Přehnala sem to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.10.24 15:46
@Lissima píše: Více

No s největší pravděpodobností už s ním mluvit ani nezačnu…pravda je, že se tváří jako dospelej rozumnej chlap, ale chová se pořád jako puberťák :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.24 15:54
@Anonymní píše: Více

Určitě není rozumný dělat závěry na základě diskuze zde

• Citovat
  • Upravit
2181
7.10.24 15:56
:lol: :lol: Tak mu vůbec nepiš a až se začne vyptávat proč se neozýváš, jestli jsi užárleně naštvaná, tak mu se širokým úsměvem odpověz, že vůbec nemáš důvod být naštvaná. Že jsi jenom neměla čas, protože kolega z práce……
A míč je hned na jeho straně.
A ano, je to dětinské si takhle oplácet, nicméně nesmírně účinné. Vlastní medicínka je nepřekonatelná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 16:11
@Bafonek píše: Více

A víš že tohle přesně mne napadlo? :D my si nepsali pravidelně, mívá hodně práce a já jsem zase ob týden zaneprázdněna malou, takže čekám zprávu, jestli jsem ještě uražená a samozřejmě že nejsem, jen sem neměla čas a tento týden máme domluvenou akci z práce, takže kolegu si nechám na později :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.24 16:14

Já vím, ale trochu víc mi to aspoň otevřelo oči :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.24 16:24
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.10.24 16:53

Jo jo, tak neco :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
André Helmutovsky
7.10.24 17:02
@Sonarka píše: Více

Má obřího ptáka a nestydí se za to :nevim:

• Citovat
  • Upravit
André Helmutovsky
7.10.24 17:02

Jako doma, vycpaného :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2181
7.10.24 17:08
@André Helmutovsky píše: Více

Jakýho jinýho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
7.10.24 17:11

Tak je to blbost, tohle bych přešla, ale jestli ti to dělá často, a má z tebe srandu, tak ho pošli do háje. Tohle by mě nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.24 18:48

Tak pokud jsou jiní, co by ti věnovali víc času… vysvětlíš, proč sis mezi mnoha zájemci vybrala zrovna tohoto pána?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 19:15
@Parfem_z_hadovky píše: Více

Protože prostě chemie :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3957
7.10.24 19:35

Já na rozdíl od většiny zakladatelku chápu. Ano, takhle popsaná pouze jedna, a to poslední zkušenost, může působit, jakože zakladatelka řeší malichernosti, že ona je ta žárlivá, atd. Ale..
Jestli je takovým rádoby vtípkům vystavována od začátku, obzvlášť když ví, že on by na stejné vtípky reagoval div ne jako Othello, tak už zakladatelka prostě bouchla… Každý pohár trpělivosti jednou přeteče. A ne nadarmo se říká, že stokrát nic umořilo osla.

A já osobně bych mu té jeho medicíny dala ochutnat a tuplovanou dávku.. Pro někoho možná dětinské. Já se ale řídím heslem na hrubý pytel, hrubá záplata. A vůbec.. Někdo mu to zrcadlo jednou nastavit musí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 20:06
@werajsik píše: Více

Děkuji…áno, rád provokuje a opakuji, nevadí mi ex, od začátku mi říkal, že je se všema v kontaktu a já to respektovala, neřekla sem mu půl slova..ale mně to nezajímá, nepotřebují vědět informací, že si zrovna píše s nějakou ex..vadí mi, že mi to napsal schválně, že mi třeba občas i poslal fotku nějaké pěkné doktorky, která zrovna někde vedle stála a myslel si, že je to strašně vtipné..a jo, to jsem mu něco vtipného napsala k tomu, nevadí mi, že mne poškádlí vím, že to je pro něj známka, že mi na něm záleží a já ho taky občas poškádlim…ale to je úplně jiná situace…

Příspěvek upraven 07.10.24 v 20:08

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí