Interupce jen s gestačním váčkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.7.21 10:08
@Anonymní píše:
Jasný.. můžu se prosím zeptat, o jakou soukromou kliniku šlo? V případě, že moje Dr bude v pondělí trvat na srdci bych šla určitě taky na soukromou, když to jinak nepůjde, tak kdekoli po republice.. budu samozřejmě i obvolávat, ale ráda bych věděla o nějaké možnosti ze zkušenosti. Děkuju :kytka:

Od vás je to daleko. Ostrava, Silesia Medical. V sobotu jsem psala e-mail, poté co si mě moje Dr objednala až za týden, že tam není nic jasně vidět, v pondělí jsem šla na konzultaci a v úterý na zákrok. Dělají zákroky jen v úterý. Další týden jsem čekat nechtěla. Měli super utz, v 5+0 byla dutinka jasně vidět. Ráno jsem přišla na testy, krev a EKG a dopoledne na zákrok. V 13h jsem byla doma. Po týdnu kontrola u nich. Šlo o zdravotnické zařízení, kde jsou především gynekologické ambulance, ale i jiné, a mají zakrokovy sál s lůžky. Určitě i v Praze taková budou. Do velké nemocnice jsem nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 18:01

Ahoj pokud potřebuješ zařízení v Praze tak Meda plne ok, znám je po profesní stránce takže bych šla tam.
Drz se.
Anonym kvůli pracovní informaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 20:18
@Anonymní píše:
Ahoj pokud potřebuješ zařízení v Praze tak Meda plne ok, znám je po profesní stránce takže bych šla tam.
Drz se.
Anonym kvůli pracovní informaci.

Ahoj, dekuju! Nevíš náhodou jestli jim nevadí ta ranost těhotenství (jen váček, bez viditelnyho srdce)?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.21 20:35

Kdysi jsem byla na interrupci v Gyncentru v Hloubětíně, farmakologicke ukončení v 4+6tt, nečekalo se na nic, stačila tečka na utz.

Prosim anonym - citlivé info.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.21 13:47
@Anonymní píše:
Kdysi jsem byla na interrupci v Gyncentru v Hloubětíně, farmakologicke ukončení v 4+6tt, nečekalo se na nic, stačila tečka na utz.Prosim anonym - citlivé info.

Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.21 00:01

Ahoj, mám malý update - moje Dr na kontrole 5tt neviděla vůbec nic, prý ani náznak váčku. Den předtím jsem trochu krvácela, nebo spíš něco mezi silnějším špiněním a krvácením.. prý těhotenství možná samo odešlo, ale možná ne. Na kontrolu jdu za týden, pak uvidíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa