Nutrilon 1 ar a prujem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nutrilon 1 ar a prujem
Ahoj maminky,
mám problém. Můj čtyřtýdenní chlapeček trpí průjmem. Vzhledem k tomu, že nekojím museli jsme na UM. První jsme zvolili sunar. Byl na něm již prvorozený. Jenže stále blinkal, ale to blinkal když jsme se pokoušeli kojit. Neudržel v sobě toho moc. Na radu lékaře jsme přešli na nutrilon 1 ar. Vše ok, je po blinkání a najednou hop a máme děsnej průjem. Nechci hned přecházet na něco jiného. To mi přijde daleko horší. Spíš zda máme ještě chvilku vydržet a třeba se to upraví? Nebo co by jste radili? Čůrá taky dost bych řekla, takže dehydratace se snad bát nemusíme. To člověk samozřejmě taky řeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je tedy divné, malá měla po Nutr. AR tuhé… že u toho i plakala… Já bych se znovu poradila s lékařkou, aby to nebyla nějaká alergie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj prcek je od 2 týdnů na UM a po Nutrilonu měl taky průjem a fakt šílenej ![]()
takže jsme přešli ze dne na den na sunar NUTRA DEFENSE a máme ho dodnes (1 rok) a maximální spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo zkusit jiné antirefluxní mléko, dělá i Beba a třeba i Hipp, ale nevím, jak často se můžou měnit ty mléka, když jsou malému teprve 4 týdny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit