Animátoři z Djerby

9
8.10.24 13:39

Animátoři z Djerby

Ahoj holky, v léťe jsem byla na dovolené na Djerbě a překvapuje mě, kolik z vás se nechá oblbnout místními muži. Napadlo mě založit diskuzi na tohle téma. Možná by pár holek zajímalo s kým mají vlastně tu čest. Moji kamarádku tam okouzlil místní animátor a tak bych ji chtěla ukázat, že není jediná. Jste ochotné si vyměnit názory a třeba fotky místních lamačů srdcí? Podělit se o zkušenosti v tamních hotelech? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21111
8.10.24 13:44

Proč to řešíš? Vždyť to jsou jen smutné příběhy dívek a žen, o které není zájem ze strany kvalitních chlapů, tak musejí brát zavděk aspoň tímto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.10.24 13:48

Občas je potřeba některým holkám otevřít oči. Bohužel. A kde jinde než tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.24 13:50

Jojo, to jsem si taky užila. Je to už sice přes 30 let nazpět, bylo to na tuniské pevnině a nebyl to animátor, ale mladý prodavač v tamním obchodě se suvenýry. Já tehdá mladá a blbá 15tiletá naivka. No, zkrátím to. Odmilovala jsem se asi 14 dní po návratu, kdy mi dennodenně chodily od něj dopisy (tehdá ještě mobily nebyly tak rozšířené). Nejdřív láskyplné a pak už i výhružné, protože jsem neskákala radostí, že chce přijet do Čech a plánovat se mnou budoucnost. :roll: A skončilo to něčím, na co nejsem hrdá, ale jinak ho fakt setřást nešlo. Jednou jsem mu poslala vlastní parte… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.24 13:51

Jaký je point tohoto příspěvku? Co přesně se snažíš kamarádce ukázat?

Těch diskuzí je tady spousta. Ženské ti tady napíšou všechny možné knížky, které si má kámoška přečíst, aby pochopila, že pokud se s někým takovým bude tahat, nedejbože si ho vezme nebo si s ním udělá dítě, tak o dítě 100% přijde a potom jí dotyčný ještě bude mlátit tak dlouho, až jí zabije :zed: :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9
8.10.24 13:56
@Anonymní píše: Více

Ou! 8o Tak to je síla! Ale kdyby tehdy šlo něco o těchto mužích dohledat, tak by to bylo jednodušší, ne? Dnes tam jezdí opravdu hromada holek, co jim důvěřují. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.10.24 13:58

Kámoška zakladatelky by tady mohla zjistit, že její plážový „Mohamed“ oblbnul padesát dalších holek jen toto léto, a odmilovala by se rychlostí blesku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.10.24 13:59

Já ani nevím… možná ji ukázat, že má někdo stejnou zkušenost se stejným mužem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.10.24 13:59
@Ocuna píše: Více

Kéž by :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.24 14:06

Mně se nelíbí to, jak jsou všichni tihle, ať už to jsou Tunisani, Turci, Egypťani apod., automaticky odsouzeni za to, odkud a z jaké kultury pocházejí a že chtějí každou jenom oblbnout, zbouchnout, zblbnout, aby je vzala do Evropy, aby jim nasypala kapsy apod.

Tak jako existuje xxx případů těch špatných, kteří tohle skutečně dělají, tak oproti nim je xxx případů, které dobře dopadly a jsou z toho funkční vztahy :srdce: :nevim:

Posuzovat to takhle jednotvárně mi nepřijde správné… kolik žen u nás má za manžely Čechy a možná by byly rády za nějakého Tunisana, který by je ožralý nemlátil… :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
302
8.10.24 14:10

@Veru204 Možná by stačilo i se stejným typem muže. Osudová romance s plážovým animátorem? Jako vážně? :D To by se dalo ještě pochopit, kdyby té kámoše bylo 15 let, ale jinak ne. Vážně na to skočí dospělá žena? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.10.24 14:12

No to máš nejspíš pravdu, ale pochybuju, že ti muži o kterých píšeš, jsou z řad animátorů. Tomu asi nikdo nevěříme, že by právě ona byla pro něj ta jediná a pravá láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.10.24 14:13
@Ocuna píše: Více

Bohužel ano. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.10.24 14:16

Jasně, předsudky jsou ošklivé, ale kolik z nás nabaloval nějaký ten Tunisan, Egypťan atd. a o kolika vztazích, které přežily dovolenou, ve svém okolí víme? Já teda nikoho takového neznám. Samozřejmě nepopírám jejich existenci obecně, ale jsou to spíš výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4504
8.10.24 14:17

ale no tak, pribehu promiskuitnich plazovych inzenyru je radove vice, nez pohadka o arabskem princovi “a zili spolu az do smrti”. Hlavni motivace je snadny pich nebo vizum do Evropy. Cista laska z toho moc nestrika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí