Kuchyňka pro kluka z IKEA?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1010
13.8.13 22:13

Kuchyňka pro kluka

Ahoj všem,
ráda bych se zeptala na Váš názor ohledně kuchyňky z Ikea. Mám dva kluky 4roky a 1rok a protože máme klučičích hraček nepřeberné množství tak uvažuji nad touto kuchyňkou. Vím jistě, že mě by to bavilo více než ty jejich auta a vláčky, ale nevím zda je taky. Ve školce si ten starší s kuchyňkou hraje a rád vaří kafíčka apod.
Má někdo zkušenost, že to kluky baví? A jestli ano, je tato kuchyňka dobrá anebo raději jinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2439
13.8.13 22:16

Synovec má kuchyňku u babičky a dost si s ní vyhrál. A když tam přijel náš malej, tak ho to taky hned zaujalo a šel si s ní hrát, takže za mě proč ne. Ta na fotce vypadá dobře. Ještě dokoupit nějaké nádobíčko a umělé jídlo. ;)

Příspěvek upraven 13.08.13 v 22:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
13.8.13 22:17

Ahoj, před pár lety brácha kupovali synovci nádhernou kuchyňku za 4 500,00 Kč, strašně moc ho to bavilo asi dva měsíce, pak to prodávali dál a byli rádi, že za to dostali asi 2 000,00 Kč.

Tak asi tak.

P. S. Dcerka (dva roky) má kuchyňku a věř mi, hrozně ráda bych si hrála s autíčky, denně musíme vařit tak 2 - 3 hodinky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2242

Mám 2 kluky a kuchyňka je bavila vždycky. Nakonec jsme doma z nedostatku místa zvolili jen hrací sporáček, ale neustále vyžadují, abych jim ještě dodělala nějaká jídla z filcu a vystačí si i s nádobíčkem po mě. Nové nádobí jsem jim kupovat nechtěla, ostatně teď už jsou docela velcí, 8 a 6 let, ale vaří „jako“ i doopravdy moc rádi stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

Mépho syna a kamarádky syna kuchyňky baví. V Ikee si s nima hrají, nebo vc hernách…taky jsem byla jeden čas na vážkáxch, zda mu kuchyňku pořídit :D
Ale nakonec jsem jí nepořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
13.8.13 22:19
@Lenny0 píše:
Ahoj všem,
ráda bych se zeptala na Váš názor ohledně kuchyňky z Ikea. Mám dva kluky 4roky a 1rok a protože máme klučičích hraček nepřeberné množství tak uvažuji nad touto kuchyňkou. Vím jistě, že mě by to bavilo více než ty jejich auta a vláčky, ale nevím zda je taky. Ve školce si ten starší s kuchyňkou hraje a rád vaří kafíčka apod.
Má někdo zkušenost, že to kluky baví? A jestli ano, je tato kuchyňka dobrá anebo raději jinou?

Jé my ji koupili malému na den dětí a na svátek. V listopadu bude mít dva roky. Má ji od června. Hraje si s ní denně. Pořád vaří, ráno nám dělá kávičky. Je to super. Koupili jsme mu tam to nádobí a zeleninu. ale on si s ní i v obchoďáku vydržel hrát třeba hodinu a brečel když jsme chtěli jít domů. V mami centru si hrál taky jen s ní. Takže pro našeho malého, byla kuchařina jasná volba :palec:

• Citovat
  • Upravit
95
13.8.13 22:21

Já mám doma 3letýho kuchaře. Od toho co se mě dostal do skříně s hrncama, tak ho skoro žádný jiný hračky nezajímají. Když chcu vařit, tak mu musim hrnce odebrat a když je zrovna náhodou nemá, tak je aspoň před vrácením do skříně stihl ušpinit. Jak roste, tak rostou i jeho nároky, takže mi už i pomáhá s vařením (loupe cibulu a česnek, dává pokličky na hrnce atd.). Vlastní kuchyňku ale nemá, takže v tomhle směru neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660

Mám také 2 kluky a koupě kuchyňky nelituji. Starší si s ní semo tamo hraje pořád a mladší (1 rok) přesto, že je na ní ještě malý, u ní neustále stojí, či po ní leze a pořád s ní něco vyvádí. U nás třeba vůbec nefrčí dřevěná vláčkodráha a překáží nám ve skříni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09

@Lenny0
tahle kuchyňka je dobrá i pěkná a ikea má i dobré nádobí, ovoce a zeleninu a spol.
stejnou mají děti ve školce a hrajou si s ní a v ní kluci i holky.
Malá má doma taky dřevěnou, ale jinou a její kamarád jí vždycky obsadí, když přijde na návštěvu, ale možná to je proto, že doma žádnou nemá.

• Citovat
  • Upravit
886
13.8.13 22:23

Můj chlapeček dostal kuchyňku ke čtvrtým narozeninám. A dnes po dvouch letech se stále využívá, teď už i se svojí sestřičkou. Tu kuchyňka zaujala co si stoupla, hned s bráchou začla vařit.
Ovšem syn jí alternativně využívá i jako metro nebo řídící kabinu letadla. :lol:

Máme plastovou Smoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
13.8.13 22:24

Malý má přes tři roky a kuchařem se snad narodil :lol:. Kuchyňka je dodnes jedna z nejoblíbenějších hraček, takže doporučuji! A průprava do života se mu také bude hodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
13.8.13 22:26
@Silky123 píše:
Ahoj, před pár lety brácha kupovali synovci nádhernou kuchyňku za 4 500,00 Kč, strašně moc ho to bavilo asi dva měsíce, pak to prodávali dál a byli rádi, že za to dostali asi 2 000,00 Kč.

Tak asi tak.

P. S. Dcerka (dva roky) má kuchyňku a věř mi, hrozně ráda bych si hrála s autíčky, denně musíme vařit tak 2 - 3 hodinky :mrgreen:

Právě toho se bojím, že to koupím a pak to na nic nebude. Ale já bych ji chtěla i pro sebe. Tatínek si kupuje hračky pro sebe a já (protože nemáme holku) tak nic. Žádná panenka, kočárek… :lol:

Příspěvek upraven 13.08.13 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
13.8.13 22:27

Vypadá moc pěkně :palec: Náš má sice jen 16m, ale kuchyňky ho moc baví, takže pokud mu to vydrží, dostane ji k vánocům, mám vyhlídlou takovou pěknou dřevěnou :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9265
13.8.13 22:28

Syn si s kuchyňkou taky hraje rád. Vaří mi čaje, polívky a maso :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
13.8.13 22:31

Jo já bych právě chtěla i to nádobíčko, protože kluci mi pořád v té mojí kramují. A hlavně kamarádka ji má, ale byli jsme tam zatím jen jednou a oba tam byli jak u vytržení. Tak nevím zda je to jen chvilkové nebo ne. Každopádně teď mají oba narozeniny - jeden měl 26.7 a druhý je má 5.9 tak by to byl dárek pro oba. Hlavně prarodiče chtějí něco kupovat a já už nevím co. Aut doma kopa, i vlaky… v rodině jsou samí kluci tak i hračky dědíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí