Který tampón pro 14letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.7.21 12:35

Ktery tampon pro 14ti letou

Dobry den,
Je mi 14 let, ms mam od 10 let a pouzivam normalne vlozky. Menstruaci mam prvni 2-3 dny silnou, pote uz normalni. Ted jsem si rikala, ze bych mohla zkusit i tampony, ale nevim ktery vybrat. Tampony jsem nikdy nemela. A ani nevim jestli mi budou sedet, ale chtela bych se zeptat, ktere jsou vhodne tak na zacatek. Snad jsem zaradil dobre.
Dekuji za veskere reakce ☺️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10026
17.7.21 13:03

Já v tvém věku normálně používala OB, ale možná bych jako první vyzkoušela Tampax s aplikátorem. Vyber si na začátek spíše menší velikost a často ho měn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.7.21 13:04

Zkus a uvidíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5619
17.7.21 14:23

S maminkou se poraď a něco spolu vyberte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.21 19:47

Ahoj, tak já v tvému věku používala normální OBčka velikosti MINI ale nic nezkazíš značkami Ria nebo Kotex (obal má super barvičky 😂). Je důležité, aby jsi jej často měnila. Klidně i po hodince a raději jistit intimkou než získáš ten správný grif jak ti to vyhovuje (tzn. na noc zatim raději nechat vložku) Mimochodem nejsem zase o tolik starší jak ty (kolem 20) a vložky jsem přestala používat proto, protože mi byly neskutečně nepohodlné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.21 08:42

Ahoj, taky mi je 14, menstruaci mam cca od 12 let, asi rok a půl jsem používala jenom vložky, a pak jsem začala i s tampóny. Používám ty od O. B., určitě začít s velikostí mini, ať si nacvičíš zavádění atd. S aplikátorem mi osobně nevyhovují, ale to holt musíš vyzkoušet. Nejhorší pro mě bylo, když jsem nezavedla dost hluboko, to pak tampon cítíš, třeba když si sedneš, je to jak se napichovat na ten tampon :lol: Hlavně pro mě bylo důležitý se uvolnit a nestresovat, zkrátka jednou doma o víkendu jsem to zkusila a šlo to skoro samo. Držím palce :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa