Odejít nebo mu dát ještě šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2922
7.10.24 07:48

Odejdi prosimte, hned dneska, nic tak šíleného jsem dlouho nečetla. :zed: a hlavně se pak nenech uprosit k tomu že se změnil ať se vrátíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
7.10.24 08:16

Nečetla jsem celé. Nebyla ani za milion. A ty snad nejsi hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
7.10.24 08:22
@Anonymní píše: Více

Ja nechapu, jak muzes mit s nekym tskovym deti. Odejdi proboha, vzdyt to je sileny. At se klidne ufetuje, jeho problem. Fuj, je mi uplne zle z takoveho cloveka. Nechapu nad cim premyslis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
7.10.24 08:36

Vážně se musíš ptát? Ne nebyla. A rozhodně bych v tom nenechala vyrůstat moke děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
7.10.24 09:54

Takže jediný důvod s ním být, je jeho vyhrožování sebevraždou a že dětem sebereš "tátu " co se o ně nezajímá. Jo jasně. To dává smysl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
7.10.24 10:18

Ne, ne a ne! Všechno špatně! Toto má k normálnímu vztahu, natož hezkému, hodně daleko.
Toto ukonči, a az to budes cítit, Zkus to jinak a lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 10:24
@pikola píše: Více

No ještě, ze babičku to zabije, mámu raní a táta nebude mít co. Mluvim o tchanech. Děti vyrvu z kolektivu od úžasných prarodičů a převezu je ke své mame do otřesného bytu- jeho slova.
Mamka má být 100 m2. Zkazím jim život, budou vyrůstat bez mužského vzoru na vesnici.

• Citovat
  • Upravit
35799
7.10.24 10:27

Nechápu proč váháš. On není vzor pro děti, není ani otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
7.10.24 10:28

Jasně, a sousedi z toho taky budou mít trauma že jo? Neposlouchej vůbec takový kecy proboha a odejdi. Jako táta snad může fungovat, i když spolu nebudete ne? A prarodiče to stejné. Nenech se takhle hloupě vydírat a mysli na děti i na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
7.10.24 13:21

Psychopat zralej zavřít do blázince!! :cert: a ty jestli takovýho člověka neopustíš, seš zralá jít tam taky. Chudáci děti.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
7.10.24 15:51

Tak NĚKDO by s tímhle možná byl. Tak 2% odpadu společnosti, žen na úplném dnu stoky. Tak se raději z tohoto společenství odporoučej. Zatím jsi díky němu mezi odpadem a teď mi řekni, jak máte staré děti? Chodí už do školky/školy? Protože paní učitelky si samozřejmě dělají obrázek, nemluvím jen o tom, že se k dětem z rodin, které si samy označí za „problémové a sociálně slabší“ kolikrát chovají jinak (což sice neschvalují, ale lidsky asi musím pochopit), ale taky by vás mohly oznámit ospodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 17:25
@Lissima píše: Více

Děti 8 a 5 let. Já sama pracuji ve školství, ve škole svého syna, s jeho ucitelkama situaci řeším, mám podporu kdykoliv odejít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky