Nutrilon 1 ar a prujem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
26.1.14 13:52

nutrilon 1 ar a prujem

Ahoj maminky,
mám problém. Můj čtyřtýdenní chlapeček trpí průjmem. Vzhledem k tomu, že nekojím museli jsme na UM. První jsme zvolili sunar. Byl na něm již prvorozený. Jenže stále blinkal, ale to blinkal když jsme se pokoušeli kojit. Neudržel v sobě toho moc. Na radu lékaře jsme přešli na nutrilon 1 ar. Vše ok, je po blinkání a najednou hop a máme děsnej průjem. Nechci hned přecházet na něco jiného. To mi přijde daleko horší. Spíš zda máme ještě chvilku vydržet a třeba se to upraví? Nebo co by jste radili? Čůrá taky dost bych řekla, takže dehydratace se snad bát nemusíme. To člověk samozřejmě taky řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
468
26.1.14 13:58

To je tedy divné, malá měla po Nutr. AR tuhé… že u toho i plakala… Já bych se znovu poradila s lékařkou, aby to nebyla nějaká alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
26.1.14 14:08

Můj prcek je od 2 týdnů na UM a po Nutrilonu měl taky průjem a fakt šílenej :nevim:

takže jsme přešli ze dne na den na sunar NUTRA DEFENSE a máme ho dodnes (1 rok) a maximální spokojenost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.1.14 14:13

Nebo zkusit jiné antirefluxní mléko, dělá i Beba a třeba i Hipp, ale nevím, jak často se můžou měnit ty mléka, když jsou malému teprve 4 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí