Kuličková dráha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
7.12.10 09:23

Kuličková dráha

Ahoj,chci koupit pro 18-ti měsíční dítě kuličkovou dráhu a líbí se mi tato http://www.dupydup.cz/…5-dilu-velka a pak tato http://www.pohadkovehracky.cz/…ka---kaskada Máte s těmito dráhami zkušenosti?Která se vám líbí víc?Mě asi ta první,je taková veselejší.Poradíte třeba i jinou?Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17847
7.12.10 09:28

My máme tuhle a je bezva, jednak dřevo vydrží, jednak je sranda i se skládáním.
http://www.4kids.cz/…tdetail.aspx?…
Baví to i nás dospělé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
7.12.10 13:21

Ahoj, drahu neporadim, ale jeden postreh pridam. Mam podobne stare dite a osobne bych se nejvic zamyslela nad tou kulickou. Prijde mi dost nebezpecna pro takhle male dite. Ten nas rostak by ji mel okamzite v puse. Kdyz uz kulickovou drahu, tak bych brala tu kde jezdi auticka, vim ze existuje, ale hledat se mi nechce. :mrgreen: Ale i tak mi prijde, ze je na to jeste cas. Podle me z toho zas takovy prozitek zatim mit nebude. Uz mame doma par hracek ktere zatim odpocivaji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
7.12.10 13:23

My mame od Leny, ale je to koukam to stejne co v tom druhem odkazu. Mame ji asi tyden a je to teda stavebnice c.1, momentalne vytahne i syna z postele, kdyz nechce vstavat. Zabavime se s ni vsichni. Rodice stavi a syn pak pousti kulicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
7.12.10 13:33
susacek píše:
Ahoj, drahu neporadim, ale jeden postreh pridam. Mam podobne stare dite a osobne bych se nejvic zamyslela nad tou kulickou. Prijde mi dost nebezpecna pro takhle male dite. Ten nas rostak by ji mel okamzite v puse. Kdyz uz kulickovou drahu, tak bych brala tu kde jezdi auticka, vim ze existuje, ale hledat se mi nechce. :mrgreen: Ale i tak mi prijde, ze je na to jeste cas. Podle me z toho zas takovy prozitek zatim mit nebude. Uz mame doma par hracek ktere zatim odpocivaji :)

Zatím by si samozdřejmě hrál jen s dozorem.Vím,že je na to ještě malý,ale strašně ho baví se na takové věci dívat.Myslím,že si vyhraju též :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17847
7.12.10 13:33

Jj, v roce a půl to chce fest hlídat, aby nebyl průšvih. Ale jsou děti, které nikdy nic do pusy nedají.
Taky jsme stavěli dětem „kuličkodráhy“ z trubek od kuch. utěrek, alobalu a pod. Vždycky to slavilo velký úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
7.12.10 15:41

Tak to záleží na dítěti - naše holka už od roka nedává vůbec nic do pusy..Hraje si s korálky a podobně malými věcmi, naprosto bez problémů..
A přimlouvám se za dřevěnou variantu..Plast mi přijde vachraltý a rozbitný..Já bych určitě po čase na něco šlápla :oops: :mrgreen: ..
A těch dřevěných je na netu milion a krásných.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.12.10 00:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie