Kuchyně KIKA

65
10.9.11 09:54

Kuchyně KIKA

Zdravím,

máte někdo zkušenost s kuchyní z KIKA? Jak jste s ní spokojeni a jaká byla cena?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
682
10.9.11 10:12

Moje mamča si teď zařizuje kuchyň a co říkala tak v KIKA mají sice mooc hezké ale příšerně drahé… Její velikost( rohová asi 2m na 1,5m) My jí vyšla v KIKA na cca 80 000 bez spotřebičů, což je pořádná pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
10.9.11 10:22

Také bych si domů pořídila novou kuchyň,byla jsem se před třemi dny v Kika podívat,kuchyň bych si určitě vybrala,ani nebyla tak šíleně drahá,délka 2,8m a bez spotřebičů 21tis a opravdu nádherný design,vyklápěcí dveře,no úžasná,tak nad ní přemýšlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
10.9.11 10:47

My mame kuchyn kika uz asi 4 roky. Nechavali sme ji protoze to byla tusim rakouska znacka… a jako jediny si ty korpusy delaj od zakladu kompletne samy jako u nas hanak… a nema to nic spolecnyho s polskem :)))

Sem spokojena, vsechno funguje jak ma, dojezdy drzej, nikde se nic nevyklapi a to varim fakt denne, protoze oba pracujeme z domova.
Jenom me prislo dost hloupy, ze nam nezadelali zadny spotrebice do el. a vubec neresili osvetleni linky… to sme museli doresit sami :nevim: ale treba se to zmenilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
10.9.11 10:52
Gábííí píše:
Také bych si domů pořídila novou kuchyň,byla jsem se před třemi dny v Kika podívat,kuchyň bych si určitě vybrala,ani nebyla tak šíleně drahá,délka 2,8m a bez spotřebičů 21tis a opravdu nádherný design,vyklápěcí dveře,no úžasná,tak nad ní přemýšlím :think:

Oni maj docela dobry ceny, kdyz je to nejaka standartizovana kuchyn - tudiz ne na miru… pokud ale clovek chce neco na miru a ne presne tak jak je to dany, ta cena se hodne meni..aspon tak nam to rikala pani.
Ta nase kuchy byla teda hodne draha vc. spotrebicu stala asi 180K tusim - je to takovy Lko az Ucko s barem, prikladam foto, kdyz ji akorat certve dodelali - takze nedokoncena - bez obkladu atd… ale pro predstavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
10.9.11 10:59
To chápu,je to tak u všeho,chceš něco extra,zaplať :lol: Kuchyň máš ale opravdu nádhernou!Škoda,že takhle velkou mít nemůžu a také tmavou,bydlím totiž v paneláku a místnost je tmavá,takže jí spíš potřebuji prosvětlit,tak připadá v úvahu jen světlá kuchyň,ale i tak mají opravdu nádherné :palec:
pryfish píše:
Gábííí píše:
Také bych si domů pořídila novou kuchyň,byla jsem se před třemi dny v Kika podívat,kuchyň bych si určitě vybrala,ani nebyla tak šíleně drahá,délka 2,8m a bez spotřebičů 21tis a opravdu nádherný design,vyklápěcí dveře,no úžasná,tak nad ní přemýšlím :think:
Oni maj docela dobry ceny, kdyz je to nejaka standartizovana kuchyn - tudiz ne na miru… pokud ale clovek chce neco na miru a ne presne tak jak je to dany, ta cena se hodne meni..aspon tak nam to rikala pani.
Ta nase kuchy byla teda hodne draha vc. spotrebicu stala asi 180K tusim - je to takovy Lko az Ucko s barem, prikladam foto, kdyz ji akorat certve dodelali - takze nedokoncena - bez obkladu atd… ale pro predstavu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
10.9.11 14:43

Já mám taky z kika a jsem spokojená, jsem v nájmu a majitel mi dal na výběr, tak to bylo fajn. Měla jsem 8-10 000 limit. Tak jsem si v kika vzala černohnědou,vyklápěcí paráda. Stála 13000,tak se doplatilo. Ale je to dobré. Vařím také denně a slouží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.9.11 10:08

Díky za odpovědi.
Včera jsme si tam nechali něco navrhnout a paní nám to spočítala zhruba na 140tis. bez spotřebičů, a to ještě po slevě 30%. Je to teda ranec, ale je fakt, že to máme poměrně velké a ještě jsme si tam navymýšleli různé výsuvy.. Takže ta cena by se asi ještě dala trochu srazit. A zase je v ceně i montáž a doprava. A záruka 10 let taky není marná..

pryfish píše:
Jenom me prislo dost hloupy, ze nam nezadelali zadny spotrebice do el. a vubec neresili osvetleni linky… to sme museli doresit sami :nevim: ale treba se to zmenilo… :nevim:

S těma spotřebičema se to asi změnilo. Paní nám říkala, že pokud si je koupíme od nich, tak je zabudování a zapojení v ceně, pokud je pořídíme jinde, tak vybíraj 500 za zabudování každého spotřebiče.
Osvětlení prý moc neřešej, protože si to prý pak stejně většina lidí koupí někde jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.9.11 21:00

Sykora

Já mám kuchyň od Sykory a jsem nad míru spokojená!!Mám tak skoro stejně velkou jako Pryfish a cena se spotřebiči byla kolem 100tis.Je to teda Camelot ale je to prý to samé :wink: jenom levnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný