Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Opravdu nebyla. Poslechni, co ti rekli v poradne a odejdi. Na to se neda nic jineho napsat.
Vůbec nechápu nad čím přemýšlíš. Už jsi měla být dávno pryč.
V zájmu dětí i ve svém zájmu.
Myslím, že nikdo Ti tu nenapíše, abys s takovým duševním chudákem zůstala. Prosím zařiď si věci kolem stěhování a opravdu co nejdřív od něj odejdi.
Samozřejmě je nemocný. Nezmění se.
Tak na to se fakt nemusíš ptát. O toho bych si neopřela ani svoje rozpadající se kolo.
A ty jsi nemocná na hlavu? Nebo proč si sem jdeš pro ujištění, že máš doma primitiva? Včera bylo pozdě odejít.
@Cimada Není nemocný. Je to primitiv, který nebyl naučený dobrému chování. Přestaňme z každého dělat nemocného. Pak ta společnost nemá vypadat jak vypadá. Neustále nějaká empatie. Tenhle duševní m*zák si zaslouží max lopatou po hlavě. Nic společnosti nedává. Klidně mi zablokujte účet, ale muselo to ven.
Čtu správně plurál? Děti? Proč, proboha, proč?
Jedna chyba se dá pochopit, ale proč víc dětí? Měla jsi být pryč už před tím prvním…
@Dajuse Já vždy při čtení takových příběhů přemýšlím co ty ženy nutí žít s takovými lidmi. Tam musí být určité procento masochismu, jinak to nechápu.
@Svetluska55 píše: Více
Protože se to začlo kazit u druhého dítka, ktere se narodilo nemocné, pochopila, ze v něm oporu nemám, ze se vše u nej točí jen okolo sexu a pokud ho nemá v takové míře s takovým nadšením je zle.
Neříkám ze to byl úplně ideální manžel, šle toto se opravdu vyhrotila až po té
@Abeba píše: Více
Jo, souhlas, myslela jsem to samozřejmě spíš pejorativně.
Já to ani nečtu celý. Skončila jsem u věty - nadává vám, že jste tlustá… prakticky by stačilo už jenom to nadává vám… Ne, nebyla, mám se ráda.
Hezký den, rada bych se zeptala jak by ste mou situaci řešily vy ….
Nechci se moc rozepisovat aby někdo ze známých nepoznal můj příběh.
Ale - byly by jste s mužem, ktery Vám nehezky nadává, ze jste tlustá a hned potom chce sex? Který chce sex ve výtahu i když jste s miminkem v nemocnici a on za Vámi přijede na návštěvu 2× za dva měsíce? Který se nestará o deti ani neví kde mají například trička, učí je sprosté písničky, sprostě před nimi mluví i když mu říkám ať to nedělá. Je schopny mě před dětmi vytočit a pak řekne - vidíte jak je maminka vztekla?. Který když pije tak hodně třeba i několik dni v kuse, chová se pak jako prase, denně huli marihuanu a nepřestane i když ho o to prosite? Nyní se prorekl, ze občas na deprese bere i tvrdší drogy? Peníze vám dává velmi velmi omezeně. Když s nim nechcete spát je schopen vás veřejně před vámi přímo na to téma rozebrat s přáteli, mít nechutný narážky i před vaši rodinou? Nebo na Vás před lidmi rvát ze chce jen suk. t, mr.at inkdyz ho prosite ať je zticha a jinak ponizovat i před úplně cizími lidmi. Byla by ste některá s nim kdyby Vás na Nový rok úplně namol před dětmi škrtil v posteli, řval na Vás ze by Vás nejraději zabil, možná by Vás chtěl i znásilnit a přestal by až když by ste ho zkopla a běžela utěšit děti? Poté by Vám řekl - doufám ze brzo chcipnes svině jedna - před detma? Druhy den by vám napsal ze je to vaše vina, ze on potřebuje sex? Dokud fungovat a plnit si svoje povinnosti, on se nebude starat o rodinu? Poslouchat, ze žije s frigidni jeptiskou. No a pokud si myslíte, ze s nim nespim - teď už ne, dříve ano.
Když mu po tomhle, coz je jen velmi nepatrná část co se mi v životě deje, řeknu ze jdu do poradny, on řekne ze žádný problém nema a nikam nejde. V poradně mi poradili odejít, nenechat se zmanipulovat. On mi na to řekl, ze sem tam ba nej jen plivala špínu, ze to není vůbec směrodatný.
Teď jsem bouchla do stolu ze odcházím a o. ze se ufetuje, ze rozbíjím rodinu, bez děti to nepřežije … Ale já už opravdu nemůžu. Mám k němu opravdu odpor. I když slibuje ze se změní, nějak se mi nechce zůstávat dal.
Příspěvek upraven 07.10.24 v 17:56