Interupce jen s gestačním váčkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.7.21 18:16

Interrupce jen s gestačním váčkem

Ahoj,

bohužel jsem kvůli prasklému kondomu i přes Postinor užitý 2 hodiny po nehodě (žádný zvracení, ani průjem, všechno jak být má..) těhotná. Jsem teď 4tt+4 a těhotenství chci za každou cenu ukončit, děti nechci, určitě ne teď, možná vůbec.
Chci to vyřešit co nejdřív, z psychických i etických důvodů, ale moje doktorka mi nenapíše doporučení, dokud nebude vidět srdce. Nestačí někde jen gestační váček, aby se vyloučilo mimoděložní těhotenství? Chtěla bych ukončení spíš farmakologicky než chirurgicky, ale hlavně už s tim chci začít něco dělat, co nejdřív..
Děkuju moc za každý tip nebo útěchu, jsem z toho dost špatná.

Kritiku interrupcí si nechte od cesty, díky.
Prosím anonymně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.7.21 18:17

Edit: zapomněla jsem dodat, že hledám zařízení v Praze. Díky

• Citovat
  • Upravit
672
16.7.21 18:32
@Anonymní píše:
Ahoj,

bohužel jsem kvůli prasklému kondomu i přes Postinor užitý 2 hodiny po nehodě (žádný zvracení, ani průjem, všechno jak být má..) těhotná. Jsem teď 4tt+4 a těhotenství chci za každou cenu ukončit, děti nechci, určitě ne teď, možná vůbec.
Chci to vyřešit co nejdřív, z psychických i etických důvodů, ale moje doktorka mi nenapíše doporučení, dokud nebude vidět srdce. Nestačí někde jen gestační váček, aby se vyloučilo mimoděložní těhotenství? Chtěla bych ukončení spíš farmakologicky než chirurgicky, ale hlavně už s tim chci začít něco dělat, co nejdřív..
Děkuju moc za každý tip nebo útěchu, jsem z toho dost špatná.

Kritiku interrupcí si nechte od cesty, díky.
Prosím anonymně.

Mam za to, ze driv nez se objevi srdce ti to nikdo neudela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
16.7.21 18:34

Zakladatelko
Klid
Zkus jiného gynekologa

Těch pár dní na tom nic nezmění
A je to tvé rozhodnutí
Nikdo Tě nemá právo soudit

• Citovat
  • Upravit
mackA159
16.7.21 19:04
@Macci40 píše:
Mam za to, ze driv nez se objevi srdce ti to nikdo neudela.

No tak to je teda blbost. Proč by se čekalo na potrat kvůli srdci? Spousta ženských jde na interrupci právě proto, že nemá plod srdce.

• Citovat
  • Upravit
397
16.7.21 19:28

Co to je za blbost??Jaký čekání na srdeční akci? :zed: přeci čím dřív, tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
16.7.21 19:33

Změnila bych Dr, pokud jsi pro interrupci plně rozhodnutá je podle mě naopak neetické čekat na srdeční akci a čím dřív tím líp. Šla bych se poradit do jiné ambulance a vzala s sebou zprávu od tvé doktorky, ať je novému Dr. jasné, že interrupci původní lékař neodkládá z jiných důvodů (třeba tvůj zdravotní stav atp).

Příspěvek upraven 16.07.21 v 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.21 19:47

Já jsem jednou bohužel těhotenství ukončila a srdeční akce nebyla, u mě se čekalo spíš kvůli podezření na mimoděložní, jakmile se ujistili, kde je těhotenství založeno, nečekalo se na nic, naopak..čím dřív, tím menší riziko prý. Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 19:49

Děkuju vám všem. Taky je mi to právě divný, všude slyším, že čím dřív, tim líp, ale zároveň se má čekat na srdce?? Proč, když ten plod nechci? Rozumim, když se čeká na gestační váček, protože kdyby šlo o mimoděložní těhotenství, je to jiný příběh, ale takhle…
Hned v pondělí zkusím obvolat kliniky a budu doufat.. ke svojí Dr. jdu v pondělí, ale kvůli tomu srdci (budu teprve 5tt+0) v telefonu nezněla moc optimisticky.
Nemáte prosím zkušenost, aspoň z doslechu, jak je to na klinice Meda? Dnes už mají zavřeno, takže neberou telefony.
Ještě jednou děkuju za věcný, nesoudící komentáře. Vždycky jsem poctivě používala ochranu, nikdy bych si nemyslela, že tohle budu muset řešit a je mi z toho smutno

• Citovat
  • Upravit
596
16.7.21 20:12

Na žádnou srdeční akci se čekat nemusí, zrovna před pár týdny šla známá na potrat, byla 5tt a něco, a nikdo nic neřekl, spíše naopak říkali, že aspoň to nebude tak hrozné a s menšími komplikacemi, takže bych zasla za někým jiným, jak už tady bylo psáno, tak čím drive, tím lépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.21 20:12
@Anonymní píše:
Já jsem jednou bohužel těhotenství ukončila a srdeční akce nebyla, u mě se čekalo spíš kvůli podezření na mimoděložní, jakmile se ujistili, kde je těhotenství založeno, nečekalo se na nic, naopak..čím dřív, tím menší riziko prý. Prosím anonym.

Můžu se prosím zeptat, kde to bylo? Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 20:21

Na srdeční akci rozhodně v případě ukončení nečekat. Já jsem byla v 5+1, na utz potřebovali vidět dutinku, potvrdit těhotenství a šla jsem hned druhý den. Našla jsem si soukromé zařízení. Moje Dr chtěla týden čekat, až do 5+4, což byl pátek, a řešit to až potom. Na prvním utz jsem byla v 4+4 a to nebylo jisté, nebyl ani tak kvalitní utz. Šla jsem tedy do klasické miniinterrupce, potřebovala jsem to mít za sebou a ne čekat co se bude dít ( se třemi dětmi furt doma, protože online výuka).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 20:27

Morava..Olomoucko-nemocnice Šternberk, poslal mě tam můj gynekolog, protože právě bylo podezření na mimoděložní. Tam jsem si poležela pět dní, než se ukázalo, že je v děloze a tam ni taky podali pilulky-bylo to farmakologicky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 20:29
@Anonymní píše:
Na srdeční akci rozhodně v případě ukončení nečekat. Já jsem byla v 5+1, na utz potřebovali vidět dutinku, potvrdit těhotenství a šla jsem hned druhý den. Našla jsem si soukromé zařízení. Moje Dr chtěla týden čekat, až do 5+4, což byl pátek, a řešit to až potom. Na prvním utz jsem byla v 4+4 a to nebylo jisté, nebyl ani tak kvalitní utz. Šla jsem tedy do klasické miniinterrupce, potřebovala jsem to mít za sebou a ne čekat co se bude dít ( se třemi dětmi furt doma, protože online výuka).

Jasný.. můžu se prosím zeptat, o jakou soukromou kliniku šlo? V případě, že moje Dr bude v pondělí trvat na srdci bych šla určitě taky na soukromou, když to jinak nepůjde, tak kdekoli po republice.. budu samozřejmě i obvolávat, ale ráda bych věděla o nějaké možnosti ze zkušenosti. Děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.21 20:30
@Anonymní píše:
Morava..Olomoucko-nemocnice Šternberk, poslal mě tam můj gynekolog, protože právě bylo podezření na mimoděložní. Tam jsem si poležela pět dní, než se ukázalo, že je v děloze a tam ni taky podali pilulky-bylo to farmakologicky.

Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí