Kukuřičná krupice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kukuřičná krupice
Holky, dostala jsem kukuřičnou krupici. Jak se připravuje? Může ji 8měsíční svišť? A taky jsem nafasovala „klíčky kukuřičné jemné“, vhodné do jogurtu a tak. Můžu je dát i mimču? Zdravé to asi bude, ale nevím no. Díky za zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@FikuLenka kukuřičnou kaši jsem dávala běžně, té se neboj. Ty klíčky nevím, aby v tom nebylo moc vlákniny.
- Citovat
- Upravit
Kukuricna krupice je zcela neskodna, ale budto dycky koupim nejakou blbou, nebo nevim - podle me je v rozumne dobe zcela neuvaritelna. Rovnez pridana do ruzneho peceni nezmekne a kroupe. Kukuricnou kasi bych volila radej instantni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava jo jo, používala jsem instatní krupičku od Druid nebo BioLinie. Do pečení mám lepší zkušenost s hladkou kukuřičnou moukou, hrubá mouka nebo krupice je jak písek.
- Citovat
- Upravit
Já právě někde četla, že se má namočit na pět hodin a pak deset minut vařit, tak nevím. Co jiného jste dávaly dětem? Chci zkusit pohanku. Zatím jíme jen brambory, rýži, jáhly, vyzkoušela těstoviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FikuLenka dávala jsem kukuřičnou nebo rýžovou krupičku, nic jiného nechtěli.
- Citovat
- Upravit
@FikuLenka píše:
Já právě někde četla, že se má namočit na pět hodin a pak deset minut vařit, tak nevím. Co jiného jste dávaly dětem? Chci zkusit pohanku. Zatím jíme jen brambory, rýži, jáhly, vyzkoušela těstoviny.
no tak toho ja nejsem schopna vymyslet, ze budu za 5 hodin varit krupici. ale fungovat to asi muze. Moznosti, co davat, je nepreberne, ja davala nejdriv chvili kase urcene pro kojence, ale pak jsem brzy presla na normalni instantni kase z country life - jsou levnejsi a jednoslozkove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FikuLenka Běžně jsem dávala jáhly i pohanku - je škoda to kupovat, mnohem levněji vyjde uvažit normálně z pytlíku a rozmixovat ponorným mixérem. Jen rýžovou kaši jsem taky kupovala tu z country lifu, uvařená rýže mi rozmixovat dohladka nešla. Různě s ovocem, vařenou zeleninou a tak, později od roka i s tvarohem. Kukuřičnou krupici se mi taky moc nedařilo uvařit a ani malému nechutnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Vidíš, to je fajn vědět, třeba to zužitkuju, pokud někdy bude další, dík. Naše mrně už z kaší vyrostlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit