Kulička na intimních místech

114
10.4.12 20:21

kulička na intimních místech

ahojky holky.mám dost intimní dotaz.Před týdnem jsem si našla při umývání na velkých stydkých pyskách (ze vnitř) nějakou kuličku (menší hrášek),manžel se tam díval a podle něho to byl jakoby beďar.zmáčkl to,ale nic nevyteklo,mám to tam pořád,nebolí to,nezvětšuje se to ani nezmenšuje.Dnes to zkusil opět zmáčknout a nic,nevíte co to může být?bojím se aby to nebylo něco špatného.k doktorovi se bojím jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
10.4.12 20:23

Tuková bulka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
10.4.12 20:34

nevím,napadlo mě jestli to nemám třeba z holení..nějaký zarostlý chloupek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.12 20:37

Ahojky,

taky jsem to jednou měla :oops: :oops: hrozně jsem se toho bála, pořád jsem to sledovala a pak to zmizelo - samo!!! :palec: Tak snad to tak bude i u tebe :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
114
10.4.12 20:41

trochu si mě uklidnila a po jaké době to asi zmizlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.12 20:43
@kermi píše:
trochu si mě uklidnila a po jaké době to asi zmizlo?

Kermi, tak to už si nepamatuju, už je to nějaký ten rok..ale zkoušela jsem to vymáčknout :oops: :oops: a to nešlo a bolelo to když jsem to mačkala…ale myslím, že jsem to tam měla déle než cca 3 týdny - jako docela dlouho… :nevim: Snad ti to taky zmizí, jako mě!! :pankac: :hug: Kdyby mi to nezmizelo, tak bych šla k Dr., ale naštěstí to zmizlo…

• Citovat
  • Upravit
3085
10.4.12 21:03

Já to tam měla několikrát, někdy to bylo menší a zmizelo a ted jsem tam skoro po roce musela nechat vyříznout. Je to zduřela Bartoliho žláza nebo jak se to jmenuje, je jich tam spousta a když se to ucpe, tak se to může zvětšit až do velikosti švestky. Ale třeba to, co popisuješ, není toto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
10.4.12 21:09

ahojky, já měla něco podobného :) a samo to zmizelo…:))tak se neboj, pokud to nebolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.12 21:18

Omlouvám se za anonym, nechce se mi to tu přiznávat veřejně, i když na tom vlastně nic není :oops: Ale měla bych blbej pocit…
Taky se mi to občas dělává, s první takovou jsem se hnala i na gyndu :mrgreen: Gyndařka mi řekla, že je to ucpaná žlázka, samo by to během pár dní mělo zmizet a pomáhá tomu zmizení teplo. A vždycky to po pár dnech opravdu zmizelo ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.12 21:25

tak já to měla jednou asi v 17 byla jsem z toho dost vyplašená. Nakonec jsem to tak dlouho mačkala, až mi to ruplo. ¨¨¨fakt ruplo bylo to jako uhr a plný hnisu. od té doby dobrý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.12 21:28

Taky jsem to měla hrozně dlouho a větší než hrášek a hrozně mě to štvalo pořád jsem to doubala až mi tam sice vytekl hnis a krev ale zároven zůstala v kůži jako by dírka

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
10.4.12 21:29

kondylomata…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.12 21:32

Může to být zanícená maz. žlázka. Zkus mazat sudokrémem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.12 21:59

jj, jsou tam mazové žlázky ( Glandula vestibulares = Bartoliho žláza,
párová, po stranách poševního vchodu produkují sekret - zvlhčuje vchod do pochvy), jejich vývod se může ucpat a žláza zduří)

• Citovat
  • Upravit
4109
10.4.12 22:32
@sikinka16 píše:
kondylomata…

tak ty určitě ne..rozhodně by neměla jeden a rozhodně ne pod kůží :roll: :roll: jsou to podle mě ty žlázky občas se mi to taky udělá a pak to zmizí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí