Který vůz je kočkolap? :-)

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10243
10.8.17 13:10

Který vůz je kočkolap? :-)

Ahoj,
protože mezi muži proběhne spoustu řečí o tom, jak,,stačí v kozičkách vyndat na bar klíčky od BMW a neodejdeš sám" zajímá mne, jestli je pro vás důležité, v jakém voze chlap jezdí a jaký vůz byste označili za,,kočkolap." Můžete psát názory na věc jako takovou (zda to ovlivňuje,,balení" či vztah), můžete psát jaké značky nebo konkrétní modely jsou pro vás kočkolapy, nebo naopak, jaké značky nebo konkrétní vozy by vás od přátelství či partnerství s mužem odrazovaly.
Děkuji za všechny příspěvky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30749
10.8.17 13:13

No, na auto by me teda zadny nesbalil… ani na barak… ani na nic podobneho. Jsem nechutne nematerialni osoba :mrgreen:. Zato takovy poradny mozek je k sezrani.

P. S. Nejsem Petra Paroubkova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.8.17 13:15

@Premek_Orac chlap, Ktery se me bude snazit sbalit jen na auto, u me nebude mit sanci. preferuji jine hodnoty nez jen kus plechu. pekne auto sice potesi, ale ne na ukor kvality chlapa, auto Jako bonus ano, ne Jako kriterium vyberu chlapa

Příspěvek upraven 10.08.17 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 13:16

@Premek_Orac vždycky mě chlap zbalil na auto až na manžela ten mě klasické auto za par desítek tisíc, ovšem teď po 7mi letech spolu již 2 roky jezdí ve Ferrari. Takže jsem u toho stejně skončila :D ale mě jde hlavně o prachy. anonym A

• Citovat
  • Upravit
3487

Na auto by mě nikdo opravdu nesbalil. Na auto balí jen Ti, kteří nemají nic lepšího k nabídnutí. ;) Pro mě za mě, ať chlap klidně auto nemá. Ale musí mít ŘP, přes to nejede vlak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249

Bmw ani treba audi nebo mercedez se mi nelibi, mam pocit, ze v bmw jezdi nagelovani klucici s velkyma brylema nebo naopak starsi panove, kteri si tim honi ego.
My mame alfu romeo 159sw, manzel si ji docela vypiplal a Range rovera, jinak se mi moc libi alfa romeo stelvio :)

Edit. Kdyz to tak ctu, tak jako pro me taky nebylo auto dulezite, vsechny auta jsme porizovali az spolu :D

Příspěvek upraven 10.08.17 v 13:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
10.8.17 13:17

@Premek_Orac Většina mých bývalých byla úplně bez auta a vztahu to fakt nevadilo…takže za mě - na autu fakt nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.8.17 13:21

Pro mě není auto důležité pro vztah, maximálně trochu zvyšuje sexappeal, a myslím, že je pěkný doplněk na cestě domů k nezávaznému sexu, ale to je tak všechno. Přítele jsem si vybrala bez auta. Mě se osobně líbí audinky, a miluju SUV, ale že bych šla na párty, a tam si vybírala toho, kterému stojí tohle auto před vchodem, to fakt ne, jen je to hezký doplněk, ale i ve felicii se dají dělat věci. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
10.8.17 13:22

@Premek_Orac Nechci rypat, ale myslim si, ze emimino neni uplne to spravne forum, kde najdes v tomhle smeru objektivni odpoved - mnozina zen od kozicek a zen z emimina bude mit velmi maly prunik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.8.17 13:23

@Premek_Orac Na auto? Na to by mě nesbalil nikdo. Frajírky v naleštěným fáru úplně nesnáším. Možná tak na velkého kombíka, kde by vzadu trůnili dva velcí pejsani na cestě do přírody. Jooo, tak to bych si asi říct dala :lol:, ale abych se chytla na to, že má chlap auto… a co jako s ním? Budeme po městě jezdit, aby se předvedl? Já raději chodím pěšky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
10.8.17 13:23

Měla jsem dva dlouhodobé vztahy, ani jeden chlap neměl řidičák, tudíž ani auto :mrgreen:
Takže za mě ne, na auto by mě nikdo neutáhl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 13:26
@wendy píše:
@Premek_Orac Nechci rypat, ale myslim si, ze emimino neni uplne to spravne forum, kde najdes v tomhle smeru objektivni odpoved - mnozina zen od kozicek a zen z emimina bude mit velmi maly prunik ;)

Myslím si totéž, já jsem pravé ta kozicka/pipka a proto bez anonymů tady o penězích či jiném bouřlivém tématu nemohu napsat, jsem hned špatná, ale znova opakuji nejsem typicka,, putka matka " Mám vysoký životní standard a s ničím horším bych se nezzila. Anonym A jinak ještě k tomu příspěvku z 13.16, nesla bych do auta staršího 2 roky a horšího než BMW, Mercedes ani do Audi už bych nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
875
10.8.17 13:28

Mě je to fuk, jaký má kdo auto, kolik milionů má na účtě, když je ten chlap hodný, milý, inteligentní, pracovitý, vtipný tak bych s ním byla, i kdyby jezdil v trabantu.
Nejsem povrchní káča a zlatokopka. Vás, zakladateli, tento typ žen přitahuje? Ty které řeší prachy, auta, domy… nebo se ptáte ze zvědavosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.8.17 13:30

Ja se priznam, ze na nejakeho nablyskaneho veterana by me chlap nejspis sbalil, na projizdku urcite :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.8.17 13:32

Já bych nesnesla chlapa bez řidičáku a jednou se mnou chtěl chodit jeden s favoritem 8o Ať má každý svou zkušenost, moje je, že chlapi(kluci)s dobrým autem byli vždy chytřejší, více světa znalí, více zodpovědní, uměli si na ty auta i vydělat či živit. Neznám takové ty machýrky co jezdí pod vlivem tátovým autem nebo traktorem, ale asi proto, že nejsem ani z vesnice, ani z velkoměsta.
Takže za mě Audi, klidně i TT, i když to je takové holčičí, tak nevadí :D Mercedes a BMW je podle mě už takové dospělácké:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová