Kuře s nádivkou

61
31.1.13 09:50

kuře s nádivkou

Ahoj muzete mi nekdo poradit jak udelat kure s nadivkou. Tedy spis tu nadivku. Nemam cerstvou petrzelku. A vsude pisi ze se tam ma dat. Mate nekdo receptik?:-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
832
31.1.13 09:53

Mám recept i na nádivku z drůbežích jater. A máš nějaké sušené bylinky? Dej tam sušené, nebo to vynech úplně, nemusí tam zelené býtvždy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
31.1.13 09:56

Já dávám 6 rohlíků, 0,5l mléka, 3 žloutky, sůl, pepř, muškátový květ. Pak do toho vmíchám sníh ze třech bílků. Petrželku dávám taky, ale spíš pro barevnost. Můžeš do toho hodit i něco jiného, nebo petržel sušenou. A když nemáš, taky se nic nestane. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
31.1.13 09:58

Jinak já nádivku necpu do kuřete, ale dávám ji okolo. Víc mi chutná, když je propečená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
31.1.13 10:05
@zasemamina píše:
Mám recept i na nádivku z drůbežích jater. A máš nějaké sušené bylinky? Dej tam sušené, nebo to vynech úplně, nemusí tam zelené býtvždy :)

Tak bohužel, zelené je tam taky. Ale třeba někoho inspiruju :P
plátky slaniny, 100g drobných těstovin /písmenka/, 150g kuřecích /nebo jiných/ jater, 3 vece, strouhanka, česnek, petrželka, muškátový květ, pepř a sůl.
Smícháme játra, žloutky, česnek, muškát, sůl, pepř a přidáme uvařené těstoviny. Přidáme pežtrželku, trochu strouhanky a sníh z bílků. Osolené kuře naplníme a poklademe slaninou :palec:
A samozřejmě upečeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
31.1.13 10:06
@Sane píše:
Jinak já nádivku necpu do kuřete, ale dávám ji okolo. Víc mi chutná, když je propečená.

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.1.13 10:11

Já dávám petržel nebo pažitku. bez té to prostě není ono!!Nic jí nedá vuni ani chuť

dělám 3 vejce,3 rohlíky, dvě hrsti petržele, anglickou slaninu, kapku mléka, gril koření

vejce oddělim bílek od žloutku. Bílek ušlehám ve sníh, do žloutku přidám gril koření. rohlíky na kostičky, anglickou na maličké kousky.
Anglickou, žloutek a gril koření smíchám + petržel nakonec přidám sníh a nacpu tim kuře,
JE TO VYNIKAJÍCÍ, JÍME ČASTO:-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
31.1.13 10:45

@zasemamina to vypadá úžasně, recept si uložím a vyzkouším… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
31.1.13 11:57

Petržel nedávám, když není, dělám podobně jako Sane - dávám někdy játra, někdy třeba mandle, co tě napadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
31.1.13 12:38

Já dělám mandlovou nádivku - tu miluju. Ale přesný návod nedám - dělávám to od oka. Namočím rohlíky do mléka. Žloutky ušlehám s máslem, vmíchám rohlíky, přidám mandlovou tresť a pokrájené mandle, sůl. Nakonec opatrně vmíchám sníh z bílků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí