Kuckání ze spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
2.9.16 20:46

kuckani ze spani

Zdravím Vás nemáte prosím někdo zkušenost… Malý mi začal před 3mi dny především v noci kašlat… Přes den jen občas… Je pravda že za poslední týden začal hodně slintat…tak nevím jestli to nemůže být tím byly jsme u doktorky ta říkala ze na poslech je vše v naprostém pořádku…ze to můžou být sliny nebo zadní rýma… Ale co s tím… Mám strach aby se mi neudusil… Vždycky začne kašlat a nakonec vydá takovej prazvláštní zvuk až se někdy leknu…díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
2.9.16 20:47

dodatek

Ještě dodám ze sme byli minulý týden na očkování jestli to náhodou nemůže být tím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
2.9.16 20:48
@tedesek píše:
Zdravím Vás nemáte prosím někdo zkušenost… Malý mi začal před 3mi dny především v noci kašlat… Přes den jen občas… Je pravda že za poslední týden začal hodně slintat…tak nevím jestli to nemůže být tím byly jsme u doktorky ta říkala ze na poslech je vše v naprostém pořádku…ze to můžou být sliny nebo zadní rýma… Ale co s tím… Mám strach aby se mi neudusil… Vždycky začne kašlat a nakonec vydá takovej prazvláštní zvuk až se někdy leknu…díky za odpovědi

kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
2.9.16 21:04

Pokud je to ze spaní viděla bych to taky na zadní rýmu- nejlepší je vyvýšit dítěti hlavu- u menších podložit postýlku, většímu dát třeba 2 polštáře. hleny jim pak volně protékají a nedusí je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16383
2.9.16 21:11

Asi to budou hleny, co zatekaji do krku. Zvednout pod hlavou a par dni vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.16 21:15

Je mu deset týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.16 21:19

No je to častější v noci než přes den… Říkala jsem si ještě zkusit mu před spaním odsat z nosiku.. Protože občas když dýchá tak v něm chrci… Jinak moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
2.9.16 21:33
@tedesek píše:
No je to častější v noci než přes den… Říkala jsem si ještě zkusit mu před spaním odsat z nosiku.. Protože občas když dýchá tak v něm chrci… Jinak moc děkuji za odpovědi

POkud mu chrčí v nose a je takto maličký, zkus prve prokapnout mořskou vodou, ten hlen se trochu naředí a jde líp odsát. A jak už bylo psáno- podložit hlavu klínkem nebo nadzvednou matraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.16 21:41

Děkuji moc… Hned zítra na tom začnu pracovat… Teď už ho budit nebudu… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.16 22:02

Nestraste… Snad ne… Neblinka nic…to už musí být aby zvracel většinou když se přeji nebo když mu cvičím nohama skrz bříško…cca jednou za 14 dní nebo spíš za celou dobu zvracel třikrát… A doktorka nic takového neříkala vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
2.9.16 22:23

No moje dcera to taky mela, ze se ji vracelo mlicko, ale neublinkavala, casem to preslo.Mela jsem naklonenou postylku a bylo to lepsi a hodne hlidat odrihnuti, dcera rihala i vickrat a musela jsem pockat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.16 22:39

No budu to muset probrat znova s doktorkou… Sice to začal dělat teď poslední dny… Předtím maximálně když mu zaskočilo, ale je pravda že teď máme problém s odrihnutim… Predtim mu to šlo krásně hned a několikrát a teď buď za dlouho a nebo vůbec…A to zkouším různé polohy… Mám hlavně strach aby se mi neudusil… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.9.16 23:07

Tak být na bříšku mu nevadí to má rád akorát se občas začne vztekať když mu nejde ještě se plazít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí