Kúpete sa aj počas menzesu? Alebo sa vtedy len osprchujete?

Anonymní
31.8.25 11:27

Kúpanie počas menzesu

Tie, ktoré máte doma vaňu, resp. preferujete kúpanie, kúpete sa aj počas menzesu? Alebo sa vtedy len osprchujete?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.8.25 11:28

Nikdy jsem se během menstruace nekoupala. Vždy jen sprcha. Představa, že se koupi v krvi. Bleee. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.25 12:24

Kalíšek + vana = naprosto bez problémů. Teplá vana mi dělá dobře na bolení břicha při ms

• Citovat
  • Upravit
1341
31.8.25 12:46

Osprchovala jsem se, předtím chvíli poseděla na wc, aby ze mne vyšlo co nejvíc, pořádně se umyla a pak jsem si do té vany s tělovým olejem lehla, abych ulevila zádům, ta mne při menzes brala strašně. Případně použila tampon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7890
31.8.25 18:03

Koupu se podle chuti a nikoli podle menstruačního kalendáře. A vážně se nikdy nekoupu v krvi, jak si snad někdo může bláhově představovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79958
31.8.25 18:13
@Anonymní píše: Více

co je na té otázce tak tajného a intimního, že jsi anonym?
zlaté doby, když měli anonymové omezený počet příspěvků na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.25 20:34

Sprcha :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.25 21:36
@vulpes píše: Více

Mívám dost silnoi menstruaci a i při největším tam onu běhám třeba co hodinu na WC. Takže pochybuji, že by veškerou krev zachytil a byla by mi nepříjemná myšlenka, i kdyby to trochu prosáklo a kdybych se o tom vysprchovala.

Kalíšek nepoužívám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.25 21:55

@stinga a čo je tak tajného, že tri ženy tiež komentovali anonymne? ;) Tiež ho môžeš používať a nemusíš pod každou diskusiou vyplakávať. Spamätaj sa už.

• Citovat
  • Upravit
7890
31.8.25 23:45
@Anonymní píše: Více

tak holt extrémy existují… Já tam za těch několik desítek let žádný blee neměla
Jak správně předpokládám podle podmiňovacího způsobu, tak tys to vlastně nikdy nezkusila, jak máš nějaké doměnky a předpoklady…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.25 11:21
@vulpes píše: Více

Zkusila jednou před x lety a stačilo. Proto mám bohužel i v létě smůlu na koupalištích…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová