Poraďte jakou flašku pro 6m+
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte jakou flašku pro 6m+
Ahoj, tak je tu zase kolotoč ohledně flašek. Do nedávna malému vyhovovala antikoliková flaška DR. Brown´s, ale poslední dobou se mi zdá, že si tam přisává hodně vzduchu, krká po krmení jako starej chlap. Před tím jsem měla Avent - po tom trpěl kolikama, Nuk - ten mi také nevyhovoval, že tam nikudy nešel vzduch a musela jsem mu jí vyndavat z pusiny, aby šlo z toho pít. CHtěla bych vyzkoušet skleněnou láhev, ale nejsem si jistá, jak moc vydrží, když spadne na zem… Jaké máte zkušenosti. PS: hrnek je na něj ještě moc velkej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Používám od narození lahvičky MaM Anticolic a teď dudlíky č. 2, ty 3 jsou divný a malá z nich pít neumí, jinak si na ně nemůžu stěžovat
Kdybys přece jenom chtěla nakonec zkusit koupit i nějaký ten hrnek, tak doporučuju Nuk first choice, malá je drobek a je tak akorát, má silikonový netekoucí pítko, ze kterýho se jí dobře pije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opicaci souhlasim s @Clairisek MAM jsou fajn lahvicky, mala take vsechny jine odmitla, ale nedelaji teda sklenene. jinak nam treba ucici hrnek od Nuk nevyhovuje, pitko je opravdu hodne tuhe ale MAM take dela ucici hrnek ktery netece, funguje na skousnuti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme NUK 2 s mikymausem, a jsou super - dostava v nich teda jen mliko, jinak pres den NUK ucici hrnek a pije v pohode je tam dirka co dodava do lahve vzduch, je mu 6,5 mesice. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám lahvičky MAM antiolic a taky jsem spokojená
Teď na ně mají v DMku 25% slevu, když si vyměníš body za slevovou knížku babybonus ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja pouzivam obycejne babylove z DM, takove ty s ortodontickym dudlikem. Ale rada - mne dcera vzala pouze flasku stejneho tvaru, jako mela dudlik. Takze jsem hledala stejnou savicku jako jsou dudliky NUK, ty ortodonticke ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá přesně v 6 měsících začla odmítat lahev, Mam lahev vůbec nechtěla až tahle jí sedla a pije z toho doteď http://www.e-broucek.cz/…ml-2522.html ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skleněnou láhev bych určitě nekupovala. To je dobré možná tak pro malý mimina, který ještě krmí rodič. Až začne dítě pít samo, bude to odhazovat bůhví kam. Jinak máme láhve Avent a Mam a pitko Nuk. Všechno mi připadá OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My používáme MaM na 250ml a jsou super, jako hrníček NUK 150ml, aby si ho mohla držet sama a ten je taky fajn, jen jsme museli vyměnit savičku a dát tam z flašky MaM, sice neseděla, ale trošku jsme zastřihli okraje a pohoda, do té doby odmítala jinou flašku, ale když dám savičku MaM, napije se z čehokoli, skleněnou jsem používala, ale teď, když už si umí flašku držet i sama nepoužívám, jedině, když ji držím sama a ta je fajn, koupila jsem klasickou za 60kč, myslím na Globusu a super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já malé koupila - na čaj - Avent. U první jsem kupoval kde co, pít z toho uměla, ale nedali se koupit náhradní savičky. Avent je jako skládačka, koupíš jednu flašku a dáš tam obyčejnou savičku, učící… atd. Ale malá s tím taky bojuje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co lahvičky Chicco? http://www.pinkorblue.cz/…50-ml-1.html?…
Nebo Tommee Tippee: http://www.zbozi.cz/…colic-150ml/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NUK určo už nechci, ale když si tak vychvalujete MAM, tak asi půjdu do něj. V podstatě malej pije ze všeho, ale je tam ten problém s tím podtlakem. Třeba nedávno jsem koupila DIRFAX, že tam je vyřešené to odvětrávání a musím říci, že jsem taky čekala víc. Už tam musí být hodně velký podtlak, aby to tam pustilo vzduch. Ale zase se malému dobře drží, zkouší už si to držet sám. Zatím si tu lahev ale strká do nosu do oka nebo pod krk. Ještě to nemá zkoordinované ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě mě napadlo jakou vybírat savičku na učící hrneček - měkkou nebo tvrdou - co je lepší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opicaci jak pro koho, u nas byla tvrda blba (Nuk) a z ucicho Mam se i obcas napije - je mekka ale dost velka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@opicaci píše:
A ještě mě napadlo jakou vybírat savičku na učící hrneček - měkkou nebo tvrdou - co je lepší?
Oni dělají i více druhů - takové ty široké (MAM) nebo jakoby placaté (Avnet, DM), starší pila z čehokoliv, na maladší jsem zvědavá… ale byla bych spíš pro měkčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit