U něj doma

Anonymní
9.10.24 10:33

U něj doma

Ahoj. Zajímal by mě váš názor.
S „kamarádem“ jsem pár měsíců spavala. Bylo to fajn. Jenže si pak našel vztah. Je to čtvrt roku co spolu nespime, ale pořád se pravidelně vídáme. Většinou na veřejných mistech. Naposledy když nás vyhodili z hospody že zavírají mě vzal ještě k sobě domů, kde jsme jenom popíjeli. Bylo to zvláštní. Připadá vám to normální když je zadaný zvát si mě domů? Nebo naprosto v pohodě? Jeho přítelkyně je žárlivá a nikam ho moc nepouští.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.10.24 10:45

Mě nepřipadá normální chrápat s kámošem. Zvláštní to doba

• Citovat
  • Upravit
padesátník
9.10.24 10:45
@Anonymní píše: Více

Jako, že si našel vztah a už po čtvrt roce ho přítelkyně nikam moc nepouští??? Tak to si dobře našel :lol: :lol: :lol: pardon

• Citovat
  • Upravit
1Janinka1
9.10.24 10:47

Ona ta hranice „normálnosti“ je u každého jiná. Mě třeba nej kámoš občas přijede navštívit. Dáme čaj a jdeme na procházku. Takže pro mě v pohodě, ale být jeho přítelkyní, tak bych v klidu nebyla, protože jste kdysi spolu spali, což já u svých kamarádů nemám.
Takže až vám na to přijde, tak bude čóro. 😁

• Citovat
  • Upravit
1Janinka1
9.10.24 10:51

Mně to taky přijde divný, ale inu to víš, pokrok nezastavíš… 😁 Musíš jít s dobou, jinak budeš out. 😁

• Citovat
  • Upravit
24827
9.10.24 10:54

Každý má jiné hranice

byli jste jen KSV, nyní má on vztah, tak snad jste sex už ukončili, dát si už tak opilí ještě drink u něj poté, co vás vyhodili v hospodě, je za mne už za hranou „kamarádství“, zjm. na místě nové přítelkyně bych z toho nadšená nebyla..
pokud chceš slyšet, že tě chce oš-kat, tak možná, že jo, ale to jste si celé měli vyjasnit v tom vašem ne/vztahu a při rozchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.10.24 11:01

Mě přijde divný, že se stále stýkáš s kámošem s výhodama, i když víš, že je zadaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.10.24 11:02

V pohode mi neprijdes ty, ze to resis. Asi te ten jeho vztah zere nebo sis myslela, ze z kamaráda s výhodami bude partner a on si misto toho našel jinou… :think:

• Citovat
  • Upravit
35852
9.10.24 11:03

Jste divný oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
9.10.24 11:15

Nikam ho moc nepooiští, ale pravidelně se stýkate a chodite do hospody. To je zase pohádka :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 11:21

@1Janinka1 Tak přítelkyně nevím jestli o tom vi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.24 11:22
@unuděná píše: Více

Mě na tom nic divného nepřipadá.

• Citovat
  • Upravit
21388
9.10.24 11:23

ne, jenom dneska se tomu říká „kámoš“. Dřív by se tomu řeklo - příležitostná známost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21388
9.10.24 11:25
@Lucy75 píše: Více

kdyby ji chtěl o… tak to udělá u sebe doma, když ji tam měl přiopilou. Jenomže neudělal a to ji štve. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
9.10.24 11:26

Haha, z toho popisu bych si skoro myslela, že píšeš o mém teď už ex. A hádej „kamarádko“, proč jsme se rozešli. :dance: Ne, fakt není ok tahat si k sobě domů v noci svoje „kamarádky“. Tobě by se líbilo, kdyby to dělal tvůj chlap? A jako kamarádku by mě fakt nenapadlo takové pozvání přijmout, ještě když vím, že jeho přítelkyně je žárlivá. A jo, dokonce takovou zkušenost mám, kdysi jsem svého kamaráda hubovala za to, že jeho chování ke mně není ok, když má doma holku.

Příspěvek upraven 09.10.24 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria