Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim, vidim spoustu diskuzí na temaimeakuchyne, hledala jsem v nekterych, ale nenasla jsem..
Zajima me tedy jestli mate nekdo kuchyn z ikei do tvaru U, mame podkrovni prostor v dome, resime tedypouzespod i skrinky, kuchyn si predstavuji v takovém tom bilem venkovskem stylu, zadne ciste linie a lesk. Zajimalo by me zda nekdo máte něco podobného a cena priblizna bez spotrebicu.
Děkuji ![]()
Udelej si navrh kuchyne na jejich strankach, uvidis tam i cenu
Ahoj, mame navrh do U plus kolmo potravinovou stenu s lednicu, troubou, mikrovlnkou. Primo bila venkovska bodbyn za cca 135 tis. Ale bez spotrebicu to vychazelo cca 85 tis.
Ono hodně záleží na tom, kolik si tam dáš šuplíků. Šuplíky vyjdou o hodně dráž. Teď jsme dělali kuchyň, máme bodbyn, ale my tedy nemáme do U, chtěla jsem pod okno topení. A tedy dělali jsme si návrh v tom jejich programu, kde ti rovnou vyjede cena, seznam, co máš koupit… Zjistili jsme, že Ikea má hluboké skříňky, takže buď se musí montovat rovnou na zeď, pak vzít tu jejich pracovní desku 62 cm, protože klasika má je 60 cm. My máme pracovní desku 70 cm a musela jsem jí objednávat přímo u výrobce. My to ale nemáme do U, máme jí rovnou.
No taky zalezi na tom kolik metru to U bude mit, takhle se moc neda rict kolik te to bude stat
fakt si to udejte v tom planovaci je to jednoduchy, hezky to tam vidis.. a je pravda, ze ty supliky jsou hodne drahy.. taky zalezi na tom, jestli to U bude mi od zdi ke zdi, nebo do prostoru.. my chteli do prostoru aby jsme meli jakoby pultik ale kvuli oknu na to tam nejde..
no a to pak musis mit nejaky ten kryci panel aby ta skrinka vypadala hezky i zezadu.. a to je taky dost penez navic..
Dekuji, ta co mate vy se mi moc libi taky, ja v tom planovaci byla, ale moc mi to neslo, zajedu si primo tam, ale chtela jsem mit alspon nejakou predstavu. Diky moc
Ahoj, zrovna také plánujeme kuchyni z IKEA - tvar U, v podkroví, viz obrázek. Se vším všudy to vychází cca 120 000 (pouze kuchyně, bez těch kravin okolo). V týdnu ještě dostaneme nabídku z Oresi, tak jsem zvědavá, jak se bude lišit cena, prozatím jsme ale rozčarovaní z přístupu a hlavně umu pracovnice v tomto studiu, takže asi zvítězí stejně IKEA…