Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:Úplně logicky…už bych tam nelezla
Anonym nemusí nutně znamenat že o daném tématu nic nevím.
Já s koňmi taky dělám každý den20 let teda ještě ne, ale není k tomu daleko… můj chlap to samý. A stejně často a dlouho dělám i se psy. Vím, že nejsou stejní.
Ale polít koně vodou a poslat ho do elektrickýho ohradníku je hnus. By mě zajímalo jak by ses tvářila ty kdyby to někdo udělal tobě. Asi moc nadšeně ne.
Příčina je vždycky. Kůň není hajzlík sám od sebe. To je v rozporu s jeho instinkty@Andy10092017 A to kobyla jde na kraj ohrady bourat do ohrady a ostatní koně jsou jinde? Nebo do toho kope když jde kolem? Nebo jak to probíhá?
(Neber to prosím jako rýpání, jsou to doplňující otázky)
@Anonymní píše:
Já s koňmi taky dělám každý den20 let teda ještě ne, ale není k tomu daleko… můj chlap to samý. A stejně často a dlouho dělám i se psy. Vím, že nejsou stejní.
Ale polít koně vodou a poslat ho do elektrickýho ohradníku je hnus. By mě zajímalo jak by ses tvářila ty kdyby to někdo udělal tobě. Asi moc nadšeně ne.
Příčina je vždycky. Kůň není hajzlík sám od sebe. To je v rozporu s jeho instinkty@Andy10092017 A to kobyla jde na kraj ohrady bourat do ohrady a ostatní koně jsou jinde? Nebo do toho kope když jde kolem? Nebo jak to probíhá?
(Neber to prosím jako rýpání, jsou to doplňující otázky)
Ono je to jak kdy… Nejspíš to prostě dělá z nudy. Ale prostě stojí a najednou si přední nohou začne kopat do te tyčky. A nezáleží na tom, zda ostatní kobyly jsou s ní nebo ne. Kolikrát tam jsou.. Kolikrát ne. Posledně vzala takovou tu plastovou vanu na vodu do huby.. Začala s tím lomcovat.. Pak to zahodila a nohou to rozkopla. Je to prostě jelito.
![]()
@Andy10092017 Prostě se baví a vymýšlí. Naše zase rada vysypává plné kolečko hnoje. Takže bych na par dní přidala šťávu do ohradníku. Dostane prdu a dá chvíli pokoj
20 let teda ještě ne, ale není k tomu daleko… můj chlap to samý. A stejně často a dlouho dělám i se psy. Vím, že nejsou stejní.
Já s koňmi taky dělám každý den
Příčina je vždycky. Kůň není hajzlík sám od sebe. To je v rozporu s jeho instinkty
@Andy10092017 A to kobyla jde na kraj ohrady bourat do ohrady a ostatní koně jsou jinde? Nebo do toho kope když jde kolem? Nebo jak to probíhá?
)
(Neber to prosím jako rýpání, jsou to doplňující otázky