Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
máte někdo zkušenost s kuchyní z KIKA? Jak jste s ní spokojeni a jaká byla cena?
Díky.
Moje mamča si teď zařizuje kuchyň a co říkala tak v KIKA mají sice mooc hezké ale příšerně drahé… Její velikost( rohová asi 2m na 1,5m) My jí vyšla v KIKA na cca 80 000 bez spotřebičů, což je pořádná pálka.
Také bych si domů pořídila novou kuchyň,byla jsem se před třemi dny v Kika podívat,kuchyň bych si určitě vybrala,ani nebyla tak šíleně drahá,délka 2,8m a bez spotřebičů 21tis a opravdu nádherný design,vyklápěcí dveře,no úžasná,tak nad ní přemýšlím ![]()
My mame kuchyn kika uz asi 4 roky. Nechavali sme ji protoze to byla tusim rakouska znacka… a jako jediny si ty korpusy delaj od zakladu kompletne samy jako u nas hanak… a nema to nic spolecnyho s polskem ![]()
Sem spokojena, vsechno funguje jak ma, dojezdy drzej, nikde se nic nevyklapi a to varim fakt denne, protoze oba pracujeme z domova.
Jenom me prislo dost hloupy, ze nam nezadelali zadny spotrebice do el. a vubec neresili osvetleni linky… to sme museli doresit sami
ale treba se to zmenilo… ![]()
Gábííí píše:
Také bych si domů pořídila novou kuchyň,byla jsem se před třemi dny v Kika podívat,kuchyň bych si určitě vybrala,ani nebyla tak šíleně drahá,délka 2,8m a bez spotřebičů 21tis a opravdu nádherný design,vyklápěcí dveře,no úžasná,tak nad ní přemýšlím
Oni maj docela dobry ceny, kdyz je to nejaka standartizovana kuchyn - tudiz ne na miru… pokud ale clovek chce neco na miru a ne presne tak jak je to dany, ta cena se hodne meni..aspon tak nam to rikala pani.
Ta nase kuchy byla teda hodne draha vc. spotrebicu stala asi 180K tusim - je to takovy Lko az Ucko s barem, prikladam foto, kdyz ji akorat certve dodelali - takze nedokoncena - bez obkladu atd… ale pro predstavu
pryfish píše:Gábííí píše:Oni maj docela dobry ceny, kdyz je to nejaka standartizovana kuchyn - tudiz ne na miru… pokud ale clovek chce neco na miru a ne presne tak jak je to dany, ta cena se hodne meni..aspon tak nam to rikala pani.
Také bych si domů pořídila novou kuchyň,byla jsem se před třemi dny v Kika podívat,kuchyň bych si určitě vybrala,ani nebyla tak šíleně drahá,délka 2,8m a bez spotřebičů 21tis a opravdu nádherný design,vyklápěcí dveře,no úžasná,tak nad ní přemýšlím
Ta nase kuchy byla teda hodne draha vc. spotrebicu stala asi 180K tusim - je to takovy Lko az Ucko s barem, prikladam foto, kdyz ji akorat certve dodelali - takze nedokoncena - bez obkladu atd… ale pro predstavu
Já mám taky z kika a jsem spokojená, jsem v nájmu a majitel mi dal na výběr, tak to bylo fajn. Měla jsem 8-10 000 limit. Tak jsem si v kika vzala černohnědou,vyklápěcí paráda. Stála 13000,tak se doplatilo. Ale je to dobré. Vařím také denně a slouží ![]()
Díky za odpovědi.
Včera jsme si tam nechali něco navrhnout a paní nám to spočítala zhruba na 140tis. bez spotřebičů, a to ještě po slevě 30%. Je to teda ranec, ale je fakt, že to máme poměrně velké a ještě jsme si tam navymýšleli různé výsuvy.. Takže ta cena by se asi ještě dala trochu srazit. A zase je v ceně i montáž a doprava. A záruka 10 let taky není marná..
pryfish píše:
Jenom me prislo dost hloupy, ze nam nezadelali zadny spotrebice do el. a vubec neresili osvetleni linky… to sme museli doresit samiale treba se to zmenilo…
S těma spotřebičema se to asi změnilo. Paní nám říkala, že pokud si je koupíme od nich, tak je zabudování a zapojení v ceně, pokud je pořídíme jinde, tak vybíraj 500 za zabudování každého spotřebiče.
Osvětlení prý moc neřešej, protože si to prý pak stejně většina lidí koupí někde jinde..
Já mám kuchyň od Sykory a jsem nad míru spokojená!!Mám tak skoro stejně velkou jako Pryfish a cena se spotřebiči byla kolem 100tis.Je to teda Camelot ale je to prý to samé
jenom levnější ![]()