Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DencaDen píše: Více
No a proč si jí přítel všude nezablokuje? Jemu to dělá dobře co? Ty jsi něco z toho, co mu údajně píše četla? ![]()
Tak jak může ona vypisovat když je blokovana ![]()
Aleee, tak proc si ji partner neblokne tak jednoduche..
Zablokovat.
Pokud zvoní půl hodiny na Váš společný byt, můžeš na policii i ty sama. Řešit musí ale hlavně přítel.
@Semtex blokuje,jenze když pokaždé píše z jineho cisla je to složitější.
Tak ať si přítel změní číslo. Dále bych to řešila s PČR, jejím přítelem a její rodinou. Ale stejně bych chtěla vidět její pohled, když bych se s přítelem líbala na ulici a ona by šla kolem..
to mě jen teď napadlo.. ![]()
@DencaDen
Chceš mi tvrdit, že dospělá žena někde na někoho zvoní půl hodiny? Nemohl to být někdo jiný, že sis to spojila? U nás tak občas zvoní děcka od vedle na kdekoho. Stejně tak nemusí tvůj přítel být důvodem stěhování ani chození kolem vašeho baráku. Přece nebude obcházet celé sídliště, aby vás náhodou nepotkala… Tvůj přítel na druhou stranu by s ní neměl být v kontaktu přes zprávy a klidně ať si jí blokne. Psát mu je skutečně nevhodné, zvlášť, když ti to vadí. Samozřejmě záleží na charakteru konverzace. Pokud mu popřeje k narozeninám nebo se výjimečně zeptá, jak se má, nemusí v tom být nutně nic špatného. Horší by bylo, kdyby mu psala, jak ho pořád miluje, to je opravdu mimo. Tam ta blokace je jednoznačně na místě. Pokud by jo už prudila, tak je možné to řešit s policií jako stalking. Ale pokud bude jen chodit kolem baráku, tak bych se na to vykašlala.
@PerličkaM. Ne nemyslím si to, když chodí kolem baráku, chodí schvalne kolem nás protože kdyby chtěla jít do obchodu normálně od sebe nebo něco má to prostě hned naproti. Ona vyloženě i do toho balkonu kouká. Jo tak psani k narozkam nebo neco bych třeba i chapala. Jenže ona mu prý píše už 3 roky co spolu nejsou. Výhrůžky, že můžou dat nekdy kávu prostě jednou vyhrožuje podruhé jakoby nic. Na policii jsme chtěli, jenže me prostě prijde že by se to stejne nějak neřešilo. Ja mu kolikrát rekla jestli si to prostě s ni nechce vyrikat at je klid že klidne pujdu s nim jestli je tam nejaky problem. Řekl že semnou by šel, tak uvidíme.
@sonnaaa jo tak to mi se jako zrovna drželi za ruce, přítel mi pak říkal že si měla úplně projela pohledem.
ale nechapu proč ma zapotřebí někdo delat tohle.
@DencaDen protože ho chce, proto to má zapotřebí a žárlí na tebe. Škoda, že si ji nemohla říct ne..čum..chápu, že tě to otravuje, ale tvůj přítel by měl zakročit a řešit to a ne to zametat pod koberec, nebo se pak chop ty situace a jdi k nim domů a vyklop to i před tím jejím pritelem..:pankac: