Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jednoduché a účinné řešení…ale vhodné na léto… Znám spoustu imunních koní vuci ohradníku. V létě ji polej vodou a nech ji až si projde přez pásku…
Nebo zvyšte výkon ohradníku. Některý prostě jsou trubky…zkus vložit dotaz na ifauna.cz
@lampicka11 Děkuji za radu.
Fakt jsou kolikrát tak vyčůraný, to ani není možný…
Jinak já na ifauna.cz píšu dost nerada, abych řekla pravdu. Vždy když tam čtu nějaký dotaz..a ne svůj… Tak se tam na člověka přímo navalí lavina nenavistnych odpovědí.
Ačkoli ten člověk nic špatného neudělal.. Ale přeci jak je možné, že to neví. Hned je z něj největší idiot.
![]()
@Andy10092017 píše:
@lampicka11 Děkuji za radu.Fakt jsou kolikrát tak vyčůraný, to ani není možný…
Jinak já na ifauna.cz píšu dost nerada, abych řekla pravdu. Vždy když tam čtu nějaký dotaz..a ne svůj… Tak se tam na člověka přímo navalí lavina nenavistnych odpovědí.
Ačkoli ten člověk nic špatného neudělal.. Ale přeci jak je možné, že to neví. Hned je z něj největší idiot.
![]()
Souhlas… To je ale i občas tady…
. Je mladá… Jestli před tím nebyla zvyklá na ohradník tak zkouší co vydrží
má ještě pubertu se dá říct…
Chce to trpělivost. Taky jsme to řešili s hrebcakem…ale ten neví k čemu to má naštěstí… Je to takový oslík
![]()
Polít vodou a nechat jí projít přes elektriku? Mám pocit že to by bylo týrání ![]()
Zakladatelko, ve stádě je v pohodě?
@Anonymní píše:
Polít vodou a nechat jí projít přes elektriku? Mám pocit že to by bylo týráníZakladatelko, ve stádě je v pohodě?
Nemyslím si, že by to bylo týrání. Slyšela jsem, že lidi dávali elektriku i na čumák a koník si to zapamatoval a od té doby to nedělal. A ne, neztratil důvěru k člověku.
Každopádně já nic takového nikdy neprovozovala, tak se tu ptám.
A ve stádě je v pohodě. Zamilovala si i jednu kobylku… A je stále s ní. Každopádně kobyly, co jsou s ní, jsou už starší.. Tak je také možnost, že se tam s nimi nevyblbne. 🤔
@lampicka11
No, je fakt že zkouší, jak může… Úplně při všem. Mlátí to s ní pěkně.
Vymýšlí samou kravinu. Že já se vůbec divím tomuhle…
![]()
By mě zajímalo jak by se lidi tvářili na to, kdyby polila vodou a poslala na elektrickej ohradník je
![]()
Takže ona prostě dostane ránu a je jí to jedno?
@Anonymní píše:
By mě zajímalo jak by se lidi tvářili na to, kdyby polila vodou a poslala na elektrickej ohradník je![]()
Jedno ji to nebude, ale pochopí ze tam nema lezt. S lidma si to podle me nespojí. Lepsi jedna vystrazna pecka nez kun nekde v hajzlu napriklad pobihajici po silnici.
Lidi.. Já ale nikoho nepolejvám..
Nehadejte se kvůli něčemu, co nedělám. ![]()
Na jaře se to snad zlepší… Do té doby můžu neustále nakupovat tyčky k ohradniku.
Měla jsem jen dotaz, chtěla jsem radu. Ale i tak vám moc děkuji. ![]()
Správné řešení problému je řešení příčiny. Ne polít zvíře vodou a poslat ho do elektrického ohradníku.
To bylo na zakl., jak to jako probíhá. Díky.
Někdo kdo se musí schovat za anonym že je to týrání… Mám 20let praxi u koní a chlapa co s konma dělá každý den … Týrání fiha… ![]()
Adio koních nic nevíš. Jinak by jsi vystupovala pod svojí přezdívkou. Někdy příčina není žádná a prostě kůň je „hajzlik“ .
Kůň není pes madam.
![]()
@lampicka11 Ale vždyť konisci jsou přece takoví milasci! Jakpak hajzlici. Vždyť hele kak se usmívají az jsou jim vsechny zoubecky vidět a ty ouška jal mají u hlavicly a jak se roztomile natahují abych je pohladila po sumasku! Auuu, hajzlí, dva prsty mi ucvakl
K tématu - máme masivní dřevěné kůly a bude masivní celodřevěná ohrada. Jistota je kulomet.
@lampicka11 píše:
Někdo kdo se musí schovat za anonym že je to týrání… Mám 20let praxi u koní a chlapa co s konma dělá každý den … Týrání fiha…
Adio koních nic nevíš. Jinak by jsi vystupovala pod svojí přezdívkou. Někdy příčina není žádná a prostě kůň je „hajzlik“ .
Kůň není pes madam.![]()
Anonym nemusí nutně znamenat že o daném tématu nic nevím.
Já s koňmi taky dělám každý den
20 let teda ještě ne, ale není k tomu daleko… můj chlap to samý. A stejně často a dlouho dělám i se psy. Vím, že nejsou stejní.
Ale polít koně vodou a poslat ho do elektrickýho ohradníku je hnus. By mě zajímalo jak by ses tvářila ty kdyby to někdo udělal tobě. Asi moc nadšeně ne.
Příčina je vždycky. Kůň není hajzlík sám od sebe. To je v rozporu s jeho instinkty ![]()
@Andy10092017 A to kobyla jde na kraj ohrady bourat do ohrady a ostatní koně jsou jinde? Nebo do toho kope když jde kolem? Nebo jak to probíhá?
(Neber to prosím jako rýpání, jsou to doplňující otázky
)