Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No tak fajn, tak si to tak dělej dál, kde je problém? ![]()
No jo, tobě vadí, že s tebou jen popíjí, a sex už nechce že jo? Když víš že je zadaný, proč k němu lezeš?
@1Janinka1 píše: Více
Fajn, našel by se tu tedy někdo, kdo by chtěl jít s dobou a být in? Můžeme tomu říkat statistický výzkum ![]()
@Livi92 píše: Více
Hele ty máš asi velký problém s něčím obdobnym. Je to můj kamarád asi tri roky. O nějaký trojúhelník vůbec nestojím. Tyhle věci jsou hlavně o vztahu těch dvou jak si to nastaví.
no a řešíš to celé teda konkrétně Proč?
Tobě nic „divnýho“ na tom tahat se ožralí po nocích k zadanému ex-milenci nepřipadá, nám ano, shoda evidentně nenastane.
A na co se tedy konkrétně ptáš, když ti vaše uspořádání přijde normální? Většině lidem nepřijde normální chodit ke „kamarádovi“ po zavíračce hospody ještě domů na skleničku, když navíc dotyčný má přítelkyni. Většině lidem nepřijde normální ani kamarádství s výhodami, proč taky, když mohou mít exkluzivní vztah bez obavy, že jim nějaká žárlivka rozbije hubu?
![]()
@unuděná přesně tak
navíc celý ten model KSV mi přijde ujetý
možná někomu fakt vyhovuje „jen tak píchat s kámošem“ - u mužů té vítané nezávaznosti do určité míry rozumím, ale co k tomu vede ty holky netuším…
a pak s ním jako s již zadaným chodit po hospodách do zavíračky, k němu domů v noci pít a ptát se pak na netu, co si o tom myslí ostatní ![]()
případně za pár měsíců brečet : Zamilovala jsem se do svého milence, co dál… ono se to z pozice laciné matračky na sex totiž pak dost špatně řeší.
Příspěvek upraven 09.10.24 v 12:15
@unuděná píše: Více
Asi tak, 3 roky se pelešit s kamarádem a dávat tomu jména jako „s výhodami“ asi aby si nepřipadala jako [censored] ![]()
@Lucy75 píše: Více
Já proti KSV třeba nic nemám, ale ten člověk musí vědět, kde je jeho pozice. To už prostě není normální kamarádství. A je směšné o takové člověku mluvit jako o kamarádovi a tvářit se, že je to běžný kamarád. Je to úplně jiná forma vztahu. A o to víc je za hranou si takového „kamaráda“ vodit v noci chlastat domů, když jsem zadaná. Navíc když vím, že partner je žárlivý.
@Livi92 píše: Více
Ne, je to ujetý. Rychlovka OK, ale dlouhodobě je to ujetý, sorry.
Taky myslím. Protože je to normální vztah, jen s tím, že když si někdo z nich vrzne někde jinde, tak může říct „my spolu nejsme ve vztahu, jsme jen kámoši s výhodami“
![]()
každopádně to začíná být velmi oblíbený režim
po rozvodu mi to pár chlapů nabízelo..
tak to byl jako tvrdej náraz -
jakože sex jo, ale vztah ne? na to fakt nemám žaludek a na to si sebe příliš cením.
@unuděná píše: Více
Hele, není to normální vztah. Já to mám třeba tak, že jen tak někdo mi na dlouhodobý vztah nesedí. Nemám problém být rok, dva, tři sama, než natrefím na někoho, kdo mě opravdu zaujme. Ale zároveň jsem mladá a nejsem frigidní, sex mě baví, neberu to jako něco, co dávám chlapovi. KSV neberu jako vztah, protože s tím člověkem nedělím věci jako ve vztahu, po stránce vztahové bych si s ním nerozuměla. Já bych to osobně nazvala spíš jako dlouhodobý milenec. Rozumíme si v posteli, pokecáme si, ale nic víc. Z mého pohledu lepší, než mít nějaké jednorázovky. V okamžiku, kdy potkám někoho, u koho mám zájem o vztah, tak KSV pro mě končí.