Přehnala sem to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.10.24 12:28
@unuděná píše: Více

Ne…je trochu asociál, bohužel s tím sem do toho vztahu šla, intuice mne neklamala hned na začátku…nemá čas, chtěná se asi cítím, ale projevuje to jen takovým svým způsobem, který mi už nějakou dobu nevyhovuje…on to sám ví, ví, že to je špatně, ale prostě není schopný s tím nic udělat…asi proto to všechno…vím, že si za to můžu sama a myslím, že je načase ho poslat do oběhu…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
7.10.24 12:30

Na to ze je vam obema pres ctyricet reagujete jak dva pubertaci, nech si ho jen na prcání, z tohoto vztah nebude… :think:

• Citovat
  • Upravit
53190
7.10.24 12:32
@Anonymní píše: Více

Sama sis odpověděla. A ano, chlap co ve 45 nemá za sebou žádný vážný vztah je red flag sám o sobě… Příště lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4947
7.10.24 12:32

Napsal něco, co byla pravda a nic nenormálního za tím nebylo. Byla bys radši, kdyby lhal? Mě by třeba ani nenapadlo to nenapsat, protože by mě ani ve snu nenapadlo, že z toho ten druhý bude dělat aféru. Ale jestli by ji dělal i on, tak jo, platí co už tu zaznělo - jste nezralí a pro vztah nepoužitelní oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.10.24 12:34
@Jeremi píše: Více

Tak pravda je třeba i to, že se mu ráno podařilo ho.vno do Óčka, přesto jí to psát nemusí, žejo :lol: Co to je za informaci, že se za mnou v práci stavila ex a chechtáme se tu starým videům? To je jen provokace, nic víc. Kdyby jí chtěl pobavit, tak jí to video rovnou pošle a nehraje tyhle základkové hry :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 12:42
@Jeremi píše: Více

Já se ho neptala, psali sme si úplně normálně o něčem ji ném…už jen to, že mi napsal, že se omlouvá, že hned neodepisuje protože ex bla bla je známka, že mně chtěl jen vyprovokovat..často nepodepisoval hned, nikdy sme to neřešili…

• Citovat
  • Upravit
4947
7.10.24 13:00

No, u nás by to byla jen omluva pro to, proč neodepsal rychle. Úplně stejně jako bych napsala, že jsem řešila s kolegyní XY, tak bych napsala, že jsem pro ex (použila bych konkrétní jméno) zařizovala YZ. Nikoho by nenapadlo uvažovat, že je to provokace. Ale jestli víš, že to od něj byla cílená provokace, tak nechápu, proč na to naskakuješ a tuhle jeho potřebu krmíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.10.24 13:02

Já nechápu, proč tě ta jeho zpráva napsala a proč z toho děláš takovou kovbojku a ještě jsi uražená… :nevim:

Sdělení: Sry že neodepisuju, řeším tu teď něco s ex, btw narazili jsme na nějaká stará videa a je to děsně vtipny…

Já nevim, mně to přijde v pořádku. Nějak nevidím, kde je problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 13:05
@Tayen píše: Více

Ale mi nikdy neřešili jestli odepisuje nebo neodepisuje, i když odepisoval po hodině, neřešili sme to, nikdy se neomlouvalnza to, se do 5 minut neodepsal…proto vím, že to bylo schválně a jo, urazila sem se, protože mi prostě chtěl schválně udělat něco, co mi není příjemné…a nebylo to poprvý…3 krát to přejdu ale po čtvrté už ne…

• Citovat
  • Upravit
24851
7.10.24 13:33

tak ono záleží i jaké to bylo video a celkově na kontextu, já bych to jako provokaci osobně brala, ale sama čteš, že někdo ani ne - my třeba s exmanželem taky komunikujeme hodně, de facto denně (kvůli dětem samozřejmě), ale do toho se zmíní cokoliv (přece jen za těch 18let je toho mooooře a navíc stejní lidi, přátelé, kolegové, prostě furt je o čem mluvit a i čemu se zasmát), takže třeba můj partner to ví a jako provokaci by to nebral
na druhou stranu já ano, protože on s ex má vztah výrazně napjatý a opravdu se spolu nesmějí ani si spolu nic nepouští :-D
takže ono je to fakt hodně o celkovém kontextu
ale i to následné mlčení je takové dětinské prostě…
on bude „nějakej divnej“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 13:48
@Lucy75 píše: Více

Já vím, že to působí nezrale, že se urážím a nechám vyprovokovat…ale já ho znám, sám žárlí, protože moc dobře ví, že jsou jiný co by mi toho času věnovali mnohem víc a nebydlíme zrovna kousek…takže mne prostě naštvalo, že mi to takhle schválně napíše ještě s těma smajlikama..a ještě vysmátě nežárli…mlčení možná je dětinské, uznávám, ale já se pak nedokážu normálně bavit, nepřijde mi to ani vtipný a to my máme oba docela velký smysl pro humor…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.24 13:58

V tom případě řádně nakopat do koulí a buď se srovná nebo ne

• Citovat
  • Upravit
24851
7.10.24 14:00

hele
a stojí ti ten chlap za to??

já se seznamovala naposled ve 48 a i když 99% 50+ byla vadných, tak 1% se najít dalo
takže ve 40 rozhodně není nic ztraceno, bych se trochu ohlídla jinde, holka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 14:16
@Lucy75 píše: Více

Asi nestojí..jen se mi nechtělo pořád s někým seznamovat, v sex nám to funguje a i se zasmějeme, pravda ale je, že na vážný vztah nebude asi nikdy :nevim: samozřejmě se můžu seznamovat dál, ale popravdě, pár seznámení mám za sebou a mám pocit, že všichni slušně vypadající muži na nějaké úrovni potřebuju akorát uhánět a honit ego :zed:

• Citovat
  • Upravit
24851
7.10.24 14:18

njn
ze seznamování se stala poměrně vysoká exaktní věda
než jsem přišla na finty, co dotyční používají, pár měsíců to trvalo…
a lže se tam tak, že by se Baron Prášil styděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria