Co máte nejraději ve svém bytě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Larr
9.9.11 20:10

Co máte nejraději ve svém bytě?

Co máte ráda ve svém bytě, které místo, kus nábytku, co pěkného jste si koupili. Je to výhled z okna, vůně, fialově natřené stěny.....

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
9.9.11 20:13

Když je uklizeno a nevíří se prach..
A když snídám naproti oknu a čučím do koruny stromu. :-)

Na věcech moc nelpím..spíš mám ráda určité situace - vana plná horké vody, ulehání večer do postele, oběd na stole..atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
9.9.11 20:13

Postel :lol: Ráno jakmile vstanu hned se mi po ní stýská a nemůžu se dočkat večera až do ní zase vlezu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ViolentBeauty
9.9.11 20:17

Postel vanu a gauc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10713
9.9.11 20:27

Cokoli, co si sami uděláme. Takže ložnice a „nová“ kuchyňská linka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.9.11 20:30

Já miluju svuj obývák, zvlášť, když je uklizený, líbí se mi výmalba a nábytek. Ještě by to chtělo nějaký obraz :-) . A velkou pohodlnou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
9.9.11 20:31

Já z věcí-miluju doma vystavené výtvory od dcerky :-* máme je všude ;-)
a z okamžiků zase kafíčko na terase,když děti spí a koukání se na les ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.9.11 20:36

jéé,to bych chtěla taký :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.9.11 20:38

já mám nejradši dětský stan v obýváku,do kterýho večer nakopu všechny hračky a je uklizeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.9.11 20:39

Ted momentálně kočárek a postýlku čekající v rožku ložnice na naše listopadové miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
9.9.11 20:46

Večer uklizený obývák, oheň rozdělaný v krbu, jen tak si lehnout na sedačku a pustit si nějakou oddechovku :oops: .
A hlavně miluju večerní kliiiiiiiiiiiiid :lol:

Na věcech lpím většinou jen na těch od srdce darovaných. Od někoho, kdo pro mne hodně znamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.9.11 20:46

Aha, máme psa, tak máme chlupy všude, takže úklid (přesto, že vytírám 2-3× deně) neřeším. Pravda taky je, že doma skoro nic nemáme, miluji volné prostory - opak toho v čem jsem vyrůstala - takže to u nás vypadá jak v cele předběžného zadržení:)) :lol:

Používáš pronto na prach, mám ráda jak to potom voní.
Situace :palec: Bydlíme v 9 patře z 11 na kopci, takže vidíme 3/4 města, miluji ten výhled, v dálce Beskydy a Silvestr je tu uplně super, těch ohňostrojů.
Lizbeth píše:
Když je uklizeno a nevíří se prach..
A když snídám naproti oknu a čučím do koruny stromu. :-)Na věcech moc nelpím..spíš mám ráda určité situace - vana plná horké vody, ulehání večer do postele, oběd na stole..atd.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
9.9.11 20:49

Je fakt, že knižka v ní, někoho, kdo mi několikrát přinese jídlo a bílé vínko, dobrej film a občas mě otočí, tak z ní taky nemusím vylézt celý den.

Ale teď máme už proležené matračky, tak už to není tak fajn.
Danny841 píše:
Postel :lol: Ráno jakmile vstanu hned se mi po ní stýská a nemůžu se dočkat večera až do ní zase vlezu :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Larr
9.9.11 20:51
Si ho namaluj, kamarádka si namalovala něco na zeď a bylo to :palec: Pravda, musí být nápad a „um“, však taky její slunce a zvířata neměla chybu.
Nainuva píše:
Já miluju svuj obývák, zvlášť, když je uklizený, líbí se mi výmalba a nábytek. Ještě by to chtělo nějaký obraz :-) . A velkou pohodlnou postel.
  • Citovat
  • Upravit
Larr
9.9.11 20:53
Stavíme ho vždy, když k nám přijede můj syn na prázdniny, v obýváku a když tam večer zalezeme a rozsvítíme jen baterku, je to takové zvláštní..
Brambůrka10 píše:
já mám nejradši dětský stan v obýváku,do kterýho večer nakopu všechny hračky a je uklizeno :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný