Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otec je ten druhý.
Pořídit si dítě hned s někým kdo jde kolem je fakt super. ![]()
@JancaS84 áno mate pravdu ale co sa stalo uz sa neodstane 🤷🏽♀️
Měsíční rozdíl stáří plodů poznají lékaři zcela spolehlivě.
@ugluk na sone este nic nebolo vidiet pred dvoma dnami, tak to by tam uz asi nieco videla vsak? 🥹
@Simona467 no, při otěhotnění v srpnu by na tebe mimco mávalo ručičkama ![]()
@ugluk to sa mi fakt zdvihla naladu teraz moc dakujem❤️uz som sice tehotna bola ale tieto rozpatia som neriesila a nepamatam si ako to bolo pretoze som bola vydata 🤷🏽♀️
@Simona467 píše: Více
Tak nemáš spát s kde kým
A jestli jsi, nebo nejsi vdaná na to přece nemá vliv. Jde o to, ze kterého styku došlo k oplodnění ![]()
Kliiid, je to toho druheho… i kdyz teda nevim v cem je to lepsi, po tak kratke znamosti ![]()
@maminaAJ no je to lepsi ide mi uplne HLAVNE oto aby to nebolo prveho, ale tak asi by to bolo naozaj nerealne
Jasně, že je to toho druhého, ale nevím, v čem ti to uleví, když šlo o jednorázovou záležitost po krátké známosti. Divím se, že vůbec uvažuješ, že si to necháš. Proč jsi tehdy neskočila pro postinor?
@Simona467 a @Helen699 Zas a znova, odpovedi budou stejne. Opravdu nejsi tehotna z chraneneho “zasunu” 22.8… ![]()
@Simona467 píše: Více
tak to neni
gratuluji a na nervy doporucuji oslavit to nejakou fakt dobrou cokoladou ![]()
@maminaAJ píše: Více
No ten prvni se udelal hned a do gumy, ten druhej je alespon lepsi v sexu, tomu dala bez gumy. Ale nevim, jak se ten druhej bude tvarit na tehotenstvi, po dvou mesicni znamosti, no trebas jim to klapne, ale nevim, nevim. Mimino si asi nechat chce.
Ahojte na zaciatok napisem ze nikoho nepodvadzam ani som nikomu neublizila 🤷🏽♀️ bola som 6 rokov vydata a teraz som rok a pol rozvedena mám 4 ročnú dcérku, po cca roku som si povedala že začnem randiť, v skratke 22augusta prebehol s jednym mužom chraneny sex ak sa to tak da nazvat, mali sme ochranu len kusok ho tam dal a uz bol spravil sa vonku do gumy🤷🏽♀️potom som dostala normalne menstruaciu a trvala 7 dni bola silna, o mesiac nato sa to stalo znova s inym muzom s ktorym som doteraz 22 septembra, ale uz bol nechraneny no a otehotnela som, dovtedy som sa stale stale kontrolovala a este do 28 septembra som mala negativne testy, prvy duch na teste vysiel 2 oktobra, lekarka mi teraz pred dvoma dnami volala ze mam hcg 450 a ze august mam uplne vyhodit z hlavy, ale mna posadla uplna paranoja co ak ….ja sa strasne bojim je to vobec mozne ze by to bolo jeho dieta? Budim sa nato vnoci cela spotena, chcela by som nato aj pohlad inych zien, je mozne aj to hcg zeby bolo take male keby som otehotnela uz vtedy? Moc sa trapim, interupciu podstupit vzivote nedokazem. dakujem vsetkym