Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teď jsem se strašně vyděsila, přebalovala jsem 16 měsíčního syna a našla v plence narůžovělé flíčky. Pak koukám a z pindíka mu šla rudá kapka. Nebrečí, směje se. Je včera po očkování
m-m-rvaxpro. Stalo se někomu? Dr má volno do pondělí. Tak jedině pohotovost. Děkuju za zprávu. ![]()
Mohlo dojít i k nějakému mechanickému poranění…
škrábnutí? nějaké natržení předkožky? nevím… Jela bych s tím asi někam na nejbližší dětskou pohotovost. A to fakt nejsem přecitlivělá matka. Rok a půl batole, to je malinké dítě, to by mě znervózňovalo a nevydržela bych do pondělí. Může to být nějaký zánět.
@Havlova píše: Červenou řepu neměl?
Jo to také může být. Nebo i mechanické poranění, drobné stačí. Pokud ani jedno, jela bych k doktorovi dřív než v pondělí ![]()
@Mutlice píše:
Jo to také může být. Nebo i mechanické poranění, drobné stačí. Pokud ani jedno, jela bych k doktorovi dřív než v pondělí
To určitě. Ideálně ještě dnes.
Řepa ne. Ale pořád si ho tahá při přebalování a občas nestihnu hned zasáhnout.
@Nydrichata píše: Řepa ne. Ale pořád si ho tahá při přebalování a občas nestihnu hned zasáhnout.
Mě by to nedalo, jela bych. Může být škrábnutý nebo tak něco, ale lepší, když na tebe budou koukat jako na blázna doktoři, než přechodit nějaký zánět apod.
@Nydrichata píše: Řepa ne. Ale pořád si ho tahá při přebalování a občas nestihnu hned zasáhnout.
Raději jeď. Kdyby se ti podařilo chytit moč do zkumavky, bylo by to ideální.