Vzrušená z jiného muže

Jihiro
10.10.24 02:18

Vzrušená z jiného muže

Edit adminem - smazáno na žádost

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
2971
10.10.24 02:45

Nevím, kdo to je. Tak jsem asi odsouzena prožít život bez orgasmu.

• načítám...
Andrejův soused
10.10.24 02:50
@Jihiro píše: Více

„Téma "miluju manžela, ale vlhne mi ze souseda či kolegy“

Dobrý den, chci založit téma, velmi časté téma: „miluju manžela, ale vlhne mi ze souseda či kolegy“

Co je to za lásku k muži, partnerovi či manželovi, když si v posteli představujete jiného nebo na něj myslíte celkově? Nebo už i podvádíte. Ať už jde „jen“ o sex nebo jste zamilované do jiného. Pak můžete těžko milovat svého muže.

Často se říká: zamilovanost je jen chemie, ale chemie je všecko, i láska k dětem je chemie, vše je to chemie. Jen trochu jiná. Ale když je žena zamilovaná, tak myslí jen na toho svého (v milostných věcech), ale když přijde ta „úžasná“ „láska“ po zamilovanosti, tak už najednou myslíte často na jiné, ale manžela či partnera „hrozně milujete“, jen vám vlhne z jiných… tak to raději tu zamilovanost než tu „lásku po zamilovanosti“. Vypadá to už spíš na vypočítavost a zvyk, manžel uklízí a vydělává, ale v posteli už vás nebere :nevim: tomu říkáte ta „Láska“ s velkym L? Nebo s manželem spíte, ale víc vás přitahuje někdo jiný. :nevim: Neokoukaný… to má být „láska? :nevim: “

https://www.emimino.cz/…legy-534697/

• Upravit
2525
10.10.24 03:44
@Amassakoul píše: Více

Taky nevím kdo to je, ani co je crush a BTS :D :D :D

• načítám...
Jihiro
10.10.24 04:45

@xavierka
BTS je jihokorejská skupina. V životě není šance se ho ani dotknout ale je taková moje láska z puberty 😅
Crush je někdo koho víš že nikdy nebudeš mít.

Jejich písničky mě dostaly z největších 💩 💩 a prostě jsou to mojí idolové ale začínám mít pocit že to zašlo moc daleko

• Upravit
Jihiro
10.10.24 04:46

Ženský, vy děláte jako kdybyste neměli v mládí idola😅 😅 😅 😅

• Upravit
919
10.10.24 07:28

A kolik, že ti je? 16?
Myslím, že občas, hlavně v dlouhodobých partnerských vztazích, to asi není nic zvláštního, dělají to chlapi i ženy. Ale pokud jste spolu půl roku a ty dnes a denně myslíš na někoho jiného, tak to asi zase taková láska nebude :D

• načítám...
4383
10.10.24 08:14

Hele v nácti letech to zažila každá. Neřeš to. Kdo ví, na koho myslí ten Tvůj. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
21111
10.10.24 12:51
@Lu66 píše: Více

Ten její myslí na toho samýho, tak je to naštěstí jen trojka a né čtyřka.

• načítám...
4945
10.10.24 13:40

Jimim a BTS? To je co, proboha?;D zase nějaký anime?

• načítám...
1972
10.10.24 15:46

Asi uáleží, jal dlouho jste spolu. Polid chvíli, je to divný. Pokud 20 let, přijde mi to normální :D

• načítám...
15990
10.10.24 16:04

No, tak jsem se na něj schválně ze zvědavosti mrkla, ale zrovna ten by mě vůbec ničím nerajcoval. :D
Vždyť vypadá tak na 18 a ještě k tomu, dost zženštile…
Ale, každá máme asi trochu jiný vkus no. :P

• načítám...
732
10.10.24 16:04

Ahá, ty ses propagatorka Korejcu, uz jsem rikala, ze o tobe nebylo dlouho slyset :palec: :potlesk:

• načítám...
732
10.10.24 16:07
@Černá Madonna píše: Více

Jj… mit z tohohle zivocicha orgasmus, to uz je na nejakou strasidelnou psycho diagnozu :mrgreen:

• načítám...
15990
10.10.24 16:16
@mikča89 píše: Více
:mrgreen:
Nj, se mi zdá, že má snad i napíchané rty. Vždyť má skoro pusu jak já. :lol:
Přijde mi tak trochu přitepleně, ale možná, že se pletu. :nevim:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení