Téma miluju manžela, ale vlhne mi ze souseda či kolegy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
26.8.24 18:24

Podle me srovnavas nesrovnatelné. Jedna vec je dlouhodobá laska, partnerstvi, manzelstvi, intimita, veci u kterych na začátku byla chemie a postupne se budovaly pridane hodnoty.
Pak je tu čistá, řekněme živočišná, přitažlivost.
Pokud mě živočišně pritahuje jen muj muz, paráda. Pokud mi občas zabrná na citlive nervy nekdo jiny, jsem inteligentní jedinec, který nezboří všechno proto, ze okolo prošla „jahodová zmrzlina“ :lol: proste si reknu „hmmmmm“ a tim to hasne. Pokud budu pitomec, co mu na manželovi nezáleží, necham se zlakat, a pak se nebudu moct divit, kdyz me manžel pustí do oběhu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.8.24 18:26

@Mar__tanka1983 a o tom to je zakázané ovoce chutná nejlépe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.8.24 18:26

Jinak pokud tva zena picha jinde, nejde se bavit o lasce, respektu, úctě. Nalhavas si to, nebo to ona nalhava tobě. Mozna jí vyhovujes jako zivitel, ale nemiluje tě v tom romantickém slova smyslu. Toť muj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
26.8.24 18:29

@Mar__tanka1983 bohužel ženu nemám žena zemřela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
26.8.24 18:35
@Hok88 píše: Více

Psala jsem to jako reakci na zakladatele a jeho zakládající příspěvkek, ne na tebe ❤️ tvá ztráta mě mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
26.8.24 18:35

Človek nie je ani len fyzicky nastavený na monogamiu, nieto ešte v myslení. Či je nevera po x rokoch nemorálna - to záleží od každého jedinca. Ženy tu - na emimi - sú extrémne háklivé na neveru zo strany muža (nie však ženy), to je zas ich nastavenie morálky.
Ja osobne, kým som zamilovaná, som verná. Verní boli aj muži mne. Keď som už kukala po iných, s partnerom som sa rozišla - tak to robím ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Obří vačnatec
26.8.24 18:39
@Lumerika píše: Více

A tak je to správně

• Citovat
  • Upravit
661
26.8.24 18:51
@Obří vačnatec píše: Více
Či to je správne, si určuje každý jedinec sám. Ty nie si hlas všetkých ľudí. Vo vzťahu sa zas musia dvaja na tom zhodnúť.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
26.8.24 20:48

Je to tak..proto mam radeji vzdaleneho a tak trochu nedostupneho milence, nez chlapa, co se mi za chvili okouka a budu muset hledat znova… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
497
27.8.24 10:03
@pohledzdruhestrany píše: Více

Sex a láska jsou dvě různé věci pro muže. Ženy tohle bohužel nedovedou oddělit a tak jakmile jim někdo vleze do kalhotek, tak jsou schopné rozbít rodinu. V tomhle má žena a pes hodně společného, zdrhnou jakmile se objeví někdo s větším párkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
27.8.24 10:08
@Afinite píše: Více

Některé a některé ne, ty racionálnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
27.8.24 10:16
@pohledzdruhestrany píše: Více

Láska je podvědomá záležitost, prostě pud. Nikdo si neřekne: „tak a teď se zamiluju támhle do souseda Pepi“, ale prostě se to podvědomě stane, protože soused Pepa ji dovede krásně udělat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
27.8.24 10:46

Zaměňuješ lásku a zamilovanost. Láska má s pudy pramálo společného. Je to pouto s konkrétním člověkem, které vzniká na základě zkušeností, společných zážitků, prožitých emocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3330
27.8.24 11:25

Láska je vědomí toho, že dávám a dostávám radost. Láska je z velké části vědomá volba. Někteří si spojí zamilovanost s láskou a když zamilovanost zeslábne, tak mají pocit, že už tam není láska. Motivace být stále dobrým partnerem, tvořit intimitu, mít sex, respektovat toho druhého, dělat kompromisy pomalu mizí. Začneme porovnávat, hledat ze vztahu únik a partnerská krize sílí. Nahrazujeme si tu lásku sexem, pozorností, závislostmi. Časem někteří zjistí, že toto není cesta. Jen to na nějakou dobu pomůže zase s pocitem, že znovu žijeme. Je to jako hledat zdroj energie. Když se aktivují hormony skrze nějaké chování, zážitky, lidi, tak se cítíme skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Opelichaný pelikán
27.8.24 11:32
@Sonarka píše: Více

Jenže Helmut je kur. evník :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie