Co máte nejraději ve svém bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
9.9.11 20:58

Tak jsou to moje orchidee,a možná i ten výhled na pasoucí se srny každý podvečer a ráno.Jinak je to můj manžel,když je doma:-)

• Citovat
  • Upravit
5606
9.9.11 21:07

Holky konečně nějaké dobré téma člověk to čte a je jako by se vznášel v oblacích taková pohoda. :andel: .

Ráno miluji postel která voní a mi se z ni nechce ven :lol:
Momentálně se kochám d.pokojíčkem a chodbou vše je vymalováno a v d.pok.nový nábytek,miluji vůni novoty. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
9.9.11 21:13

nejradši v bytě mám chvíle ,kdy jsou v něm mé všechny děti( pravda někdy je to na mašli co se řevu týče :-D ) a můj drahý muž :srdce: na věcech nějak nelpím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
9.9.11 21:18

vzhledem k tomu, že jsme právě dostavěli dům a bydlíme v něm chvíli, tak úplně všechno :-)
takže namátkou: krb, novou sedačku, svoje 2 nové trouby v kuchyni, lustr nad schodištěm, parkety v horním patře, zbrusu nový pokoj syna, koupelnu, saunu, mini-fitko… a tisíc dalších věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
9.9.11 21:21

Tu se někdo má:-D sauna by se mi taky líbila:-)

• Citovat
  • Upravit
48576
9.9.11 21:49

Mám tam ráda slunce.Mám hodně prosklenej dum.Ráno celej dům září a taky tak krásně voní.
Miluju když se posadim ke stolu,dám si něco dobrého a koukám na ptáčky :lol: .Nojo holka z města. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sindarela
9.9.11 22:40

Vyhrazené místečko nemám, máme rádi celý byt. Je malý, moc se sem nevejde, tak mám ráda, když je uklizený obýváček, kam se po práci ráda na chvilku svalím na gauč než jdu zase něco dělat.

• Citovat
  • Upravit
720
9.9.11 23:23

Miluju svou půlku manželské postele. Když se tam po celým pracovním dni zahrabu a vůbec se mi ráno nechce ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
12.9.11 14:18

jasně vítězí balkón (večer s kafíčkem),postel,vana a myčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
13.9.11 06:25

Taky mám ráda náš záchod, nevím jak vy, ale já tam nejvíce přečtu, vymyslím a nejvíce povídám. Vždy máme otevřené dveře:(, protože náš pes miluje házení balónků, tak tam vždy tak trůníme a hážeme mu přitom balónek:)) :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný