Kuchyňka Duktig Ikea

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
30.7.14 12:40

Kuchyňka Duktig Ikea

Zvažujeme, že dceři k druhým narozeninám koupíme ikea kuchyňku. Chtěla jsem se s vámi poradit, zda není pro dvouletou holku moc vysoká. Píšou, že výška jde nastavit do tří poloh. Nevíte někdo, jak je vysoká pracovní plocha v nejnižší poloze? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
30.7.14 12:46

Nemůžu změřit, dítě spí v pokoji, ale syn rok a čvrt u ní klidně „kuchtí“, pro dvouletou určitě nebude velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.7.14 12:49

U nás je pracovní plocha 55 cm od země, ale o třech polohách teda nevím, nikdy jsem ji neupravovala a synek v ní vaří od roka a půl naprosto spokojeně. A jak je bytelná, tak slouží i na různé jiné blbiny, jako je šplhání po ní a sedání si do dřezu… je to super věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
30.7.14 13:10

Pak by to tedy melo byt ok i pro nas :-) diky

Jeste se zeptam, co si myslite o umisteni kuchynky do obyvaku s KK. Rada bych, aby mela kuchynku v pokojicku, ale prijde mi, ze si vic vyhraje, kdyz bude pobliz opravdove kuchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68898
30.7.14 13:16

Dcera ji taky dostala ke druhym narozeninam, merila tehdy 87 cm a kuchynka zcela OK v te prostredni poloze. Ta nizsi je s odstranenyma nastavcema nozicek cca o 5 cm niz, vyssi s obracenyma nastavcema cca o 5 cm vys.

Umisteni ke kuchyni jednoznacne doporucuji, casto varime spolu. Kuchynka je nadherna, moc pekne zpracovana, pevna a stabilni, jedna z nejoblibenejsich hracek.
Akorat bacha, prirazena k boku velke linky slouzi jako schodiste, takze tuhle se mi dcera vesele prochazela po pracovni desce 90 cm nad zemi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
30.7.14 13:23

Syn ma dnes 2. narozeniny a prave k nim duktig dostaĺ :D Ma ji taky u kuchyne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.7.14 13:45

Můžete, sem někdo prosím, hodit odkaz a cenu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.7.14 13:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
30.7.14 13:50

@Pipet díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.7.14 19:31

Taky ji máme v obýváku s kuchyňským koutem a vaříme spolu. Často musím teda svoje nádobí hledat v synkově kuchyni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
30.7.14 19:42

Ahoj, taky o té kuchyňce uvažuji k tříletým narozeninám. My už kuchyňku máme po synovi plastovou. Ale maminka si přeje ikeáckou :oops:. Jak myslíte si s ní holčičky hrají. Syn 7 letý jako něco málo uvaří, ale to je kvůli mladší sestře, když spolu pečují o děti. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.7.14 20:59

Stoji u ni syn 77cm je v nejvyšší poloze a kdyby vedel co sni tak tam taky uvari. Ale zatím jenom kramari :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
9.10.14 20:18

Kuchyňka ikea nebo woody

Ahoj psala jsem, že bych pro dceru chtěla kuchyňku ikea, ale teď mě dcera zmátla, že od woody je krásná růžová. Vím, že by asi ikeou byla spokojená, ale z růžové paf.
Jedná se o tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Kterou byste vybralli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.10.14 20:20

Za me ikea nemam rada sladke věci. Takhle vim ze v ni muze varit i kkluk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.10.14 20:32

Ikea suprr ma ji synovec s neteri s bomba dostali ji k vanocum.
Prvni bylo ze neter myla panenku vo dostala ve drezu,:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí