Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
no
kdyby se ti to rozjelo a našla si i na jiných místech drobné bílé kuličky val k mudře..mohly by to být kondolymata.
Není to nic milého - může to být z bazénu, ručníku někoho jiného nebo taky pohl. přenosné…rozsévá se to a musí se to chirurgicky odstranit v narkoze …nic příjemného ale dá te to zvládnout…
nabo pokud by to nebyly bílé perličky jen bulka tak by se mohlo jednat o příznak chlamýdii..chvíli to tam je pak se to ztratí..zase bych poradila mudru - zaplatit si test na chlamyide - 250 kč ( není součástí normálního vyšetření ) at máš klid holka..
držím palce at to nic není.
Kermi, já to měla taky a tak 4× do roka se to objeví
. Nevím sice co to je, ale jak se popisovalo na první stránce...... Měla jsem to asi ve vel. hrášku a trošku to bolelo. Tak jsem zatla zuby a zmačkla to, bylo to plný hnisu
a krve
...... Vždy když jsem to vymáčkla, tak je to dobrý
, ale nikomu jsem to neříkala, až teď tady
. Ani manžoj jsem o tom neřekla
......
já to právě mačkám a nic nevyteklo,jen trošku vodičky a pak krev. ![]()
@kermi Já to právě jakoby podebrala, aby e ta „tekutina“ jakoby nemohla „převalit“ jinam , takže fakt to vypadalo jak beďar a vymačkání fakt bolelo, ale jak to ruplo a vystříkly z toho ty sračky, tak to byla velká úleva
......
tak já to dneska ve vaně zkusím,ale říjde mi že se to zmenšilo.
@kermi píše:tak já to dneska ve vaně zkusím,ale říjde mi že se to zmenšilo.
Já když to pak vymáčknu, tak se taky zmenšuje a zmizí úplně
. Držím palce, ať se to povede ![]()
Dobry den, prosim o radu.. Udelala se mne boulicka ne uplne na zadku, ale tam kde konci kalhotky. Je velikosti asi 2 cm a vypada i jako modrina. Trochu boli na dotyk.. nevite prosim co by to mohlo byt? Dekuji za rady
@aakaficko je to něco jako absces, mívám to také, za pár dní to zmizí, jak to přišlo ![]()
@stinga dekuju, uz to tam prave tak 2 tydny ????mam to vymackmout nebo neco??
dekuju ![]()
@aakaficko nee já to nikdy nemačkám, kdyby to bylo na jiném místě tak by to šlo namazat Ichtiolem- černá mast, ale na intimní místa ne