Téma miluju manžela, ale vlhne mi ze souseda či kolegy

26.8.24 12:58

Téma "miluju manžela, ale vlhne mi ze souseda či kolegy"

Dobrý den, chci založit téma, velmi časté téma: „miluju manžela, ale vlhne mi ze souseda či kolegy“

1. Co je to za lásku k muži, partnerovi či manželovi, když si v posteli představujete jiného nebo na něj myslíte celkově? Nebo už i podvádíte. Ať už jde „jen“ o sex nebo jste zamilované do jiného. Pak můžete těžko milovat svého muže.
  1. Často se říká: zamilovanost je jen chemie, ale chemie je všecko, i láska k dětem je chemie, vše je to chemie. Jen trochu jiná. Ale když je žena zamilovaná, tak myslí jen na toho svého (v milostných věcech), ale když přijde ta „úžasná“ „láska“ po zamilovanosti, tak už najednou myslíte často na jiné, ale manžela či partnera „hrozně milujete“, jen vám vlhne z jiných… tak to raději tu zamilovanost než tu „lásku po zamilovanosti“. Vypadá to už spíš na vypočítavost a zvyk, manžel uklízí a vydělává, ale v posteli už vás nebere :nevim: tomu říkáte ta „Láska“ s velkym L? Nebo s manželem spíte, ale víc vás přitahuje někdo jiný. :nevim: Neokoukaný… to má být "láska? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1008
26.8.24 13:01
@Mořský ježek píše: Více

Bohužel máš pravdu.
Jenže co s tím? Každých pár let výměna partnerů? A co děti? Společné závazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
26.8.24 13:07
@KaZeAd píše: Více

Děti ani závazky nedělat. I na to tu je milion diskuzí, na kterých je vidět, kolik vztahů to zničí a úplně umrtví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.24 13:08

Ad 1 - když se potřebuju po druhý nebo potřetí udělat, tak si taky představuju kolegyně nebo jiný pěkný holky, který jsem v tyto parné dny potkal bez podrdy, moc to hrotíš.

Ad obecně…sex a láska jsou často velmi nesouvisející nádoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
26.8.24 13:12
@pohledzdruhestrany píše: Více

U chlapa jo, ale u žen to spolu sakramentsky souvisí. Výjimkou budou jen ty, který mají mužské myšlení, takových je ale jen pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
26.8.24 13:17
@asddsa píše: Více

Já myslím, že si ty naše květinky hodně idealizuješ. Často je mezi náma a „nima“ rozdíl jen v půl flašce vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
26.8.24 13:22

Hele já měla šťastný manželství a přesto jsem měla souseda, kterýho když jsem potkala na chodbě, zjezily se mi chlupy i tam, kde žádný nemám. Chemie prostě. Nikdy jsem s ním nic neměla a při sexu (mmch dobrém) s manželem jsem si ho nepředstavovala. Co naděláš? Ovlivníš, jestli pak něco uděláš nebo neuděláš, ale takovýhle reakce jsou dost mimo kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
26.8.24 13:25

Silně pochybuju, že by se našel člověk, který by v dlouhodobém partnerství neměl žádné erotické představy o jiných, při sexu si nikdy nepředstavil někoho jiného v obětí - samo o sobě je to neškodné a přirozené. Paní Sandmanová se také pravidelně zamilovává do Leonarda DiCapria, naštěstí ji to obvykle za pár hodin od sledování filmu přejde. Naučil jsem se s tím žít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
26.8.24 13:28

Včera mi tady jedna koza vysvětlovala, že když jí někdo prcá a její manžel na to kouká, tak že jim to utužuje vztah. Boha jeho lidé jsou fakt blbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
26.8.24 13:53

Ahoj, jeden guru mi jednou řekl, že vše je pomíjivé. Nelze očekávat, že to krásné vydrží věčně. Láska je vědomá práce na vztahu, kde vzájemně chápeme druh lásky, kterou ten druhý potřebuje. Důležitá je vděčnost, úcta, respekt, pokora, společný smích a to, že muž se nesmí stát podpantoflákem.

Když chceme spokojenou ženu, tak by s námi měla zažívat orgasmus. Je třeba udržovat určitou dynamiku, která tvoří intimitu. K tomu všemu je třeba komunikace a otevírat různá témata, která nás někam budou posouvat.

Přitažlivost občas cítíme k jiným snad všichni. Je to energie, která tvoří, ale i ničí a je třeba s ní umět pracovat. Zamilovanost je lest přírody. To skutečné je za mě ta láska, ale ta už chce vědomé myšlení a partnera na stejné vlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
26.8.24 15:41

Mořský ježek jde zase do akce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107112
26.8.24 15:46

@Afinite
To je úchylka manžela..to asi nemůže ovlivnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.8.24 15:55

Mám to samé u kolegyně v práci Jak ji vidím tak to jo konec :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 16:24

Těžko říct. Jsem na manžela hodně naladěná. S nikým jiným jsem nikdy sex neměla a ani bych nechtěla. V podstatě si to ani neumím představit po víc jak třiceti letech. Pokud mám představy s jiným, tak spíš ty romantický, platonický. Sex s manželem je pecka a jeho tělo i duše mě stále vzrušuje. Ta zamilovanost mě asi nikdy nepřejde. Asi je to divný, nenormální :nevim:, to beru. Nechci vypadat, že se vytahuju, spíš si tak přemýšlím, proč to tak mám..Manžel není žádný ideál - obecně vzato. Spíš je to o mém vnitřním nastavení. Na misce vah jsou jeho pozitiva mnohem těžší než negativa, a není to o množství.

• Citovat
  • Upravit
Obří vačnatec
26.8.24 17:23
@Venetia píše: Více
:nevim: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat