Kompot z aloe vera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kompot z aloe vera
Ahoj holky, můžu dát prckovi (necelých 14 měs.) kompot z aloe vera?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj
jestli ho můžeš nebo nemůžeš dát nevím, ale chtěla bych se zeptat na recept?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno nejdriv se koukni na slozeni toho kompotu. ja se domnivam, ze kdyby to byl pravej tak nestoji tolik kolik stoji a malemu by nechutnal neb aloe je hnusne horka. jinak ja bych mu zrovna tento nedavala… ale myslim, ze by mu nijak neublizil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@olinka11 jo tak to neva, já právě myslela, že domácí výroba víš. Tak mě to zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Measmille píšou, že je obsaženo 44,25% kousků z aloe vera, tak bude opravdu z aloe, dál voda, třtinový cukr, přírodní med, antioxidant, kyselina citrónová
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to cucim- primo pisou kousku jo? a jakej je-jako na chut? jestli jsou ty kousky horky tak to je, pokud nejsou tak je to hroznovy vino nebo lichi (nevim jak se to pise)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Measmille tak jsem ho ochutnala a je pěkně hnusnej.. fakt hořký, blé.. tak to mu teda dávat nebudu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak mimoradne to neosulili a fakt je to co je
…ja sem taky kupovala jeden kompot..asi jina znacka…no ten byl sladkej jak nevim co…ale mel takovej ten typickej ocasek…tak sem si precetla slozeni a predstav si, ze to okolo aloe probehlo, ve forme jakoby aroma nebo jake si prisady…-dle slozeni…ja taky blbka kdyz neco kupuju tak ctu jen nadpisy:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Measmille já myslela, že to bude něco ve stylu jako je to pití aloe vera, jak tam plavou ty kousky, to mi chutná, ale ten kompot je hnus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit