Kuchyň z Polska- máte někdo nějaký ověřený obchod

5502
16.11.11 18:31

kuchyň z Polska

Ahojky holky!
Zítra jedem do Polského Těšína kouknout na kuchyně…Máte někdo nějaký ověřený obchod. Chceme kvalitu!!! A hledáme nějaké kuch.studio kde nám udělají kuchyň na míru. Samozřejmě bychom se chtěli vejít i do nějaké slušné ceny:-)!!! Prosím o jakékoliv zkušenosti,i ty špatné. Ceny,značky… Mockrát děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
16.11.11 18:34

Á, tak to se s dovolením přifařím, to by mě taky zajímalo…
Jen teda od Liberce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.11 18:41

Ahoj, mamka má kuchyň vyrobenou v Polsku (tady objednaná přes nábytek Paul kuchyňské studio), takže neodpovím úplně přesně na tvou otázku :-) Každopádně je moc spokojená, kuchyň je dobře řešená a cenově vyšla taky dobře (měla nějakou slevovou kartičku). :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.11 19:01

tatranka za odpověď,ale když neznáš tak se prosím nevyjadřuj…Zní to dost povýšeně…

Příspěvek upraven 16.11.11 v 19:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.11.11 19:01

tak mám bohužel v okolí dost lidí, co takhle v pl koupili a nadávají jak špačci, po nějaké době se jim začla kroutit, odlízat barva, no děs. My máme kuchyň z pl, ale Ikea. Jinde bych nekoupila. Já myslím, že všechen nábytek z pl je na prd, koupili jsme tam bohužel sedačku a komodu a když to napíšu s prominutím hnusně, je to úplně na hovno :roll: chtěli jsme ušetřit, ale na kvalitě se nemá a tak se nám to vymstilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.11 19:05

Nechci kupovat někde v obchoďáku,ale v kuchyň.studiu…Například Oresi u nás má téměř vše z Polska…Milion věcí se k nám dováží z Polska.tak proč když si tam pro to mohu zajet,tak proč to nevyužít… Kde mám jistotu,že když si nechám udělat kuchyň u nás,že nebude mít spoustu důležitých částí právě z Polska… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.11 19:06
tatranka1 píše:
Brokianaa píše:
Díky za odpověď,ale když neznáš tak se prosím nevyjadřuj…
jen jsem chtěla říct,že máme několik fakt špatných zkušeností.nic víc

ok…
Já zas žádné takové zkušenosti nemám-koupila jsem tam dva kočárky a super:-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.11.11 19:08

brokianaa to máš pravdu, spousta věcí se dováží z pl, ale já tomu moc nevěřím i z vlastních zkušeností. Známí si nechali dělat kuchyň přes nějaké studio, ale nevím název, dělali jim to 14 dní 8-o a eště to stálo za prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
16.11.11 19:10

Já mám Black Red and White, ale kupovaná tady v Česku, takže neporadím, kde nakupovat. Jinak spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.11 19:11
Januliiik píše:
brokianaa to máš pravdu, spousta věcí se dováží z pl, ale já tomu moc nevěřím i z vlastních zkušeností. Známí si nechali dělat kuchyň přes nějaké studio, ale nevím název, dělali jim to 14 dní 8-o a eště to stálo za prd

14dní není moc…U nás jsou běžné dodací lhůty 4-6týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.11 19:12

No naši mají právě BRW objednanou..tak jsem zvědavá.Na ty jsem zatím slyšela chválu. A na kolik vás vyšla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
16.11.11 19:12

já nemyslela dodací lhůty, stavěli jim to 14 dní 8-o na dodání prý čekali měsíc a pak ještě tak dlouhá práce. To by mi vadilo, chlop když se chytl kuchyně tak ji postavil tak jak měla být za 2 dny při práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.11.11 19:15
Januliiik píše:
já nemyslela dodací lhůty, stavěli jim to 14 dní 8-o na dodání prý čekali měsíc a pak ještě tak dlouhá práce. To by mi vadilo, chlop když se chytl kuchyně tak ji postavil tak jak měla být za 2 dny při práci

Aha…No tak to je pěkně blbé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
16.11.11 19:17

Ahoj, tak mi máme teměř vše z Polska a jsem spokojená se vším, komody, skříně, kuchyň :nevim: Město ti neřeknu, to nevím na to si nevzpomenu, ale prodejny jsou MEBLE BLACK RED WHITE. Mají tam uplně všechno a za dobré peníze :palec: Hele v Polsku je Mabel na každém rohu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.11.11 19:22

Neprocitala jsem, neznam presne obchod, ale moje souedka ma kuchyn z Polska uz asi 5 let a naprosta spokojenost. Vybrala, do tydne mela doma, dovoz i sestaveni v cene, rikala, ze dovoz byl za pakatel.
A bylo to smerem na Raciborz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný