Kuchyňský robot sencor
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Olis007 je fakt,ze ten sencor me taky zaujal vzhledem,tenhle nic moc.Ale ja asi spis budu resit usporu penez pred krasou,ty recenze ma perfektni
a i to příslušenství je ke koupi za zlomek ceny oproti sencoru..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vybírala jsem si nedávno robot, požadavky celokov, min 1000 W, planetarni míchání, ne za 15 tisíc, nepecu a nevarim v jednom kuse,
a v základní výbavě strouhač - ale nechtěla jsem talirovy (kotouče), ale valcovy, jako bývá u ručního mlýnku. S kotoucovym jsem mela zkušenost u robotu kenwood, který jsem měla před cca 15 lety, a neosvědčilo se mi to. Zůstávaly mezi kotoucem a krytem kousky, ucpavalo se to, jiné kousky zase propadaly mezirkou mezi kotoučem a krytem, nebo tam uvizly. Takový, ale starší typ, s nižším vykonem:
https://m.heureka.cz/…ood-fdm-781/
Rozhodovala jsem se mezi kenwood, eta, bosch. Pak jsem našla tento tip:
https://www.arecenze.cz/…kych-robotu/?…
Zaujal me Philco, koukla jsem na heureka a koupila. Za 6500, na Elektro Efekt (mají i kamenný obchod), k tomu je dárek, 3 LED žárovky, ale to rozhodně nebylo určující.
Zítra budu zadelavat těsta na cukroví a před svátky vánočku, napíšu zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa hele ten vypadá dobre. Tak pak písni jak mu to jde, ze bych ho rovnou taky vzala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kovářova kobyla chodí bosa. @lucynka25 pracovala jsem v elektru před x lety i nedávno. A musím říct, že teď si taky vybírám a
Tehdy před x lety se prodával ten bosch s plast mísou, vždycky jsem ho chtěla ale nepekla jsem nebyla čas pořád v práci a nějak mě to tehdy ani nechytlo. Stál myslím 3 nebo 4 tisíce. Byli jsem velký obchod , tak se moc prodávalo a těchto se prodalo strašně moc a reklamace fakt si nepamatuju, že by někdo reklamoval.
No a teď jsem se dívala na ten sencor předchozí řada má ty krouhače takové tupé, nevím jak ten nový. Ale mě nějak neoslovil. Gratus fajn, ale je moc těžky, to zase tak mít místo na lince, protože ho vytahovat a přenášet by se mi nechtělo. Jako kdo peče občas, ale vytahovat ho každý den. Tam je lákavé to kovové provedení, že to bude bytelné než ten plast. Ale nevím no mě pořád láká ten bosch, ale teď nevím, který. Říkala jsem si, že prostě to kynuté nedělám tak často, tak bych ho dělala pro jistotu ručně a toho bosche bych měla jen na ty lehká těsta a krémy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
@adresa hele ten vypadá dobre. Tak pak písni jak mu to jde, ze bych ho rovnou taky vzala
Napíšu.
Ještě dodám, že v základní výbavě má mlynek na maso s nastavcem na cukroví, odstavnovac a mixer, což je fajn, pokud budou dobře fungovat, zbavim se mixéru a odstavnovace, co uz máme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa tak ten teda vypadá hodně dobře,ale ta cena je jako sila nooo.to si bohužel nemůžu dovolit.a ten sencor je taky celo kovový.asi do něj půjdu.nic lepšího sem ani za tu cenu nesehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olis007 chapu. Na Sencor celokov jsem taky koukala, ale nemam k té značce důvěru a rozdíl v ceně (Philco za 6500) uz mi nepřišel tak velký.
No ale uvidím, co provoz, možná budu zklamaná a budu vracet
je to vždy trochu sazka do loterie
Navíc oproti Sencoru má mixer a nástavec na cukroví, to tu cenu vyrovná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa jak píšeš cena už není velký rozdíl.ale jak za víc jakn5tisic nemůžu.. ani je nemám.dostala sem penízky na mixér část si doplatila a vic už nemám bohužel.. takz4 se ze sencorem budu muset spokojit…le jsou dobře recenze na něj tak uvidím.jasne je to risk .buď a nebo noo ..na vadný kus můžeme narazit i na mixér za 10tisic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olis007 přesně tak, může ti sloužit lépe než obří drahý od super značky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adresa tak uvidime,taky to mám hlavně na pečení,strouhani musím dokoupit ..ale těším se na něj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo se toho nebojí, může pohledat roboty i po bazarech - dal by se tam sehnat nějaký kvalitnější, ale za sníženou cenu. Někdy se natrefí i na něco ještě v záruce..
A možná po Vánocích by se toho chytlo ještě víc = zbavování se nechtěných dárků..
Ale je fakt, že robot už je vyšší investice a koupit nový je samozřejmě větší sázka na jistotu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 tak jaký ti nakonec ježišek přinesl ten robot? A jsi spokojená? Já mám ten bosch ten základ MUM 4405 . Já jsem v něm teda zkusila i to kynuté. Z 350g a v pohodě mi udělal krásné těsto.
Stál 1400 kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peťa77 mam.taky Bosh mum 4880 a max.spokojenost,dostala jsem navic i ruzne krajece ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit