U něj doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vector42
9.10.24 12:16

Milenec, milenka nebo i ta rychlovka OK, tam jde jasně buď o vztah nebo nějaké náhlé vzplanutí. Ale tvářit se jako kamarádi? :roll: A ještě 3 roky :zed:

• Citovat
  • Upravit
53190
9.10.24 12:17
@Livi92 píše: Více

Tam se pak nabízí otázka, proč musíš zůstat 3 roky sama a nedokážeš si najít partnera, se kterým by to stálo za víc, než za sex :nevim: A podle mě se tímhle prostě totálně zasekáš. Chlapi vycítí, že nejsou jediní, a obloukem se tomu vyhnou, pokud chtějí vážný vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vector42
9.10.24 12:18
@Livi92 píše: Více

Dlouhodobý milenec je OK. Asi jsem už starej

• Citovat
  • Upravit
672
9.10.24 12:53

Nechápu co ti na tom přijde divný. Pokud jste spolu v pohodě a to co bylo máte uzavřený, tak proč byste se nemohli někde potkat a nebo i jít k němu pít. To jestli to vadí nebo nevadí jeho přítelkyni by měla být jeho starost hlavně. Ty na něj nic nezkoušíš, tak co. Přestat se spolu bavit jen protože mezi vámi něco bylo mi přijde nedospělý, pokud jste si teda jinak nic neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.10.24 13:48
@Anonymní píše: Více

Tak si to shrneme. Ty jsi s ním spávala, něco k němu zřejmě cítíš, děláš si naděje. On už má jinou, která je pro něj přítelkyně, narozdíl od tebe, která si jí nikdy nebyla. Pil s tebou do rána a nic nebylo. Holka, prober se. On k tobě nic necítí, má tě zaškatulkovanou jako kámošku a jen tě využil na sex, když nebylo s kým. Doporučuji utnout kontakt s exmilencem/kamarádem a najít si plnohodnotný vztah. Tohle přece nemáš za potřebí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 15:45
@PerličkaM. píše: Více
… aneb opravu ti to stále přijde jako kamarádství s výhodami? Teď už asi moc ne
  • Citovat
  • Upravit
2447
9.10.24 15:50
@unuděná píše: Více

Proč? Vždyť to je celá pointa kamarádství s výhodami. Jste kamarádi a když nejste ve vztahu, tak se spolu vyspíte :nevim: to akorát na emiminu kamarádka s výhodami = milenka, za kterou nemusím platit večeři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 15:54
@Annonymní_007 píše: Více

Jak se slučuje kamarádství a sex? Obojí má úplně jiný význam

• Citovat
  • Upravit
2221
9.10.24 16:40

@padesátník slečnu to evidentně dost trápí a působí to, že si na něj pořád brousí zuby. Tak asi nová partnerka není úplně tak mimo, když ho nechce pouštět 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
9.10.24 17:38

Ja sem si jako milence nechala chlapa se kterým vím, že by vztah neklapnul..momentálně o vztah ani nestojím, mám ráda sex, tak to máme tak, že se cca jednou týdně domluvíme, přijde, pokecáme, pomuchlujeme, ale nic nesdilime..zvykla sem si nic kolem neřešit…akorát sme se domluvili, že s nikým jiným spát nebudeme :nevim:kdyby mi řekl, že někoho potkal, tak to ukončím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
9.10.24 18:11
@Primat17780 píše: Více

Z tohoto pohledu, ano. Nicméně, do vztahu nejdu proto, aby mi někdo zakazoval chodit ven či mě někam pouštěl. To byla podstata toho sdělení. Čili pokud by nějaká měla tendence, zvláště po čtvrt roce, mi něco zakazovat či mě někam nepouštět, zřejmě by se rychle stala bývalou.

• Citovat
  • Upravit
2221
9.10.24 18:18

@padesátník nevím, co znamená pravidelně, ale pokud má pán potřebu trávit se svojí ex výpomoci trávit třeba každý týden večer v hospodě až do zaviracky, nepřijde mi to v pořádku z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21397
9.10.24 19:32
@Pamaro píše: Více

To "domluvili, že s nikým jiným spát nebudeme " jsem tady na emiminu taky slysela mockrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.24 19:47

@PaníBovaryová Nerozumím, opravdu nechápu ženy, které věří tomu, co jim chlap nakecá. Taky jsem byla krásně naivní, bohužel. Anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
1058
9.10.24 20:44

@PaníBovaryová
Takhle, nemáme potřebu spát s jinýma ani jeden..máme svůj věk a akorát se nám nechce hledat někoho jiného a sex nás spolu baví…ani jeden nemáme potřebu spát s vícero lidma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí