Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chci se zeptat zda ho někdo má? Jak moc vytopí místnost a jestli není cítit? Mám strach ,aby to nebylo škodlivé pro mimi. Popřípadě jestli nějaký doporučíte. Děkuji
Kamarádka ho má, má doma šestileté holky (dvojčata). Škodlivé to není, vytopí jim to obývák s kuchyní a topí jen na jednu tu nádobku (mají 3). Je to prý cítit jen trošku. My to taky zvažujeme ![]()
Máte někdo??? přemýšlím o tom do obýváku. Nemáme tu komín a stavba komínu 20-30 000
tak přemýšlíme o bio krbu - jde o ten efekt a mírné přitopení- nebo je to zase jedna zbytečná kravina
@Carolinca88 takže jste spokojení??? také o tom uvažuji - samozřejmě nebudu s tím topit - jen na efekt. Jak píše anonym také nemáme komín - nebo spíš máme ale už do něj jde hlavní kotel, tak bychom museli udělat nový komín. A jde pouze o okrasnou část obýváku ![]()
My jsme si ho koupili před lety do obýváku, do podnájmu, kde byla furt zima..je pravda, že teplo z něj jde a není potřeba komín. Jen mi ze začátku přišlo, že ten biolíh cítím
ale pak už v poho..do té nádobky co máme se vleze biolíh na 3 hodiny hoření..dotváří doma úžasnou atmosféru:) za mě to byla dobrá koupě..
@čiperná beruška souhlas, u nás nikdo žádný astma nemá, tak se nám u toho dýchá normálně
jinak když se jinak moc přitápět nedalo, tak to na večery stačilo, cenu jsme neřešili a je pravda, že atmosféru to dotváří úžasnou ![]()