Sunar a tekutiny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
sunar a tekutiny
Ahoj, mám problém. Malému jsou dva týdny. Vzhledem k tomu, že nekojím jsme tedy na sunaru. Ale máme problém se stolicí. U kojených je jasné, že mají stolici vícekrát za den. U dětí na sunaru to bude asi jiné, ale asi by také měla být vícekrát. Náš malý s tím má potíže, včera jsem mu musela pomoci a tak mě napadlo zda by nebylo lepší podávat mu navíc ještě nějaké tekutiny
. Přece jen sunar trochu staví podle mého. Je to jiný druh stravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Christa Spíš bych zkusila změnit UM, zda by mu jiné nevyhovovalo lépe, já malé Sunar dávala a nebyl žádný problém. Jinému dítěti zase vadit může.
- Citovat
- Upravit
Při UM by se měly nabízet tekutiny. Takže buď vodu, nebo nějaký čajík.
Pokud by se to i tak nezlepšilo, tak bych také asi vyměnila mlíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naopak kojené děti nemusí mít stolici i několik dní. Můj syn byl na UM od narození a stolici měl vždy jednou denně a žádný problém s tím nikdy nebyl. Další tekutiny bych nedávala, nedoporučuje se to - jen mu tím zbytečně zaplníš žaludek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám Sunar dělal hodně tuhé kadění.. změnila jsem na jiné mléko a upravdilo se to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám tříměsíční dvojčátka obě plně na sunaru, jedna mi kadí třikrát denně a druhá jednou za dva dny a obě to mívají řidčí…myslím, že je to u každého dítěte individuální, dávám jim od prvního měsíce mezi jídly napít fenyklového čaje z DM, může se od 1.týdne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Christa Zkus nabízet obyč převařenou vodu, aby si tě zase nezvykl na nějakou chuť ve flašce. Problém je, pokud děti na UM mají střevní problémy - průjem, zácpa, šílené prdy, apod. Jestli něco z toho má, zkus vyměnit UM, ale na ty změny bacha, né moc často… Pokud se ti nechce rovnou do změny UM, zkus koupit kapky na prdíky (i Baby calm se může od narození, i když je na něm od 1.měsíce) nebo fenyklový čaj. Ale třeba naše malá nechce od narození nic kromě čisté vody…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dávala fenyklový čaj + kojeneckou vodu a v pohodě. V poslední době ho trošku trápila zácpa, ale upravilo se to heřmánkovým čajem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych zkusila změnit UM, nám vyhovovala Beba, první syn byl napůl na UM a částečně kojen do 3 měsíců. Pak plně na UM. Mladšího jsem kojila plně rok a kakal i třeba jen jednou za týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja mam holcicku-3tydenni a z porodnice jsme sly s um hipp, po nem blila a nezasytil, spatne rihala, ale stolici mela denne-zlutou, po dohode s dr jsme presli pred 10dny na sunar, zasyti, neblije, odrihava, ale problem s kakanim, stolici ma 1× za 2-3dny. davam ji trosku pit teplou prevarenou vodu a zitra jdu koupit biopron lactobacilky baby a doufam, ze se ji to upravi.na jiny mliko se mi prechazet uz nechce, tak uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takz se mi nechce přecházet. První byl na sunaru a v poho, ale každé dítě je jiné. Zkusím trochu té vody a uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Christa píše:
Takz se mi nechce přecházet. První byl na sunaru a v poho, ale každé dítě je jiné. Zkusím trochu té vody a uvidím.
zkus vodu nebo čajík a uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit