Kdy naposled nakrmit novorozeně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@SasankaB to je úplně normální a bude hůř
Pokud prospívá, tak bych nebudila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, je to úplně v pořádku. Novorozenata jí často a nerozlišují den a noc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jen některá mimina spí celou noc, ještě se jí to hodněkrát změní, myslím, že je to v pořádku, přece jí nenecháš hlady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dle emiminovskych pravidel mas velmi, ale velmi zaostale dite…v tydnu zivota uz by si mela umet pripravit mleko sama… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Colombina píše:
Přesně tak, dvě vzbuzení za noc jsou docela luxus
jojo taky jsem to tak měla. Teď se budí co půl hodiny na dudlík či pohlazení
Asi zuby nebo roupy nebo nevím, ale už mi z toho hrabe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SasankaB dávej jak chce dítě. Pokud přibývá je vše ok. Neřeš hodiny, prostě dávej podle prcka.
mě dítě dlabalo s pravidelností co 3 hodiny. Spát mi celou noc začalo až na 9 měsících ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje kojené dítě bylo vzhůru co hodinu ještě v noci, to by tě švihlo. Dvě noční jídla jsou úplná paráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SasankaB bud rada, ze ti tak pekne spinka
me syn v porodnici spal tahem 7-8hodin a po prijezdu domu prvnich 14 dni jsem kojila co 1,5 hodiny ve dne v noci a to byl ocistec. melo to jedine plus, shodila jsem 7 kilo a dostala se na puvodni vahu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dvakrát za noc bych řekla, že je to celkem pohoda, spousta ženských bohužel vstává mnohem častěji.
U týdenního miminka bych to určitě nechala čistě na něm a nijak mu s časama jídla nehýbala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to v pořádku, připrav se na to, že někdy bude chtít papat co dvě hoďky, někdy třeba celou noc ne…krm ji podle toho jak bude sama vyžadovat, hlavně klid, ona si sama řekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky mám přes týden staré miminko dávám jí bohužel UM, mám málo mlíka. Vypije mi tak tu 60,budím jí každé dvě hodiny. Takže když to tak počítám ccc mi to vyjde tak 9× za 24 hod. naposled jí dávám tak kolem 22:00.A ráno se mi vzbudí tak ve dvě a potom v pět. Zdá se mi to často. V porodnici mi spala po 22:00 jak špalek do 6:00 celou noc. Je to v pořádku? Prominte za tak blbou otázku, ale učím se