Odejít nebo mu dát ještě šanci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
6.10.24 23:21

Chudáci děti. Proč je tomuto peklu vystavuješ? Ty děti jsou jeho všechny? Ty i děti jste oběť domácího násilí. Dělej s tím něco, jediná rada je od burana odejít. Alkoholik, feťák, buran a násilník, ať se třeba ufetuje, dobře mu tak.

• Citovat
  • Upravit
13766
6.10.24 23:22

Ne, s takovým bych vůbec nebyla, natož abych si s ním pořídila děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
6.10.24 23:39

Ne nebyla a myslím, že bych se vedle takového ani neocitla. Popisuješ co ti dělal na Silvestra a je skoro Silvestr další, rozhodneš se podle toho jak dlouhý bude sloupec rad ať s ním nejsi? Máš kam jít, rodiče, někoho kdo ti pomůže? Kašli na nějaké poradny, na to snad nemusí být odborník, sama nevíš, že tohle není život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.24 23:46
@alun-ka píše: Více

Mám kam jít, zabaleno už skoro mám. Ne nerozhoduji se podle délky sloupce zde. Jen už proste nevím zda jednam správně, neustále poslouchám, ze se změní, ze netušil ze mě to tak ublizuje, ze sem silena, měnit dětem kolektiv, ze jim znicim život atd. No proste mě dostal kam chtěl a já pochybuji sama o sobě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.24 23:48
@Klopotkova píše: Více

Ano jsou jeho.

• Citovat
  • Upravit
8558
7.10.24 00:34
@Anonymní píše: Více

Tak fakt nepochybuj. A vůbec mu nevěř, že nevěděl, že Ti ubližuje. Není dobrý. Ohledně dětí, nebereš mu je, může se s nimi stýkat. Najednou mu záleží na jejich pohodě. A když Tě urážel, to mu nevadilo,
jak se ony cítí…
A Ty potřebuješ mít klidný domov. Právě i pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 00:46

Já to dokážu pochopit, že už jsi z něj tak zadupaná do země, zmanipulovaná a vypsychovaná, že už nevěříš ani svému úsudku. To tyhle typy dobře umí, udělat z tebe trosku, co už si není jistá, ani jestli vidí dobře, že pomeranč je fakt oranžovej. Ale nenech se manipulovat dál, ty odchodem uděláš jen vše dobře. Neposlouchej jak tě vydírá, dokola se vracej do reality, pořád si opakuj, jak to je doopravdy. A opravdu odejdi a už se nenech vtáhnout zpátky. Popros někoho blízkého, ať tě hlídá a všechno mu sděluj, všechny argumenty a výhrůžky, vše co do tebe ten tvůj sype a ať tě ten blízký utvrzuje v tom, že ty děláš dobře a argumentuje proti manipulátorovi.

• Citovat
  • Upravit
1832
7.10.24 01:13

On se nezmění. On jen slibuje. Jako každý slaboch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
7.10.24 06:13

Už bych byla pryč dávno. Udělej to už kvůli dětem, když ne kvůli sobě :oops:
Chová se k tobě jako k onuci. Strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
7.10.24 06:14

Ani jsem to nedocetla. Nechápu, proč s ním jsi. Pryč jsi měla být už hooodně dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
7.10.24 06:44

Hele asi se nezměnil tak strašně u druhého ditete, primitivní byl nepochybně vždy…ale ano, byla bych s nim, kdybych byla já sama úplně hloupá nebo masochista. Ps. můj manžel vysokoskolak neví kde má naše dítě trička a ponožky, to je pod jeho rozlišovací schopnosti, tak to jedine mě pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
7.10.24 06:47

Ani nemůžu napsat, co si myslím o ženě, která tomuto vystavuje svoje děti, které se nemohou bránit.
Byla bych zabanovaná.

Moc smutné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 07:21
@free333 píše: Více

Klidně napište, myslím, ze snesu hodně. Snažím se s nim být co nejméně, třeba prázdniny sme trávili u mamky, jezdíme tam každý víkend aby byly děti v pohodě. Vim, ze je to špatně, teď řeším práci, OSPOD atd

• Citovat
  • Upravit
40428
7.10.24 07:33

To je moc dobře, že máš oporu u maminky…

Držím palce, at to vyjde s prací a je dobře, že to řešíš s OSPODEM. Škoda, žes nezavolala PČR, když Tě škrtil a vyhrožoval zabitím…

Ono s ním to bude horší a horší, musíš ted ten odchod dotáhnout do konce, než se stane něco horšího a bude zase líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2128
7.10.24 07:36

Dulezita je informace, ze uz to resite. Tak to hlavne dotahnete do konce. Vystoupit z tohoto pekla bude jeste pekelna a bolestiva cesta, tak tomu nepodlehnete. Nikdy to s nim nebude lepsi. Ze jste to nechala zajit dost daleko uz vite, na to neni potreba emimino, ted musite ukazat svoji vnitrni silu a za kazdou cenu zmizet z jeho vlivu. Pokud muzete a neni jina moznost, tak u rodicu zustante nez toho magora vyresite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí