Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Věděl, že se tě tím dotkne a proto to udělal. Přeber si to, jak potřebuješ. Jste oba nedospělí, na to, kolik vám je, podle mě tě jenom prudí, protože ten hlavní žárlič jsi tady ty. A působí to hodně trapně a nevyrovnaně.
@unuděná
To ale není pravda, já mu žádné žárlivé scény nedělám, má volnosti kolik potřebuje, chodí s kámošema na akce, na hory, schází se s kamarádkama, nikdy jsem neměla problém..v práci má taky kolem sebe kopec ženských, nikdy nic nevyčítám…
@Anonymní píše: Více
No na mě to teda z toho textu a tvého demonstrativního mlčení působí úplně jinak. Podle mě z tebe má prostě prču, protože ví, že vylítáváš jako čertík z krabičky. Nemusíš nutně něco zakazovat nebo vyčítat, aby bylo jasné, jak je ti nějaká situace proti srsti. On se chová jako děcko, co provokuje na písečku, a ty mu to žereš. Jste se fakt hledali
![]()
Tak zřejmě věděl na jakou strunu brnknout aby ses chytla a podařilo se mu to. Kdyby byl normální tak ti to nepíše, prostě tě úmyslně provokuje a daří se mu to.
Kdybys nebyla žárlivá, tak tohle přejdeš a normálně se s ním bavíš
Mimochodem tím bys žárlivce „potrestala“ daleko víc než tím, co teď děláš…
Nesnáším žárlivost. Za mě jste ujetí oba. Ale každý svého štěstí strůjcem ![]()
@lu369 píše: Více
Já by sem to přešla, kdyby to byla normální situace, ale on mi to vysloveně schválně napsal a to se mne prostě dotklo…já mu nikdy tohle neudělala a to mám ex, se kterým jsem denně v kontaktu kvůli dítěti…
No tak si ho nech do postele a neřeš, co si kde s kým vypisuje. Evidentně ani on tě moc nežere, když má potřebu pořád někde courat s kamarády, exkou, kolegyněmi atd., tak se vám oběma možná dost uleví.
A jaký videa? Jako domácí sex? Najít něco takovýho třeba ve starém počítači, tak se taky asi smíchy neudržím. A jestli to byla jiná, úplně normální videa, tak už tu žárlivost vůbec nechápu. ![]()
Tak se příště 3× nadechni a vydechni a i když to s tebou bude cloumat, napiš mu: To je dobře, miláčku, aspoň máš v práci nějaké rozptýlení. Já se dívám na film.
Tímhle bys ho odrovnala, ne tím, cos udělala. On čeká, že budeš žárlit, podle toho, co ti napsal. Tak mu to nedávej.
Promiň
ale tvůj příspěvek mi zní úplně stejně jako občasné stesky mojí 15leté dcery, s kým se zrovna baví-nebaví-píše-nepíše-mlčí ![]()
fakt je vám 40 a 45? ![]()
Ahoj vespolek, potřebuji jen názor na situaci. Mám známost cca 3/4 roku, mne je 40, jemu 45, je hodně žárlivej a podezíravej..já teda taky, ale snažím se to kočírovat, někdy se jen tak poškádlime..pracuje ve zdravotnictví a předevčírem jsme si večer psali a on nikdy třeba nepodepisoval hned, já to ani neřeším, vím že nesedí na telefonu…a najednou mi jen tak píše, Promiň, že hned nepodepisují, ale řeším tu něco s ex a našla nějaké staré videa a hrozně se tomu směju…tak mu píšu jen Prosím?? A on prej „nežárlí“ a strašně se tomu chechtal…prej já si flirtuju s kolegama, tak on domlouvá ex vyšetření…tak sem mu napsala Ať si vyšetřuje koho chce, že je to jeho věc…tak mi pak už jen napsal, na dobrou noc správu a já sem se mu už neozvala…ještě jsem mu teda napsala, jestli se už dosmáli a teda dobrou noc..on s ex se baví se všema, vím, že s nima klidně zajde na oběd atd a je mi to jedno, je to jeho věc, ale proč má potřebu mi tohle psát..když teda opomenu, že má ex odložené video staré 15 let cca, je sice vdaná a má děti, ale zrovna s touhle byl nejdéle…strašně mne tím tak nějak urazil, vůbec už nemám chuť se s ním o něčem bavit, zklamal mne, chová se jako dítě…druhý den sem se mu neozvala, on teda taky ne, předpokládám, že si myslí, že sem neměla důvod se naštvat…ale já si myslím, že měla, musel vědět, že se mne tím dotkne a bylo mu to fuk…hlavně, že si pohoní ego, že žárlím…děkuji za přečtení a za anonym