Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky!
Zítra jedem do Polského Těšína kouknout na kuchyně…Máte někdo nějaký ověřený obchod. Chceme kvalitu!!! A hledáme nějaké kuch.studio kde nám udělají kuchyň na míru. Samozřejmě bychom se chtěli vejít i do nějaké slušné ceny:-)!!! Prosím o jakékoliv zkušenosti,i ty špatné. Ceny,značky… Mockrát děkuji!!!
Á, tak to se s dovolením přifařím, to by mě taky zajímalo…
Jen teda od Liberce ![]()
Ahoj, mamka má kuchyň vyrobenou v Polsku (tady objednaná přes nábytek Paul kuchyňské studio), takže neodpovím úplně přesně na tvou otázku
Každopádně je moc spokojená, kuchyň je dobře řešená a cenově vyšla taky dobře (měla nějakou slevovou kartičku). ![]()
tatranka za odpověď,ale když neznáš tak se prosím nevyjadřuj…Zní to dost povýšeně…
Příspěvek upraven 16.11.11 v 19:02
tak mám bohužel v okolí dost lidí, co takhle v pl koupili a nadávají jak špačci, po nějaké době se jim začla kroutit, odlízat barva, no děs. My máme kuchyň z pl, ale Ikea. Jinde bych nekoupila. Já myslím, že všechen nábytek z pl je na prd, koupili jsme tam bohužel sedačku a komodu a když to napíšu s prominutím hnusně, je to úplně na hovno
chtěli jsme ušetřit, ale na kvalitě se nemá a tak se nám to vymstilo
Nechci kupovat někde v obchoďáku,ale v kuchyň.studiu…Například Oresi u nás má téměř vše z Polska…Milion věcí se k nám dováží z Polska.tak proč když si tam pro to mohu zajet,tak proč to nevyužít… Kde mám jistotu,že když si nechám udělat kuchyň u nás,že nebude mít spoustu důležitých částí právě z Polska… ![]()
tatranka1 píše:Brokianaa píše:jen jsem chtěla říct,že máme několik fakt špatných zkušeností.nic víc
Díky za odpověď,ale když neznáš tak se prosím nevyjadřuj…
ok…
Já zas žádné takové zkušenosti nemám-koupila jsem tam dva kočárky a super:-)!
brokianaa to máš pravdu, spousta věcí se dováží z pl, ale já tomu moc nevěřím i z vlastních zkušeností. Známí si nechali dělat kuchyň přes nějaké studio, ale nevím název, dělali jim to 14 dní
a eště to stálo za prd
Já mám Black Red and White, ale kupovaná tady v Česku, takže neporadím, kde nakupovat. Jinak spokojenost ![]()
Januliiik píše:
brokianaa to máš pravdu, spousta věcí se dováží z pl, ale já tomu moc nevěřím i z vlastních zkušeností. Známí si nechali dělat kuchyň přes nějaké studio, ale nevím název, dělali jim to 14 dnía eště to stálo za prd
14dní není moc…U nás jsou běžné dodací lhůty 4-6týdnů…
No naši mají právě BRW objednanou..tak jsem zvědavá.Na ty jsem zatím slyšela chválu. A na kolik vás vyšla?
já nemyslela dodací lhůty, stavěli jim to 14 dní
na dodání prý čekali měsíc a pak ještě tak dlouhá práce. To by mi vadilo, chlop když se chytl kuchyně tak ji postavil tak jak měla být za 2 dny při práci
Januliiik píše:
já nemyslela dodací lhůty, stavěli jim to 14 dnína dodání prý čekali měsíc a pak ještě tak dlouhá práce. To by mi vadilo, chlop když se chytl kuchyně tak ji postavil tak jak měla být za 2 dny při práci
Aha…No tak to je pěkně blbé…
Ahoj, tak mi máme teměř vše z Polska a jsem spokojená se vším, komody, skříně, kuchyň
Město ti neřeknu, to nevím na to si nevzpomenu, ale prodejny jsou MEBLE BLACK RED WHITE. Mají tam uplně všechno a za dobré peníze
Hele v Polsku je Mabel na každém rohu ![]()
Neprocitala jsem, neznam presne obchod, ale moje souedka ma kuchyn z Polska uz asi 5 let a naprosta spokojenost. Vybrala, do tydne mela doma, dovoz i sestaveni v cene, rikala, ze dovoz byl za pakatel.
A bylo to smerem na Raciborz..