Partnerova ex, co s tím??

8
8.10.24 08:43

Partnerova ex,co s tím??

:mavam: Je to asi divné ale ani nevim jak to nazvat
Jde o přítelovu ex :D mám na ni docela averzi už, né že bych se nějak bála a podobně. Spis jde o to že se schválně přestěhovala poblíž partnera. Schvalne chodí pořád kolem našeho baráku.
Pořád mu vypisuje ( a to spolu nejsou přes 3 roky) a píše od té doby pořád prý. Dokonce i na email. :zed:
Dneska jsme ji potkali ráno zase nečekaně ve stejný čas. :roll:
Přítel si z toho dělá srandu, to ja jako taky protože to je fakt docela psycho. Jeste když ona sama má soucasne partnera.
Už jsem z toho vážně hotová, jednou mu píše že se můžou vidět po druhý kydá špínu pak vyhrožuje. Uprimne ja jsem dost citliva vše si hned beru a jednoduše mi vadí řešit bývalku ve vztahu.kdyz je to minimálně 4× do týdne protože se asi nudí tak musí psát kraviny. Minule zvonila asi půl hodiny. 8o Nechci se kvůli tomu rozcházet prislo by mi to jako kravina.
Ale na druhou stranu jsem z toho někdy vážně špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10101
8.10.24 08:47

No sakra tohle musí řešit hlavně přítel…nevypisovat, nedávat naději…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.10.24 08:54
@DencaDen píše: Více

Problém není ex ( respektive je, ale to už tak je), problém je tvůj chlap, který není schopný si jí srovnat a hlavně nechápu, proč to na tebe bleje a neřeší si to sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.10.24 09:00

@1010 to on ji nepise, jediny co napsal že jestli to neprestane tak jde na policii. S timhle varoval i jeji rodice. Protože fakt psala docela psycho věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.10.24 09:02

@Lama Lama nevím, ja nemam problém s tim mu prostě pomoct atd chápete.
Jenže mám pocit že on se ji prostě vyhýbá aby to řešit nemusel
Viz dnešní ráno. Mi jde spíš o to že prostě nechápe a nevidí že jsem z toho špatná a vadí mi to. Ale kdykoliv ji napíše ať toho necha apod. tak se to akorát zhorsi protože vidí že přítel nějakým způsobem reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.10.24 09:08

Je dospělej člověk, je to jeho minulost. To ho budeš vodit za ručičku včně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
8.10.24 09:10

No, a ona nepřestala, takže zjevně je na čase na ten další krok. Jinak se nestane nic, protože ona vidí, že to je planá výhrůžka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
8.10.24 09:24

Tak ale ON s tím nechce přestat, ON to nechce utnout a opravdu pochybuju, že ON jí nedává žádnou naději a nereaguje na ní. Dokud s tím nebude chtít tvůj přítel něco udělat, tak máš bohužel smůlu i ty. A jak už tady někdo psal, tvůj problém není ona, ale bohužel on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35701
8.10.24 09:28

Kdyby chtěl tak si ji aspoň zablokuje aby mu nepsala. Můžeš zkusit ještě toho jejího přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
8.10.24 09:33

Viděla jsi seriál Baby reindeer?
Tam to taky nakonec nejvíc schytal pronásledovaný- proč s tím jdete na policii až teď, ty ji povzbuzuješ..
On ji jasně řekl, že půjde na policii, kam se mu nechce a evidentne doufa, ze to ex prestane bavit. což chápu. Bude ale bohuzel muset. Ale stane se něco? Asi si ji pozvou na podání vysvětlení a to bude všechno…
Ale jak se chceš proti tomu bránit? Blokace všude, přestěhovat se?
Přemýšlím nahlas, protože tohle je typická situace, které se bránit nezvládáme.. pokud nechceš spadnout na úroveň stalkera a dopustit se trestného činu vůči němu..

• Citovat
  • Upravit
14590
8.10.24 09:49

Člověk úplně neovlivní, kam kdo chodí, ale proč si ji všude nezablokuje? Jak psala @JancaS84

Jak mě někdo obtěžuje, jde do blokace a vyřešeno. Jaképak copak. Tři roky čte, co všechno mu vypisuje, a neví si s tím chudák rady? Asi mu to nějakým způsobem dela dobre, jinak by ji fakt minimálně zablokoval, aby mu psát nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
8.10.24 10:00

@DencaDen Jé, to mi připomíná moji ex :-) a stalking. Včetně té kombinace výhrůžek, slibů, nenávisti, lásky.
Možnosti jsou v podstatě dvě. Buď naprostým ignorováním, nereagováním doufat, že ji to časem přejde, nebo prostě oznamovat policii. Případně dle vztahu s extchánovci (a věku slečny) zvážit rozhovor s nimi, že pokud to neustane, bude se to řešit. Pokud je to v takové míře, tak se divím, že to nevnímá její současný partner…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
8.10.24 10:09
@Lama Lama píše: Více

Ona to asi nebude jen minulost. ;)

Chlapečkovi se to evidentně dost líbí. Jinak by rázně zakročil. :) A nemusela by to za něj řešit jeho současná stíhačka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24783
8.10.24 10:13

Na tohle radíme lidem jen JEDNO JEDINÉ! Stalkera všude (!!) zablokovat (včetně e-mailu, spadne pak do spamu) a všech sítí a vůbec nijak (!) nereagovat
to jediné postupně pomůže, jen naprostý ignor..

vše ostatní vede ke zvýšení jejich aktivity

jinak vše schovávat a pokud píše/volá/zvoní denně, lze podat tr. oznámení, záleží tam pak na intenzitě, počtu a obsahu zpráv/kontaktu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
8.10.24 10:13

@JancaS84 on ji blokuje prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie