Kukuřice 16-měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
62
27.11.08 09:55

Kukuřice 16-měsíční dítě

Ahoj,
dáváte svým dětem kukuřici?A maji z ní nějaké problémy?
Včera jsem dala své dcerce kukuřici, a dnes měla ve stolici celé kousky kukuřice (myslela jsem, že je rozkouše), ale v dvojnásobném objemu, jak tam asi nabobtnaly…myslíte, že jí z toho může bolet bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
27.11.08 10:07

Kukurici jsem davala jeste pre prvnim rokem, tenkrat jeste namackanou. Nikdy mu z ni nic nebylo, ale nase dite bricho bolelo za cely zivot snad 3×. A v hovnousovi taky mel a ma kusy kukurice, je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
27.11.08 10:31

Ahoj,
kukurica je fajn potravina, ale pre deti minimálne do 3 rokov je prakticky nestráviteľná. (myslím zrná) Moje deti ju milujú, takže ju už dávam aj mladšiemu, ale v stolici vidím, že „ako prišlo, tak odišlo“, neuškodí, ale v tejto forme asi ani veľmi neprospeje.

Pre 16m dieťa skor doporučujem používať kukuričné kaše, kúpiš v zdravej výžive.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
1039
27.11.08 13:25

Kukuřici dávám už dávno - žádné problémy z ní nejsou, ale je pravda, že obvykle je vykakaná v původním stavu, takže užitek žádný :roll: Myslím, že kdyby malou bolelo břicho, tak bys to poznala. Souhlasím s Gabikou - kaše, křupky, kukuřičná krupice jako zavářka do polévky a spol. je lepší. Dávám teď do polévek taky zavařenou biokukuřici, kterou rozmixuju, tak doufám, že taky jen tak neprojde naprázdno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí