Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Když je uklizeno a nevíří se prach..
A když snídám naproti oknu a čučím do koruny stromu. ![]()
Na věcech moc nelpím..spíš mám ráda určité situace - vana plná horké vody, ulehání večer do postele, oběd na stole..atd.
Postel
Ráno jakmile vstanu hned se mi po ní stýská a nemůžu se dočkat večera až do ní zase vlezu ![]()
Cokoli, co si sami uděláme. Takže ložnice a „nová“ kuchyňská linka
Já miluju svuj obývák, zvlášť, když je uklizený, líbí se mi výmalba a nábytek. Ještě by to chtělo nějaký obraz
. A velkou pohodlnou postel.
Já z věcí-miluju doma vystavené výtvory od dcerky
máme je všude ![]()
a z okamžiků zase kafíčko na terase,když děti spí a koukání se na les ![]()
já mám nejradši dětský stan v obýváku,do kterýho večer nakopu všechny hračky a je uklizeno ![]()
Ted momentálně kočárek a postýlku čekající v rožku ložnice na naše listopadové miminko ![]()
Večer uklizený obývák, oheň rozdělaný v krbu, jen tak si lehnout na sedačku a pustit si nějakou oddechovku
.
A hlavně miluju večerní kliiiiiiiiiiiiid ![]()
Na věcech lpím většinou jen na těch od srdce darovaných. Od někoho, kdo pro mne hodně znamená.
Aha, máme psa, tak máme chlupy všude, takže úklid (přesto, že vytírám 2-3× deně) neřeším. Pravda taky je, že doma skoro nic nemáme, miluji volné prostory - opak toho v čem jsem vyrůstala - takže to u nás vypadá jak v cele předběžného zadržení:)) ![]()
Lizbeth píše:
Když je uklizeno a nevíří se prach..
A když snídám naproti oknu a čučím do koruny stromu.Na věcech moc nelpím..spíš mám ráda určité situace - vana plná horké vody, ulehání večer do postele, oběd na stole..atd.
Je fakt, že knižka v ní, někoho, kdo mi několikrát přinese jídlo a bílé vínko, dobrej film a občas mě otočí, tak z ní taky nemusím vylézt celý den.
Ale teď máme už proležené matračky, tak už to není tak fajn.Danny841 píše:
PostelRáno jakmile vstanu hned se mi po ní stýská a nemůžu se dočkat večera až do ní zase vlezu
Nainuva píše:
Já miluju svuj obývák, zvlášť, když je uklizený, líbí se mi výmalba a nábytek. Ještě by to chtělo nějaký obraz. A velkou pohodlnou postel.
Brambůrka10 píše:
já mám nejradši dětský stan v obýváku,do kterýho večer nakopu všechny hračky a je uklizeno
Co máte ráda ve svém bytě, které místo, kus nábytku, co pěkného jste si koupili. Je to výhled z okna, vůně, fialově natřené stěny.....