Kudrnaté vlásky u dítěte

112
31.5.22 16:36

Kudrnaté vlásky u dítěte

Zdravím, především všechny maminky malých kudrnáčků :) a prosím o radu.

Mám dceru, 2,5 roku, která má, zřejmě po babičce, krásné kudrnky. Já sama mám spíš rovné vlasy, tak si moc nevím rady, jak o ně správně pečovat.

Máte některá nějaké osvědčené tipy a triky, rady, jakou kosmetiku (šampony, kondicionery apod.) používat, jak česat a co dělat, pokud ráno vstane a kolem hlavy má svatozář z chmýří? :lol: vlásky zatím nejsou moc dlouhé, do culíčku nebo dvou je jakž takž stáhnu, ale nic moc víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
31.5.22 16:38

Jestli máš instagram, tak Dva tatove mají výběr „vlasy“, kde řeší vlásky a péči o ně s kadeřníkem obou holčiček, jedná je kudrnatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
31.5.22 16:47

Mám dceru kudrnatou hodně, teď je jí 3,5. Nikdy necesu za sucha, vždy při mytí používám kondicionér. A mám produkty speciální pro kudrnaté děti. Já sama jsem kudrnata. Jedu cgm. Na fb je skupina a poradí i produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
31.5.22 16:52

Ja mám kudrnateho syna :D má to jak po mě taky po manželovi :mrgreen: hele žádný zázraky s tím nedělám, sem tam umeju dětským šamponem (používám babylove z dm, ten je na kudrnaté vlasy fajn, používám ho i na sebe). Jinak necesam, jak se kudrnaté vlasy rozcesou, je z toho krepatej chumel, takže jen lehce navlhcit a procisnout prstama. Syn je ma teda řídké a hladké, tak víc není třeba, až budou hustější zavedu i kondicionér, ale tam upřímně zatím zkušenost u dětí nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
31.5.22 17:30

Děkuji moc za rady :) instagram nemám, ale na tu fb skupinu se určitě podívám. Vlasy za sucha taky nečešu, na to už jsem přišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
31.5.22 21:23

Na rozčesávání kartáč Tangle Teezer, mají i speciální typ na husté kudrnaté vlasy (je opravdu lepší než ten původní, máme oba), na mytí šampion a balzám pro kudrnaté vlasy z DM, používat vlasový olej, nečesat za sucha a mít velkou trpělivost. Vlasy jsou potom krásné. Jen dcera někdy říká, že by raději měla úplně rovné po mně.

• Citovat
  • Upravit
112
31.5.22 21:33
@Pimperelle píše:
Na rozčesávání kartáč Tangle Teezer, mají i speciální typ na husté kudrnaté vlasy (je opravdu lepší než ten původní, máme oba), na mytí šampion a balzám pro kudrnaté vlasy z DM, používat vlasový olej, nečesat za sucha a mít velkou trpělivost. Vlasy jsou potom krásné. Jen dcera někdy říká, že by raději měla úplně rovné po mně.

Díky, o tom kartáči už jsem slyšela, tak se po něm kouknu :). Mně se právě ty kudrnky líbí, hlavně když to má čerstvě umyté, ale jak se jednou dvakrát vyspí, tak to má všude. Já mám vlasy taky spíš rovné, vždycky stačilo učesat a jít. Právě proto pátrám, co a jak, aby byly vlásky krásné, nemám zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí