Kuchyňka Duktig Ikea

Napsat příspěvek
Velikost písma:
764
9.10.14 21:13

Kuchyňka woody je papundeklový šunt, viděla jsem u kamarádky a ze dřeva jsou jen nožky, zbytek je hooodně tenký sololit (nebo jak s to jmenuje) - dvířka od trouby se ulomily první den - takže rozhodně IKEA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
9.10.14 21:26

@helickav, pro holcicku vypada ta ruzova krasne. Ja nemam rada kupovat veci, ktere si nemuzu omakat a nevim, jaka je kvalita. My jsme koupili tu z Ikei a muzu teda rict, ze je pevna a stabilni :palec: akorat se mi zda, ze za tu cenu by mohla „delat“ vice veci, treba nejaky zvuk nebo klikaci otocna kolecka nebo tak neco, ale presto si myslim, ze jsme koupili nejlip :palec:
I to vybaveni do ni, je fakt kvalitni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
9.10.14 22:04

Holky díky, ikdyž se mi rady na ikeu moc nepozdávaly. Máte pravdu, nemusí být vše růžové a kvalita je též důležitá. Další věc je, že by se nám růžová vůbec do oranžové obývákokuchyně nehodila :oops:. A byla i dost otevřená takže zdroj prachu a vypadávání nádobí. Bude Míše muset stačit jen růžová zástěrka. Děkuji za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
25.12.15 21:21

Holky prosím, nějaké nové zkušenosti? Jak se vám jejich kuchynka osvědčila?
Sháním pro dceru k třetím narozeninám, aby jí nějaký ten čas vydržela.. plastovou nechci. V podstatě jsem je ani moc nezkoumala, ale v ikee v dětském koutku si s ní celkem vyhrála. Vím, že má nastavitelné nožky, jaká je max výška pro pracovní plochu?
Trošku se mi tam nelíbí, že tam není žádná pracovní plocha - vařič a hned vedle dřez, žádné místo pro to, aby si rozložila talířky nebo tak :think: Vadí to?
Případně nějaké tipy, jak ji vylepšit - vím, že se dá natřít, to bychom asi nedělali, ale co třeba pořídit šikovného k tomu? Na nějakém obrázku jsem viděla závěs s háčky, ale nevím, co přesně to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
25.12.15 21:24

A ještě se zeptám, ten horní díl se nějak přidělává ke zdi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.12.15 21:36

@Moise Výšku nevím, my ty nástavce někde vytratili :lol:
Ten horní díl se nasune na tu pracovní desku spodního dílu. Závěs s háčky je součástí horního dílu.
Ta volná pracovní plocha mi tam taky trochu chybí, ale dětem asi ani ne, mají to stejně rozložené na zemi, na malém stolečku vedle atd… Resp. oni mají ty hrnce a potraviny v krabicích v té kuchyňce, takže si vytáhnou hrnec, dají do toho jídlo, míchají, dají na talířek a odnesou ke stolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
25.12.15 21:38

Dceři donesl Ježíšek, je šťastná a spokojená (4,5 let). max výšku ti teď neřeknu, je v pokojíčku…
Přidělávat ke zdi se nemusí, ale v návodu to doporučují. Horní díl se přidělává ke spodnímu, takže není nutné, aby to celé bylo upevněné u zdi. Malá se na to nevěší, takže zatím nevidím důvod.

Absence pracovní plochy nevadí, dcera si to stejně všecko rozkládá po zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
25.12.15 21:57

Dceri budou ctyri a ma to porad na prostredni velikost. Absence pracovni plochy mi taky vadila, ale pak mi doslo, ze nejakou slusnou vlastne z takhle velkych kuchynek nema zadna, kdyz se tam vejde dvouplotynka a drez, na nic moc kolem misto neni. Ale dceri to nijak nevadi, ona si to kraji klidne na plotne nebo ve drezu :) Ta tyc s hacky je soucasti horniho dilu. A odolne je to vsecko fest. My k tomu dokupovali akorat to Ikea nadobi a plysove potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
25.12.15 22:08

Díky holky :kytka: Nejde mi ani tak o přesnou výšku jako o to, aby jí to nějakou dobu vydrželo. Aby třeba za rok už se u toho nehrbila. :think: To bych asi tak drahou nekupovala a sáhla po nějaké levnější. Jsou jí tři a je tak nějak průměrně vysoká, žádný extrém.
Ta pracovní deska by možná šla nějak pořešit nějakou přídavnou deskou, to už bychom nějak udělali, kdyby to vadilo :think:
Nádobí se mi taky líbí, ale toho máme zrovna dostatek, to je takový vděčný dárek, co přinese snad každá návštěva :mrgreen: Plyšové potraviny taky mám v plánu pořídít k tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
25.12.15 22:17

Ne, vazne bych se nebala, prumerne ctyrlete dite tam ma jeste rezervu ;) Na tu prostredni velikost je vyska pracovni plochy 54 cm a horni hrana nastavce 104 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.12.15 10:28

Ahojda, mame od rijna a spokojenost maximalni, pracovni plocha holkam nechybí. Mam 2 holky, a kvuli starsi je kuchyňka ve vyssi pozici, ktera je pro 6lete 124cm vysoke dite v pohode. Mladsi 3roky 102cm je obcas na špičkách, aby videla do dřezu a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
28.12.15 18:32

Holky a jak to vypadá teď mezi svátky v Ikee? Nerada bych tam zažila nějaký davy :mrgreen: A koukám, že na Zličíně nemají na skladě kuchyňku ani jednu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.4.16 14:05

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu :)) rozhoduji se, že byhc k 2. narozeninám dcerce pořídila kuchyňku. Ikeu máme dost z ruky, tak chci vědět, jak jste spokojené, abych jela do Prahy rovnou pořídit :) Holka má 84 cm (20 měsíců), jak dlouho vám kuchyňka vydržela? A je tam nějaká trouba? Z obrázků toho není moc vidět. Ještě jsem rozmýšlela, že bych radjěi koupila tu woody růžovou, že je hezčí, ale když není bytelná, tak to u nás nepadá v úvahu, máem holku ničitlku :lol: tak to by nám asi dlouho nevydržela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.9.16 18:59

Ahoj, nemá někdo náhodou kuchyňku NYBAKAD? Nebo má s ní někdo nějaké zkušenosti? Hledám nějakou kuchyňku pro dceru, ta velká se nám bohužel nevejde…a plasťáky se mi nelibí..:-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.9.16 19:35
@Samuše píše:
Ahoj, nemá někdo náhodou kuchyňku NYBAKAD? Nebo má s ní někdo nějaké zkušenosti? Hledám nějakou kuchyňku pro dceru, ta velká se nám bohužel nevejde…a plasťáky se mi nelibí..:-)…

Ta větší je hezčí. Jen ta cena… Plasťáky se mi nelíbí, tak si pojedu prohlédnout tu menší asi příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí