Partner nekomunikuje

Anonymní
9.10.24 07:30

Partner nekomunikuje

Ahojte, já už si vážně nevím rady. S přítelem jsme spolu rok a vždy když s nim resim nějaký problém ve vztahu co mi vadí, tak přestane komunikovat, urazí se a domáhám se alespoň jednoslovne odpovědi. Častokrát mu něco přeleti přes nos, přestane se bavit a už i lidi si v okolí zacali všímat a ptát se ho, co se děje. Na jednu stranu umí byt zlatý, hodný, ale tohle mi opravdu vadí. Snažím se byt na nej hodna, konstruktivní, ale bohužel nevím, jak dal s tímto hnout. Už mám i strach ho bravat nějak dal do rodiny, protože nemám v sobě ujištění, co mu zase proletí v hlavou, aby třeba za měsíc jsme byli ještě spolu. Například včera se urazil, když jsem zmínila svatbu, zásnuby, tak jsem mu už narovinu řekla, ze mám z něho strach, skrz budoucnost, urazil se a šel spát do jiné místnosti. Často je mezi námi napětí. Furt si stěžuje jak má slabý spanek, ze ho budí v noci jak údajně mrčí můj malý pejsek, kterého do nedávná vyhodil na chodbu. Do te doby byla zvykla spát v posteli. Prala bych si, aby bylo mezi námi vše v pořádku, ale budu rada za rady, jak ho alespoň rozkomunikovat. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24817
9.10.24 07:52

No tak těmi zásnubami-svatbou se týpek vyděsil, nebude z tebe zřejmě 100% hotovej a chová se jak malé uražené děcko… s takovým nedospělcem pořizovat třeba dítě není dobrej nápad…
já bych to na tvém místě celé přehodnotila..
naštěstí jsi s ním ztratila jen rok života bez dalších následků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
9.10.24 08:00

Ukončila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 08:03

Ten by letěl. Nesnáším takové chování. Kolik mu je, že se chová jak malý dítě?! Já bych tedy při takové reakci okamžitě asertivně řekla, ať problém řeší se mnou hned a neschovává se, jinak se s člověkem nemám o čem bavit. Jste v začátku. Je hrozně důležité, aby jste problémy řešili. Taky může uběhnout pět let, ty nezakročíš a vztah půjde totálně do kopru a roky v háji. Takže za mě říct, že buď se dá do sebe a začne se chovat jako dospělý jedinec a začne komunikovat anebo se na to můžete rovnou vykašlat, protože toto nejde zvládat věčně. Každopádně pokud je to pro tebe malichernost, tak to můžeš přecházet :? Já tohle teda fakt nesnáším :P

• Citovat
  • Upravit
4939
9.10.24 08:05

Budu hnusné upřímný…

Nelibis se mu tak moc aby se měnil…kdyby jsi byla drobná modrooká bloncka s top postavou tak přestane i kouřit a jíst maso…hnusná krutá pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.10.24 08:05
@JancaS84 píše: Více
Čtete mi myšlenky :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
9.10.24 08:08

Hele u chlapů už jsem zažila ledajaké chování, hodně jsem schopná skousnout, ale kdyby mi partner vyhodil psa na chodbu, letěl by on, okamžitě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
9.10.24 08:10

Jako tohle neni chlap do zivota. Muzou prijit problemy a treba zavazne a s timhle jako co? Secti si plusy a minusy, ale hadam ze plusu tam tolik nebude, obzvlast kdyz chces rodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
9.10.24 08:18

Jedna z věcí, kterých si na partnerovi nejvíc vážím je, že nedělá zbytečně dusno kvůli kravinám. Jasně, nikdo není věčně pozitivní, ale věčná přednasranost by mi dost vadila, s takovým chlapem bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
9.10.24 08:19
@Justin Case píše: Více

Takže jen modrooké blondýny mají šanci na spokojený vztah? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
9.10.24 08:24

Kolik mu je? Chová se jak 15ti leté děcko. Hledej štěstí jinde, tenhle potřebuje teprve dospět. A dost možná mu to ani nepomůže, třeba má takovou povahu a to není nic do partnerského života. Jste spolu teprve rok, ještě jsi do něj moc emocionálně ani jinak snad neinvestovala, tak utíkej, než se zaseknes někde x let a utečou ti příležitosti i život. Po roce vztahu bys měla řešit úplně jiné věci a ne to, že ho radši nevezmes do rodiny, protože se desis, co vyvede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.10.24 08:25

Promin, ale budes si muset ujasnit, zda je pro tebe dulezitejsi pes nebo vztah. Pokud ti rekl, ze spatne spi kvuli psovi, ktery spi v posteli a ty v tom vidis problem tak jste holt nekompatibilni. Najdi si nekoho, komu to nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
9.10.24 08:31
@Justin Case píše: Více

Justine, proč máš pořád potřebu ostatním podsouvat, že jsou tlustí/tlusté a šerední/šeredné? Že by nějaká projekce vlastního mindráčku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
9.10.24 08:36

Hele, mně by třeba pes v posteli vadil šíleně, to bych nedala. V tomto bys měla tedy trochu nabrat zpátečku Ty.

Ale v tom zbytku (nekomunikace, urážení se) mi přijde, že je partner buď nedospělý, anebo je to forma, jak Ti ukázat, kde je Tvoje místo. Zřejmě Tě má „jistou“ a nemá tedy žádnou motivaci chovat se s respektem. Je možné, že vůči jiné, které by si z různých důvodů cenil víc, by si takto nedovolil chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
9.10.24 08:36

Po roce byste se od sebe ještě neměli hnout na krok a zamilovaně na sebe hledět… Nemá smysl, abys takhle v začátku už okolo něho musela našlapovat po špičkách a čekat, kdy si zase něco vymyslí.
Rozhodně bych z něj nemámila žádné odpovědi, pokud by se takto urazil, tak bych ho nechala být, zabalila si věci a šla od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí