Kuřácká domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12609
26.2.24 08:27
@Emila2199 píše:
Dobrý den, mám takové malé trápení, moje mamka má kuřáckou domácnost ba to jakože fakt hodně kouří tam každý kdo tam je více lidí a to tam jsou i malé děti mladší sestry, My s přítelem jsme tam sami v museli nějakou dobu bydlet kvůli stěhování a bydleli jsme tam bohužel i naši dcerou od narození ta naštěstí žádné zdravotní obtíže nemá, žádné astma ani nic jiného ale vím že je to pouze náhoda a můžeme být jedině vděčný že je zdravá. Dřív jsem necítila smrad od cigarety protože jsem v tom žila od malička, teď bydlím s přítelem v bytě a mám vaňavou domácnost věž cigarety,
Takže smrad cítím už před dveřmi, když tam jdeme na návštěvu, teď čekám další miminko a mamka už si plánuje jak bude hlídat a mazlit se s miminkem u sebe doma, ale jen si představím že by mi mělo i miminko smrdět kouřem tak se mi dělá psychicky zle, jak mám říct že s miminkem tam prostě chodit nebudu? Aby to neurazilo jestli budou chtít vidět tak si přijdou oni k nám. Omlouvám se za chyby v pravopisu jen jsem se potřebovala vypsat z toho a svěřit se aspoň tady, a jestli má někdo podobné zkušenosti, zážitky.

Znam, takhle to mela extchyne. S tchanem kourili fest i v kuchyni, nezmenilo se to. Hadky, ale nic. Pak toho tchyne nechala a kouril jen tchan 60tka denne skoro cely zivot. Pak co jsem slysela tak mel nejakou plicni prihodu a musel toho ze dne na den nechat. Pak kouril nejake elektron. nahrazky pokud vim..zakladatelko obavam se, ze s tim nic nenadelas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.24 18:29

Máme to úplně stejně. Tchyne kouří jednu za druhou, do toho topení jede naplno a když přijde nekuřák tak je to na :poblion:
Máme miminko 6m a proste tam nechodíme a důvod nedokáže pochopit.

• Citovat
  • Upravit
106294
27.2.24 19:54
@Kelsey píše:
Naštěstí tohle u nikoho v rodině řešit nemusíme. Jsme naštěstí nekuřácká rodina. Někdo sice kouřil a seknul tím. Ale nikdo si nezapálil doma :zed:. Nesnesla bych kouření doma. Kdo kouří doma, tak je prostě prase, lenoch. Takový problém zvednout zadek a udělat několik kroků ven. Otevřeně bych řekla, že moje děti do takového doupěte chodit nebudou. Tečka. Přes tohle nejede vlak. Ať si srovná v hlavě své priority.

Když kouříš hodně, tak se dost blbě chodí ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106294
27.2.24 20:08
@Kelsey píše:
Naštěstí tohle u nikoho v rodině řešit nemusíme. Jsme naštěstí nekuřácká rodina. Někdo sice kouřil a seknul tím. Ale nikdo si nezapálil doma :zed:. Nesnesla bych kouření doma. Kdo kouří doma, tak je prostě prase, lenoch. Takový problém zvednout zadek a udělat několik kroků ven. Otevřeně bych řekla, že moje děti do takového doupěte chodit nebudou. Tečka. Přes tohle nejede vlak. Ať si srovná v hlavě své priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová