Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky konečně nějaké dobré téma člověk to čte a je jako by se vznášel v oblacích taková pohoda.
.
Ráno miluji postel která voní a mi se z ni nechce ven ![]()
Momentálně se kochám d.pokojíčkem a chodbou vše je vymalováno a v d.pok.nový nábytek,miluji vůni novoty. ![]()
nejradši v bytě mám chvíle ,kdy jsou v něm mé všechny děti( pravda někdy je to na mašli co se řevu týče
) a můj drahý muž
na věcech nějak nelpím
vzhledem k tomu, že jsme právě dostavěli dům a bydlíme v něm chvíli, tak úplně všechno ![]()
takže namátkou: krb, novou sedačku, svoje 2 nové trouby v kuchyni, lustr nad schodištěm, parkety v horním patře, zbrusu nový pokoj syna, koupelnu, saunu, mini-fitko… a tisíc dalších věcí.
Mám tam ráda slunce.Mám hodně prosklenej dum.Ráno celej dům září a taky tak krásně voní.
Miluju když se posadim ke stolu,dám si něco dobrého a koukám na ptáčky
.Nojo holka z města. ![]()
Vyhrazené místečko nemám, máme rádi celý byt. Je malý, moc se sem nevejde, tak mám ráda, když je uklizený obýváček, kam se po práci ráda na chvilku svalím na gauč než jdu zase něco dělat.
Miluju svou půlku manželské postele. Když se tam po celým pracovním dni zahrabu a vůbec se mi ráno nechce ven.
Taky mám ráda náš záchod, nevím jak vy, ale já tam nejvíce přečtu, vymyslím a nejvíce povídám. Vždy máme otevřené dveře:(, protože náš pes miluje házení balónků, tak tam vždy tak trůníme a hážeme mu přitom balónek:)) ![]()
Tak jsou to moje orchidee,a možná i ten výhled na pasoucí se srny každý podvečer a ráno.Jinak je to můj manžel,když je doma:-)