Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Livi92 píše: Více
Tam se pak nabízí otázka, proč musíš zůstat 3 roky sama a nedokážeš si najít partnera, se kterým by to stálo za víc, než za sex
A podle mě se tímhle prostě totálně zasekáš. Chlapi vycítí, že nejsou jediní, a obloukem se tomu vyhnou, pokud chtějí vážný vztah.
Nechápu co ti na tom přijde divný. Pokud jste spolu v pohodě a to co bylo máte uzavřený, tak proč byste se nemohli někde potkat a nebo i jít k němu pít. To jestli to vadí nebo nevadí jeho přítelkyni by měla být jeho starost hlavně. Ty na něj nic nezkoušíš, tak co. Přestat se spolu bavit jen protože mezi vámi něco bylo mi přijde nedospělý, pokud jste si teda jinak nic neudělali.
@Anonymní píše: Více
Tak si to shrneme. Ty jsi s ním spávala, něco k němu zřejmě cítíš, děláš si naděje. On už má jinou, která je pro něj přítelkyně, narozdíl od tebe, která si jí nikdy nebyla. Pil s tebou do rána a nic nebylo. Holka, prober se. On k tobě nic necítí, má tě zaškatulkovanou jako kámošku a jen tě využil na sex, když nebylo s kým. Doporučuji utnout kontakt s exmilencem/kamarádem a najít si plnohodnotný vztah. Tohle přece nemáš za potřebí.
@PerličkaM. píše: Více… aneb opravu ti to stále přijde jako kamarádství s výhodami? Teď už asi moc ne
@unuděná píše: Více
Proč? Vždyť to je celá pointa kamarádství s výhodami. Jste kamarádi a když nejste ve vztahu, tak se spolu vyspíte
to akorát na emiminu kamarádka s výhodami = milenka, za kterou nemusím platit večeři ![]()
@Annonymní_007 píše: Více
Jak se slučuje kamarádství a sex? Obojí má úplně jiný význam
@padesátník slečnu to evidentně dost trápí a působí to, že si na něj pořád brousí zuby. Tak asi nová partnerka není úplně tak mimo, když ho nechce pouštět 😀
Ja sem si jako milence nechala chlapa se kterým vím, že by vztah neklapnul..momentálně o vztah ani nestojím, mám ráda sex, tak to máme tak, že se cca jednou týdně domluvíme, přijde, pokecáme, pomuchlujeme, ale nic nesdilime..zvykla sem si nic kolem neřešit…akorát sme se domluvili, že s nikým jiným spát nebudeme
kdyby mi řekl, že někoho potkal, tak to ukončím…
@Primat17780 píše: Více
Z tohoto pohledu, ano. Nicméně, do vztahu nejdu proto, aby mi někdo zakazoval chodit ven či mě někam pouštěl. To byla podstata toho sdělení. Čili pokud by nějaká měla tendence, zvláště po čtvrt roce, mi něco zakazovat či mě někam nepouštět, zřejmě by se rychle stala bývalou.
@padesátník nevím, co znamená pravidelně, ale pokud má pán potřebu trávit se svojí ex výpomoci trávit třeba každý týden večer v hospodě až do zaviracky, nepřijde mi to v pořádku z obou stran.
@Pamaro píše: Více
To "domluvili, že s nikým jiným spát nebudeme " jsem tady na emiminu taky slysela mockrat.
@PaníBovaryová Nerozumím, opravdu nechápu ženy, které věří tomu, co jim chlap nakecá. Taky jsem byla krásně naivní, bohužel. Anonym, jinak smazat.
@PaníBovaryová
Takhle, nemáme potřebu spát s jinýma ani jeden..máme svůj věk a akorát se nám nechce hledat někoho jiného a sex nás spolu baví…ani jeden nemáme potřebu spát s vícero lidma ![]()
Milenec, milenka nebo i ta rychlovka OK, tam jde jasně buď o vztah nebo nějaké náhlé vzplanutí. Ale tvářit se jako kamarádi?
A ještě 3 roky