Kubík nebo Hipp nápoje

164
11.2.11 11:42

Kubík nebo Hipp nápoje

Dobrý den maminy, mám 13M dceru, do 6M „kojenou“ z lahve MM, poté UM. Za žádnou cenu však nechtěla pít vodu, všechno plivala ven, zkoušela jsem čaje - samotný taky nezabíraly, tak jsme začaly někdy kolem 9M ředit cca 120 ml čaje a 30 ml Hipp neslazené šťávy - to zafungovalo. Od té doby vypije cca 2 - 3 150ti ml lahvinky denně, k tomu cca 0,5 l UM. Domnívám se, že je to vcelku dost. Ale co mě zajímá? Jak ředíte Kubíka (bez přidaných cukrů a konzervantů)? Mylsíte, že kvalita je srovnatelná s Hippem (pokud pominu bio kvalitu). Cena je totiž úplně někde jinde. Ještě jen dodávám, že je to divný, ale celkově si jinak malá na sladké nepotrpí, daleko víc si pochutná na polévce místo na kaši. Tak si alespoň ten přísun cukrů v pití trochu kompenzuje. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
11.2.11 12:10

Neporadím, jen mě napadá, co zkusit nějaké „obyčejné“ sirupy, ale kvalitní, Yo třeba. Není na tom nálepka „pro děti“, tak by to mohlo být cenově OK?
(netuším, kolik co stojí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.2.11 12:22

Já dávám, když má dítě nepicí období, tak džusíky z DM, v regálu to většinou vypadá dost obdobně, taky ve skle, akorát cena je mnohem nižší, značka je babylove. No a u Kubíka, stačí si přečíst složení, pokud není přidaný cukr, konzervanty, nějaká zahušťovadla, tak to asi bude srovnatelné, stačí srovnat složení s tím, co pijete teď :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.2.11 12:23

Ahoj já dávám dětem Kubíka jen občas ,tak jednou za měsíc ,oni nemají s vodou problém vypijí tal litr deně(každý),a ředím ho docela dost z té lahvičky udělaám 4lahve mě ten kubík přijde dost hustej ,jinak si myslím že není špatnej u Hippu si připlácíš za značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí