Kulička na intimních místech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2978
11.4.12 08:42

no
kdyby se ti to rozjelo a našla si i na jiných místech drobné bílé kuličky val k mudře..mohly by to být kondolymata.
Není to nic milého - může to být z bazénu, ručníku někoho jiného nebo taky pohl. přenosné…rozsévá se to a musí se to chirurgicky odstranit v narkoze …nic příjemného ale dá te to zvládnout…
nabo pokud by to nebyly bílé perličky jen bulka tak by se mohlo jednat o příznak chlamýdii..chvíli to tam je pak se to ztratí..zase bych poradila mudru - zaplatit si test na chlamyide - 250 kč ( není součástí normálního vyšetření ) at máš klid holka..
držím palce at to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.4.12 12:16

bílé to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
13.4.12 11:35

Kermi, já to měla taky a tak 4× do roka se to objeví :pocitac: . Nevím sice co to je, ale jak se popisovalo na první stránce...... Měla jsem to asi ve vel. hrášku a trošku to bolelo. Tak jsem zatla zuby a zmačkla to, bylo to plný hnisu :poblion: a krve :poblion: ...... Vždy když jsem to vymáčkla, tak je to dobrý :nevim: , ale nikomu jsem to neříkala, až teď tady :nevim: . Ani manžoj jsem o tom neřekla :roll: ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.4.12 12:30

já to právě mačkám a nic nevyteklo,jen trošku vodičky a pak krev. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.4.12 10:59

@kermi Já to právě jakoby podebrala, aby e ta „tekutina“ jakoby nemohla „převalit“ jinam , takže fakt to vypadalo jak beďar a vymačkání fakt bolelo, ale jak to ruplo a vystříkly z toho ty sračky, tak to byla velká úleva :pankac: ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
14.4.12 11:38

:) tak já to dneska ve vaně zkusím,ale říjde mi že se to zmenšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
14.4.12 16:40
@kermi píše: :) tak já to dneska ve vaně zkusím,ale říjde mi že se to zmenšilo.

Já když to pak vymáčknu, tak se taky zmenšuje a zmizí úplně :nevim: . Držím palce, ať se to povede :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.11.17 10:00

Dobry den, prosim o radu.. Udelala se mne boulicka ne uplne na zadku, ale tam kde konci kalhotky. Je velikosti asi 2 cm a vypada i jako modrina. Trochu boli na dotyk.. nevite prosim co by to mohlo byt? Dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
27.11.17 10:03

@aakaficko je to něco jako absces, mívám to také, za pár dní to zmizí, jak to přišlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.11.17 10:07

@stinga dekuju, uz to tam prave tak 2 tydny ????mam to vymackmout nebo neco?? :cert: dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
27.11.17 12:23

@aakaficko nee já to nikdy nemačkám, kdyby to bylo na jiném místě tak by to šlo namazat Ichtiolem- černá mast, ale na intimní místa ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí